De Hypotheker Steenwijk

De Hypotheker Steenwijk is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Let op: Wij zijn alleen open op afspraak. Een afspraak is zo gemaakt via ons telefoonnummer 0521 70 70 25. Een belafspraak is ook zo ingepland via onderstaande button.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

Steenwijk

Steenwijk

Koningstraat 1-3
8331 HV Steenwijk

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening.

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Open huizen dag 2018

Wijzend paar

Op zaterdag 6 oktober 2018 is het weer Open Huizen Dag. Tussen 11:00 en 15:00 uur kun je veel te koop staande huizen vrijblijvend en zonder afspraak bezichtigen. Op Funda vind je een overzicht van alle huizen die mee doen.

Zie je hier een leuk huis tussen staan, dan wil je natuurlijk weten of je het huis kunt betalen en wat de vaste lasten worden. Daar heb je snel inzicht in als je gebruik maakt van onze handige rekentools: Kan ik dit huis betalen? en Wat worden mijn maandlasten?

Heb je jouw droomhuis gevonden en wil je de hypotheek gaan regelen? Maak dan een kosteloze en vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek op onze vestiging. 

Laagste maandlasten?

laagste maandlasten

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten, dan kan De Hypotheker je verder helpen.

We onderhandelen met geldverstrekkers over de beste financiële productvoorwaarden die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke positie. Met de geldverstrekkers hebben we afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Vandaar dat wij je de laagste maandlasten voor je hypotheek kunnen garanderen.

Meer informatie?

Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging. Onze adviseurs kunnen dan op basis van de meest actuele ontwikkelingen de laagste maandlasten voor je uitrekenen en vastleggen.

Afspraak maken

Kom langs voor een gratis offerte-check

Je hebt een mooi huis op het oog en zojuist je eerste hypotheekofferte ontvangen via een bank of andere tussenpersoon. Maar is dat wel de beste aanbieding?

Betere aanbieding

De Hypotheker kan een betere aanbieding met lagere maandlasten vinden.

Gratis en volstrekt onafhankelijk

Je ontvangt een gratis en volstrekt onafhankelijke offertecheck.

Gratis Offertecheck

Kom bij ons langs

Vraag naar de voorwaarden bij ons in de vestiging.

Afspraak maken

}