Welkom bij

De Hypotheker Leiden Lammenschansplein

Het vinden van een goede en passende hypotheek en bijbehorende financiering kan een grote uitdaging zijn. Bij De Hypotheker Leiden begrijpen we dat als geen ander. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een geschikte hypotheek in Leiden of omgeving? Kom dan gerust eens langs bij De Hypotheker Leiden gevestigd aan het Lammenschansplein. We geven je graag deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies. Samen brengen we je huidige financiële situatie in kaart en vinden we een hypotheek die helemaal aansluit bij jouw wensen en financiële situatie.

 

Hypotheek Leiden


Als je vragen hebt over een hypotheek in Leiden, staan we bij De Hypotheker Leiden voor je klaar om je te helpen. Als je een hypotheek wilt afsluiten, oversluiten of aanpassen, dan bespreken we allereerst jouw wensen en huidige financiële situatie. Vervolgens vergelijken we op basis daarvan alle opties en berekenen we welke hypotheek het meest gunstig voor jou is. Omdat De Hypotheker een volkomen onafhankelijke aanbieder is, hebben wij de mogelijkheid om meer dan 40 aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en maken we het hele proces zo gemakkelijk mogelijk voor je. Onze hypotheekadviseurs in Leiden staan dagelijks voor je klaar, dus kom gerust langs voor een vrijblijvend intakegesprek!

 

Hypotheekadvies Leiden


Bij De Hypotheker Leiden ben je verzekerd van het beste hypotheekadvies is Leiden. Doordat wij volstrekt onafhankelijk zijn vergelijken we een groot aantal hypotheekaanbieders met elkaar. Op basis van jouw financiële situatie geven we je eerlijk advies over wat je zou kunnen verbeteren. Natuurlijk helpen we je ook graag met het realiseren van jouw ideale en een toekomstgerichte hypotheek. Al sinds 1985 hebben we meer dan 1 miljoen klanten blij gemaakt met ons hypotheekadvies. Uiteraard ben jij degene die bepaalt wat je met ons advies wilt doen.

 

Jouw persoonlijke hypotheekadviseur in Leiden


Als je vragen hebt over maandelijkse lasten, maximale hypotheekbedragen, rentetarieven, financiële zaken of simpelweg hypotheekadvies in Leiden, kan het geruststellend zijn om een beroep te doen op iemand die je kan helpen. De Hypotheker Leiden is jouw persoonlijke hypotheekadviseur in Leiden en omgeving. We hebben uitgebreide kennis van de woningmarkt in Leiden, Kaag, Katwijk, Leiderdorp, Oegstgeest, Oude Ade, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Wetering, Zoeterwoude en we staan altijd voor je klaar. Kom dus gerust langs bij ons kantoor (met ruime parkeergelegenheid) aan de Lammenschansplein 6 in het centrum van Leiden. Onze hypotheekadviseurs in Leiden helpen je graag verder. Het eerste gesprek is altijd gratis, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

Liever een afspraak inplannen via Skype, Facetime of Microsoft Teams? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Wij vergelijken 40 aanbieders

Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 21:30
Dinsdag 09:00 - 21:30
Woensdag 09:00 - 21:30
Donderdag 09:00 - 21:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Leiden Lammenschansplein voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Leiden Lammenschansplein.

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Path Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Path Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Path Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Path Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.
Even voorstellen

Het team van De Hypotheker Leiden

De Hypotheker Leiden bestaat uit een gezellig hecht team. Wij helpen u graag op het gebied van hypotheken en verzekeringen met al uw vragen en aanvragen.

 

Onze financiële adviseurs zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken en verzekeringen. En onze assistentes van de backoffice nemen de administratieve afhandelingen voor hun rekening.

