Jazeker Notarisservice

Bij het kopen van een woning krijg je te maken met een aantal experts, zoals de makelaar maar ook de notaris. Een notaris regelt de overdracht en het passeren van de hypotheekakte. Maar er zijn nog meer zaken. Denk aan het opstellen van een samenlevingscontract. Kortom, om je persoonlijke zaken goed te regelen, breng je ook een bezoek aan de notaris.

Jazeker Notarisservice

Bij De Hypotheker willen we onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom kun je bij onze vestigingen terecht voor notarisdiensten via de Jazeker Notarisservice. Hiervoor werken we samen met Nationale Notaris, een landelijke keten van notariskantoren.

Voordelen Jazeker Notarisservice

De Jazeker Notarisservice levert je de volgende voordelen op.

Tarieven en diensten

Voor het laten opmaken van een hypotheekakte en transportakte rekent Nationale Notaris een scherpe prijs. Zo heb je al een hypotheekakte en transportakte vanaf € 1.045,- (tarief per 1-1-2019). Het all-in tarief bedraagt € 1.195. Vraag je adviseur voor meer informatie over de notariskosten.

Hiernaast kun je terecht voor het laten opmaken van een testament, een samenlevingscontract, een voogdij akte en een akte van schenking. Tijdens je kosteloze, vrijblijvende intakegesprek bij de notaris spreek je je persoonlijke situatie in detail door waarna je een offerte op maat ontvangt. Nationale Notaris is hier verantwoordelijk voor en niet De Hypotheker. Nationale Notaris is ook verantwoordelijk voor de inhoud van de akte(s).

Onafhankelijk advies over je hypotheek?

De Hypotheker vergelijkt ook jouw bank en zoekt voor jou de beste deal.

Maak een afspraak of stel je vraag aan één van onze specialisten.

Maak een afspraak
Deel dit artikel:
Linkedin