Welkom bij

De Hypotheker Den Bosch

Ben jij opzoek naar een hypotheek in Den Bosch? Kom dan langs bij De Hypotheker Den Bosch voor deskundig hypotheekadvies of voor ondersteuning in het maken van andere financiële beslissingen. Als volledig onafhankelijke financiële dienstverlener hebben wij de expertise om jou het beste hypotheekadvies te geven. Met meer dan 35 jaar ervaring hebben wij meer dan 1 miljoen klanten geholpen bij het vinden van hun ideale hypotheekoplossing. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak!


Hypotheekadvies Den Bosch

Het vinden van de juiste hypotheek en bijbehorende financiering is een lastige klus. Dat weten wij als geen ander. Bij De Hypotheker Den Bosch kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Doordat we eerst jouw financiële situatie en wensen in kaart brengen, kunnen we deze afzetten tegen de hypotheekmogelijkheden van wel 40 verschillende hypotheekaanbieders. Of je nu voor het eerst een huis gaat kopen, gaat verhuizen of verbouwingsplannen hebt, in al deze gevallen heb je baat bij een passend hypotheekadvies.


Ervaren hypotheekadviseurs in Den Bosch

Bij De Hypotheker Den Bosch beschikken we over veel kennis en ervaring. Hiermee zijn wij een betrouwbare partner in de markt van hypotheekaanbieders. Voor al je vragen op hypotheekgebied kun je altijd bij ons terecht. Als je een nieuwe hypotheek wilt afsluiten, of je huidige hypotheek wilt oversluiten of aanpassen, brengen we om te beginnen jouw financiële situatie in kaart. Op basis daarvan werken we stapsgewijs toe naar een passend hypotheekadvies. Onze ervaren hypotheekadviseurs nodigen je graag uit in onze vestiging aan de stationsweg om jou van persoonlijk hypotheekadvies te voorzien.


De Hypotheker in Den Bosch en omstreken

We hebben uitgebreide kennis van en ervaring met de lokale markt in Den Bosch en de wijken zoals De Donk, De Slagen, De Herven, Aawijk, Bazeldonk, Boschveld, Schutskamp en De Hambaken. Daardoor weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent voor jouw hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs staan 24/7 voor je klaar, dus kom gerust langs voor een vrijblijvend intakegesprek!

Wij vergelijken 40 aanbieders

Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Den Bosch voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Den Bosch.

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Path Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Path Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Path Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Path Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Onze beoordelingen

9,7
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Bekijk de reviews op advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
M.
11 oktober 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Fijn gesprek en zonder vragen uit het gesprek gekomen. Alles was duidelijk.

Lees meer
Cees
26 augustus 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Deskundig advies en goede begeleiding, ook na het gesprek voor vervolgvragen

Lees meer
Laurence
8 augustus 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Ben je opzoek naar een bedrijf dat het vak tot in detail verstaat en tevens dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan? Ga dan op bezoek bij de Hypotheker in Den Bosch! Een woning kopen is voor ons geen frequente bezigheid, eigen kennis omtrent de stortvloed aan informatie is daarom oppervlakkig. Carel Goethart verstaat zijn vak en nam ons stap voor stap mee door het gehele traject. Stipt daarbij alle belangrijke factoren aan, zet keuzes helder uiteen met voor- en tegens, denkt toekomstgericht en weet complexe materie begrijpbaar te maken. Tevens is de backoffice zeer accuraat en is geen vraag teveel. Wij bevelen de Hypotheker in Den Bosch dan ook van harte aan!

Lees meer
Elly
6 juli 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Tim heeft allerlei mogelijkheden voor ons uitgezocht. Heel duidelijk en zeer kundig advies gegeven.

Lees meer
ER
19 mei 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Ik zat in een vrij unieke situatie als een ondernemer met een loonstrook, maar dankzij de hulp en het actief doorpakken van Carel is het mij toch gelukt een hypotheek te krijgen voor mijn parel.

Lees meer
Arrow
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Den Bosch

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak date_range
Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!
Bespaar tijd, moeite en geld

Aankoopbegeleiding

Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wat houdt de aankoopbegeleiding in?

 

Bespaar tijd, moeite en geld

 

 • De aankoopbegeleiding kan je veel tijd, moeite en geld besparen;
 • Laat je informeren door een hypotheekadviseur van De Hypotheker;
 • Vraag naar de voorwaarden op de vestiging.

Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

Een uitgebreid pakket woonverzekeringen

Het All In Woonpakket

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een opstal-, inboedel- aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering. Het All In Woonpakket bestaat uit alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven. Het pakket bevat standaard dekkingen voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Uiteraard zijn de verschillende verzekeringen ook los af te sluiten.

Enkele voordelen op een rij:

 • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade;
 • Garantie tegen onderverzekering;
 • Meest uitgebreide dekking;
 • 24-uurs schadeservice.

 

Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Maak een afspraak en kies dan voor het All In Woonpakket.

Je woning in Den Bosch verduurzamen?

Wanneer je je woning in Den Bosch gaat verduurzamen, is dat niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je verbetert het energielabel van je woning ermee en bovendien wordt je huis meer waard. Natuurlijk ga je ook flink besparen op je maandelijkse energielasten. Aan verduurzamingsmaatregelen hangt echter wel een prijskaartje. Hoe ga je dat betalen? De Hypotheker Den Bosch adviseert je graag over de financiële mogelijkheden.

 

Financieringsmogelijkheden

 

 • Je woning verduurzamen met je hypotheek
 • Je woning verduurzamen met een lening
 • Je woning verduurzamen met subsidies

 

Wil je meer informatie over deze manieren om de verduurzaming van je huis financieel mogelijk te maken? Maak dan een afspraak bij De Hypotheker Den Bosch!

 

Online duurzaamheidsscan

 

Met de vrijblijvende online scan bekijk je de verschillende mogelijkheden om je woning te verduurzamen en bereken je in een paar minuten hoeveel je kunt besparen met verschillende energiebesparende voorzieningen. Zoek voor jouw woning de beste oplossing en start vandaag nog met het verduurzamen ervan.

Jouw hypotheek, op jouw manier

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

klein-Adviseur2.3.png

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Den Bosch

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak date_range