Cor van Wieringen

Directeur

Niels van Wieringen

Bedrijfsleider

Jeroen Kraaijeveld

Bedrijfsleider

Roel Huismann

Hypotheekadviseur

Stephanie Keereweer

Commercieel Assistent

Péronne Brussee

Commercieel Assistent

Hellen van der Poel

Commercieel Assistent

Onze beoordelingen

9,6
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Bekijk de reviews op advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Elien
24 mei 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Oriëntatiegesprek hebben wij als zeer prettig ervaren. Werd ons niks opgelegd door Niels en dat de keuze bij ons lag. Dat is de reden voor ons ook geweest om voor de hypotheker te gaan. Vervolggesprekken waren zeer duidelijk en hij nam ons mee in elke stap die hij ging doen.

Lees meer
Jolande
15 mei 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Prettig en rustig. Duidelijke informatie. Komt afspraken meteen na.

Lees meer
Eline
20 maart 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Roel was geduldig en nam uitgebreid de tijd voor ons. Toen er in het einde van het proces enkele onaangename financiële verrassingen opdoken reageerde hij vlot en adequaat, waardoor onze hypotheekaanvraag uiteindelijk zonder vertraging is gelukt.

Lees meer
Anoniem
27 februari 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half

Aardige behulpzame man, nam de tijd, altijd te bereiken (ook op vrije dagen contact gehad).

Lees meer
Lucas
26 februari 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Niels heeft alles goed om orde en is flexibel als dat nodig is.

Lees meer
Arrow
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Leiden Lammenschansplein

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak date_range
Jazekerweten

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten

Speciale arrangementen voor nieuwbouwprojecten

Heb je een woning in een nieuwbouwproject op het oog? De Hypotheker heeft een aantrekkelijk nieuwbouwpakket samengesteld. Zo kunnen we een ontvangen projectaanbieding objectief beoordelen en vergelijken met eventuele alternatieven. Daarnaast begeleiden we je met alle financiële en fiscale zaken die komen kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Heb je interesse, informeer dan naar de voorwaarden op de vestiging.

Nieuwbouw hout bouwvakker
Eerste huis kopen
Een uitgebreid pakket woonverzekeringen

Het All In Woonpakket

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een opstal-, inboedel- aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering.

Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Kies dan voor het All In Woonpakket. Enkele voordelen op een rij:

 • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade;
 • Garantie tegen onderverzekering;
 • Meest uitgebreide dekking;
 • 24-uurs schadeservice.

De Mediator biedt begeleiding

Uit elkaar?

Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de hypotheek. Blijf jij in het huis wonen en gaat je ex-partner ergens anders wonen? Wat komt hier dan bij kijken? De Hypotheker biedt je scheidingsbemiddeling via Raad & Daad, Advies & Mediation.

 

Mediation via Raad & Daad

 

 • Je krijgt onafhankelijke en deskundige begeleiding bij de scheiding;
 • Wij ontzorgen je gedurende de scheiding;
 • Wij werken uitsluitend met MfN-registermediators;
 • Alle zaken rondom je scheiding worden goed geregeld.

Rijtjeshuizen modern

Vastgoed

Overweeg je om een woning te kopen om te verhuren? De Hypotheker Leiden kan je helpen bij de financiering van een tweede woning. Meer informatie over het verhuren van een woning is te vinden via de makelaar waar wij mee samenwerken: Woon4You.

Ook als je in het bezit bent van meerdere beleggingspanden kunnen wij je verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan advies over de financiering van een nieuw object of de herfinanciering van je bestaande portefeuille. Voor de waardering van je (toekomstige) bezit werken wij o.a. samen met Goedhart Makelaars & Taxateurs.

Meer weten? Stap dan eens binnen of maak hieronder een afspraak. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Sponsoring

Wij geven graag iets terug aan onze samenleving. Goed functionerende lokale sportverenigingen en cultuurinstellingen zijn belangrijk voor de lokale samenleving. Daarom sponsoren we de lokale tennisvereniging en muziekvereniging De Heerlijkheid.

Jouw hypotheek, op jouw manier

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

klein-Adviseur2.3.png

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Leiden Lammenschansplein

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak date_range