Interesse in Nieuwbouwproject De Kreek? Vraag nu het Kreekcertificaat aan bij De Hypotheker Delft

Vul het aanvraagformulier in en maak met ons Kreekcertificaat meer kans op een woning in De Kreek.

Vakkundig en onafhankelijk advies 

 

Zie je jezelf al wonen in de mooie nieuwbouwwoning in De Kreek? Om een goede kans te maken op één van de woningen, moet je financiële situatie natuurlijk in orde zijn. Om je kans op een woning te verhogen, kan bij ons een een Kreekcertificaat aanvragen. Onze adviseurs van De Hypotheker Delft helpen je hier graag mee. 

  

Hoe werkt het?

Download het aanvraagformulier op deze pagina en vul deze in. Stuur het ingevulde formulier terug naar onze vestiging via de mail (delft1200@hypotheker.nl). Onze adviseurs adviseurs Olaf, Arjan, Michel, en Sascha beoordelen op basis van je antwoorden of je in aanmerking komt voor het Kreekcertificaat. 

Wil je liever eerst langs komen? Maak dan online een afspraak. Je eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Onze adviseurs staan te trappelen om jullie vragen te beantwoorden.

 

Een nieuwbouwwoning kopen: hoe zit dat?

Koop je een nieuwbouwwoning dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Ook kun je het huis en de tuin helemaal naar je eigen smaak inrichten. Soms is het mogelijk om een huis "kaal" te laten opleveren. Dan zijn alleen de muren en de kozijnen aanwezig. De rest moet je zelf naar je eigen voorkeur laten afbouwen. Dit heet casco. 
Een hypotheek bij een nieuwbouwwoning werkt net iets anders dan bij bestaande bouw. Onze adviseurs kunnen je hier alles over vertellen. Nu al meer weten? Lees onze pagina over nieuwbouwwoningen en je hypotheek.

Meteen aan de slag?

Download nu het formulier en stuur het zo snel mogelijk naar ons via de mail. 

Download het formulier arrow_forward