De Hypotheker Leeuwarden

De Hypotheker Leeuwarden is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 08:30 - 21:00
Dinsdag 08:30 - 21:00
Woensdag 08:30 - 21:00
Donderdag 08:30 - 21:00
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:30 uur. In de avonden zijn wij op afspraak geopend.

De Hypotheker Leeuwarden

De Hypotheker Leeuwarden

Achter de Hoven 73
8933 AH Leeuwarden

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl verzamelt klantreviews van financiële dienstverleners.

Bekijk de reviews

Klantenvertellen.nl

9.3
star star star star star 149 beoordelingen

Wat onze klanten van ons vinden.

Even voorstellen: het team van De Hypotheker Leeuwarden

Het team van de Hypotheker Leeuwarden is enthousiast, betrokken en denkt met je mee in creatieve oplossingen. Wij begeleiden de aanvraag van je hypotheek van begin tot eind en geven een hoogwaardig, onderscheidend en volledig onafhankelijk advies. Bij ons staat klanttevredenheid voorop en wij gaan graag een duurzame relatie met je aan.

Sietse van der Meer (franchisenemer), Wilbert Schippers (bedrijfsleider), Douwe Posthuma, Lyoeck Betzema en Niels Pot zijn onze financiële adviseurs en hebben een brede kennis van hypotheken, verzekeringen en aanvullende financiële producten.

Akkelien Bootsma (officemanager), Alexandra Jellema, Johanna de Boer, Annet Schonenburg, Coby Meinema en Gerda de Haan zijn de commercieel assistentes en ondersteunen de adviseurs bij de planning en afhandeling van je dossier.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het hypotheekadvies van De Hypotheker is volledig onafhankelijk: het belang van onze klanten staat altijd voorop. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden vergelijken wij de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Ook jouw eigen bank. Zo heb je bij ons de meest uitgebreide keuze in hypotheekverstrekkers. Na een uitgebreide vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Het eerste gesprek is altijd kosteloos
  • Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
  • De zekerheid van de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie
  • Complete afwikkeling: van offerte tot het afsluiten van de hypotheek
Afspraak maken arrow_forward

Nieuwbouw in Leeuwarden: Loodswoningen Middelsee

Heerlijk wonen aan het water in een prachtige loodswoning in de nieuwe wijk Middelsee. Een typisch Fries waterstadje met een stoere haven. Bewust  en compact gebouwd, met de comfortabele voorzieningen van nu. Medio september start de verkoop van deze eigenzinnige en spannende woningen. Geen brave nieuwbouwwijk met eindeloze straten waar alles op elkaar lijkt, maar gedurfde woningen met de sfeer van oude pakhuizen met alle voordelen en van nieuwbouw.

Aankoop nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwhuis is net even anders dan het kopen van een bestaande woning. De nieuwbouwwoning koop je namelijk 'op papier'. Verder krijg je onder andere te maken met bouwtermijnen, een bouwdepot en bouwrente. Zie je jezelf al wonen in een mooie nieuwbouwwoning in Fûgelryk? De Hypotheker legt je graag uit wat er allemaal bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt kijken en helpt je bij de financiering!

Afspraak maken arrow_forward

Woning verduurzamen? De Hypotheker helpt je bij de financiering

Uit onderzoek van De Hypotheker blijkt dat ruim 60% van de huizenbezitters het belangrijk vindt om hun eigen woning te verduurzamen. Ongeveer tweederde van de ondervraagden let op duurzaamheid bij de aankoop van een woning. Toch zijn er ook veel mensen die (nog) niet kiezen voor verduurzaming van hun woning, terwijl ze dat misschien wel zouden willen. Veelal is dit omdat ze niet over de juiste informatie beschikken of niet weten hoe ze dit moeten financieren. De Hypotheker helpt je hier graag bij!

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden om je huis te verduurzamen? Maak een afspraak en kom langs. Dan kijken we samen naar jouw plannen voor de toekomst. Die is misschien wel dichterbij dan je denkt!

Afspraak maken arrow_forward

Het All In Woonpakket, een uitgebreid pakket woonverzekeringen

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een opstalverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of rechtsbijstandverzekering.

Compleet verzekeringspakket

Het All In Woonpakket bestaat uit alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven. Het pakket bevat standaard dekkingen voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Uiteraard zijn de verschillende verzekeringen ook los af te sluiten.

Uitbreidingen mogelijk

Je kunt het All In Woonpakket uitbreiden. Denk aan een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering of een auto- en motorverzekering. Informeer naar de mogelijkheden op de vestiging.

Afspraak maken arrow_forward

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.