De Hypotheker

Hypotheekadviseur in Groningen

Bij De Hypotheker Groningen kun je terecht bij Bert Masson en zijn team voor deskundig hypotheekadvies en voor andere financiële zaken zoals woonverzekeringen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Zo komen we samen tot de beste hypotheek voor jou. Persoonlijk contact en direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis! Je vindt De Hypotheker Groningen aan de Westerhaven.

 

We hopen je snel te mogen verwelkomen voor een vrijblijvende eerste kennismaking! Maak via het afspraakformulier direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 19:00
Dinsdag 09:00 - 19:00
Woensdag 09:00 - 19:00
Donderdag 09:00 - 19:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Groningen voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Groningen.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Onze beoordelingen

10,0
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
Op basis van 96 beoordelingen
Bekijk de reviews op Advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
PB
26 januari 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Prettig in de omgang en helder in de communicatie over het financiele plaatje.

Frans
21 juni 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Goede sfeer en respectvolle bejegening; serieuze inventarisatie van de mogelijkheden en verdiepende reflectie op keuzes die er te maken zijn.

Jos Ruitenbeek
7 juni 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Ik ben erg tevreden over de wijze van communiceren en informeren.

Richard
2 november 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Op zeer korte termijn afspraak kunnen krijgen. Financiële plaatje duidelijk

Wim
19 oktober 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Bert heeft op een zeer prettige wijze ons advies gegeven over hoe een hypotheek ons werkt

Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Groningen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Jazekerweten Vliegvissen Klein
Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!

Opzoek naar een hypotheek in Groningen?

Bij De Hypotheker Klazienaveen hebben we een team van ervaren hypotheekadviseurs die jou begeleiden naar een succesvolle hypotheek  Of je nu aan een starter bent, je oog hebt laten vallen op een nieuwe woning of overweegt om je huidige hypotheek over te sluiten, wij bieden jou hypotheekadvies op maat. Met onze kennis van de lokale markt in Groningen en de keuze uit ruim 40 hypotheekaanbieders, vinden wij altijd de hypotheekoplossing die naadloos aansluit bij jouw situatie en wensen. Bij De Hypotheker Groningen streven we ernaar om jouw hypotheekervaring soepel en succesvol te laten verlopen.

 

Afspraak maken
J8a1572 Social Media
J8a2188 Social Media

Betrouwbaar en persoonlijk hypotheekadvies in Groningen

Bij De Hypotheker Groningen kun je rekenen op betrouwbaar en persoonlijk hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs in Groningen staan voor je klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het hypotheekproces. Of je nu vragen hebt over hypotheekvormen, rentetarieven of de financiële haalbaarheid van je droomwoning, wij hebben de kennis en expertise om jou te voorzien van het beste hypotheekadvies in Groningen. Met onze kennis van de lokale markt en onze toewijding aan jouw financiële welzijn, streven wij ernaar om jouw hypotheekdoelen te verwezenlijken.

 

Afspraak maken

Hypotheekadviseurs in Groningen

Bij De Hypotheker Groningen hebben wij ervaren hypotheekadviseurs die jouw partner zijn in hypotheekzaken. Onze deskundige hypotheekadviseurs begrijpen dat het afsluiten van een hypotheek een belangrijke beslissing is en zij zijn er om jou hierbij te helpen. Of je nu behoefte hebt aan advies over hypotheekproducten, hypotheekrente of het papierwerk dat komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek, wij staan voor je klaar. Met onze uitgebreide kennis van de hypotheekmarkt en ons vermogen om complexe informatie begrijpelijk te maken, zorgen wij ervoor dat jij de beste hypotheekadviseur in Groningen hebt die jouw belangen behartigt. Samen werken we aan jouw financieel succes.

 

Afspraak maken
J8a2311 Contentlaag Samen Resized
Nieuwbouw hout

Speciale arrangementen voor nieuwbouw

Heb je een woning van een nieuwbouwproject op het oog? De Hypotheker heeft een aantrekkelijk nieuwbouwpakket samengesteld. 

 

Zo kunnen we een ontvangen projectaanbieding objectief beoordelen en vergelijken met eventuele alternatieven. Daarnaast begeleiden we je met alle financiële en fiscale zaken die komen kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

 

Heb je interesse, informeer dan naar de voorwaarden op de vestiging.

 

Afspraak maken

Verduurzaam je woning

Als huiseigenaar denk je wellicht na over manieren om je woning te verbeteren. Het verduurzamen van je huis is een slimme zet en bij De Hypotheker Groningen denken we graag met je mee. Enkele voordelen van het verduurzamen van je woning zijn:

 

 • Lagere energiekosten
 • Milieubewuster
 • Stijgende woningwaarde
 • Comfort en gezondheid

 

Online duurzaamheidsscan

 

Met de vrijblijvende online scan bekijk je de verschillende mogelijkheden om je woning te verduurzamen en bereken je in een paar minuten hoeveel je kunt besparen met verschillende energiebesparende voorzieningen. Kom je liever langs bij ons op locatie? Plan dan nu een afspraak in met één van onze adviseurs.

 

Mijn woning verduurzamen
Campagne foto zonnepanelen

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Klein Adviseur23

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze experts neemt contact met je op voor een telefonische kennismaking. Op de vestiging ontvang je een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Maak een afspraak