De Hypotheker Veenendaal

Op zoek naar hypotheekadvies in Veenendaal? De Hypotheker Veenendaal is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. De hypotheekadviseurs in Veenendaal zijn ervaren en erkend. Met onze ruime openingstijden, óók op zaterdag, adviseren we je graag op het moment dat het jou het beste uitkomt. 
Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 19:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 14:30
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

De Hypotheker Veenendaal

De Hypotheker Veenendaal

Weverij 3B
3905 EV Veenendaal

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening.

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl verzamelt klantreviews van financiële dienstverleners.

Bekijk de reviews

Bespaar energie in je nieuwe woning!

Een nieuwe hypotheek afsluiten is het ideale moment om te investeren in de duurzaamheid van je woning. Door verduurzaming mee te financieren, gaan het comfort en de waarde van je woning omhoog, terwijl je maandlasten omlaag gaan.

De Hypotheker werkt samen met De Energiebespaarders, een platform dat volledig inzicht biedt in jouw bespaarmogelijkheden. De Energiebespaarders geven persoonlijk advies met het Energiepaspoort™, bieden voordelige vrijblijvende offertes en regelen de installatie door een betrouwbare partnerinstallateur. Zo heb je één centraal aanspreekpunt en geen zorgen over de uitkomst.

Kijk voor meer informatie op de website van De Energiebespaarders

Eerste huis kopen? Starterslening biedt mogelijkheden

De Starterslening geeft startende huizenkopers de kans om een woning te kopen die alleen met eigen inkomen niet betaalbaar is. De Hypotheker:

  • Zoekt uit of je in aanmerking komt voor de Starterslening;
  • Informeert je over de voorwaarden;
  • Helpt je bij de aanvraag van de Starterslening.

Wat is een Starterslening?

Een Starterslening is een aanvullende lening op je reguliere hypotheek, speciaal bedoeld voor starters. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) is verantwoordelijk voor deze Startersleningen. 

De lening kan het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en je maximale hypotheek.De Starterslening kent wel een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen: je adviseur kan je hier meer over vertellen.

Afspraak maken

Gaan jullie uit elkaar?

Het beëindigen van een relatie is ingrijpend en heeft veel gevolgen. Zo moet je ook op financieel gebied het één en ander regelen wanneer jullie uit elkaar gaan. Hebben jullie een eigen woning, dan is de notaris daarbij een onmisbare schakel. Via De Hypotheker kun je de verdeling laten verzorgen door een gerenommeerd notariskantoor. 

  • Gedegen en meedenkende begeleiding
  • Aantrekkelijk tarief
  • Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging