Wonen in nieuwbouwproject INK Apartments? De Hypotheker Delft helpt je bij de financiering!

Droom jij van een huis in nieuwbouwproject INK Apartments in Delft? De Hypotheker Delft vertelt je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning en helpt je bij de financiering.

Nieuwbouwproject INK Apartments

Nieuwbouwappartementen met een industrieel DNA, zo worden de INK Apartments omschreven. Dit nieuwbouwproject bestaat uit zo'n 80 koopappartementen, verdeeld over twee gebouwen. De appartementen hebben een oppervlakte van 40 tot 120 m². Daardoor zijn de woningen geschikt voor verschillende doelgroepen. 

Alle appartementen hebben grote ramen en zijn voorzien van een royaal balkon of terras. Tevens kun je het appartement mét of zonder indeling kiezen. Op die manier kun je volledig je eigen loft creëren. 

De appartementen bevinden zich midden in de stad Delft aan de Mercuriusweg en Industriestraat. Op loopafstand vind je winkelcentrum De Hoven Passage. Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. De karakteristieke en gezellige binnenstad, het station en de TU Delft liggen op slechts vijf minuten fietsafstand. Om de hoek vind je OV-voorzieningen in de vorm van een bus- en tramverbinding. 

Start verkoop staat gepland op 25 juni 2020. Meer weten?

Meer over nieuwbouwproject INK apartments arrow_forward

 

Hypotheek bij een nieuwbouwwoning

Kies je voor een nieuwbouwwoning, dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Bovendien kun je het huis helemaal naar eigen smaak inrichten.

Wil jij weten of jij je droomwoning in nieuwbouwproject INK Apartments kunt betalen?

Ontdek de mogelijkheden arrow_forward


Kosten aankoop nieuwbouwwoning

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komen er verschillende kosten kijken. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor de aanleg van de tuin en erfafscheiding. De bijkomende kosten bij aankoop van een nieuwbouwwoning bedragen gemiddeld 9 procent van de koopprijs. Je kunt drie type kosten onderscheiden: kosten voor de aankoop, kosten voor het verkrijgen van de hypotheek en kosten aan het huis zelf. 

Onder kosten voor de aankoop valt de bouwrente en eventuele notariskosten om eigenaar te worden van de grond. Bij kosten voor het verkrijgen van de hypotheek moet je denken aan advies- en bemiddelingskosten, het opstellen van de hypotheekakte door de notaris, taxatiekosten, rente en kosten van een eventueel overbruggingskrediet, bereidstellingsprovisie en renteverlies. Tot slot heb je natuurlijk ook kosten aan het huis zelf. Hierbij moet je denken aan de inrichting, schilderen / behangen en meerwerk. 

Alles weten over het kopen van een nieuwbouwhuis

Meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning? Kom langs bij De Hypotheker Delft om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

Afspraak maken arrow_forward