De Hypotheker Steenwijk

De Hypotheker Steenwijk is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Let op: Wij zijn alleen open op afspraak. Een afspraak is zo gemaakt via ons telefoonnummer 0521 70 70 25. Een belafspraak is ook zo ingepland via onderstaande button.

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag Gesloten
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Bovenstaande openingstijden zijn alleen op afspraak.
hypotheekadviseur voor hypotheken bij De Hypotheker Steenwijk

Bezoek & contact

Koningstraat 1-3
8331 HV Steenwijk
LET OP: Wij zijn alleen op afspraak open
(0521) 70 70 25
E-mail deze vestiging

Wonen in Van den Kornputkwartier in Steenwijk?

Begin oktober is de verkoop gestart van 16 nieuwe woningen in het plan Veldheer in het Van den Kornputkwartier. Ben je geïnteresseerd en wil je snel weten wat je mogelijkheden zijn?

Maak dan een afspraak bij De Hypotheker in Steenwijk. Binnen 48 uur heb je een gesprek bij een van onze adviseurs en weet je waar je aan toe bent. Het eerste gesprek is voor onze rekening. Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Bereken zelf alvast je maximale hypotheek en hoeveel hypotheek je nodig hebt

 

 

Van Den Kornputkwartier

Laagste maandlasten?

laagste maandlasten

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten, dan kan De Hypotheker je verder helpen.

We onderhandelen met geldverstrekkers over de beste financiële productvoorwaarden die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke positie. Met de geldverstrekkers hebben we afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Vandaar dat wij je de laagste maandlasten voor je hypotheek kunnen garanderen.

Meer informatie?

Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging. Onze adviseurs kunnen dan op basis van de meest actuele ontwikkelingen de laagste maandlasten voor je uitrekenen en vastleggen.

Afspraak maken

Kom langs voor een gratis offerte-check

Je hebt een mooi huis op het oog en zojuist je eerste hypotheekofferte ontvangen via een bank of andere tussenpersoon. Maar is dat wel de beste aanbieding?

Betere aanbieding

De Hypotheker kan een betere aanbieding met lagere maandlasten vinden.

Gratis en volstrekt onafhankelijk

Je ontvangt een gratis en volstrekt onafhankelijke offertecheck.

Gratis Offertecheck

Kom bij ons langs

Vraag naar de voorwaarden bij ons in de vestiging.

Afspraak maken