De Hypotheker Heemskerk

De Hypotheker Heemskerk is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

Heemskerk

Heemskerk

Gerrit van Assendelftstraat 4a
1961 NK Heemskerk

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening.

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is onafhankelijk en een autonoom onderdeel van De Consumentenbond.

Bekijk de reviews
Stichting WIJ Heemskerk

Kom naar Wooncafé IJmond

Wooncafé IJmond organiseert informatieavonden voor de starters en doorstromers op de woningmarkt. De stichting heeft als doel om starters en doorstromers op de woningmarkt te informeren over de mogelijkheden.

Op deze informatieavonden krijgen starters en de doorstromers de mogelijkheid om eens te komen praten met deskundigen op het gebied van woningfinanciering, makelaardij en notariaat.

De eerstvolgende informatieavond is op donderdag 5 oktober van 19:00 tot 21:00 in het oude Raadhuis van Heemskerk. Het oude Raadhuis is te vinden op het Burgemeester Nielenplein 2, 1961 NV Heemskerk.

Houd de website www.StichtingWIJ.eu en/of de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

}