De Hypotheker Amsterdam Buikslotermeerplein

De Hypotheker Amsterdam Buikslotermeerplein is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
In de avonduren kun je op afspraak terecht.
hypotheekadviseur voor hypotheken bij de hypotheker amsterdam buikslotermeer

Bezoek & contact

Buikslotermeerplein 432
1025 WP Amsterdam
(020) 636 91 22
E-mail deze vestiging

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is onafhankelijk en een autonoom onderdeel van De Consumentenbond.

Bekijk de reviews

Klantenvertellen.nl

9,2

Wat onze klanten van ons vinden.

Beoordeel zelf

Even voorstellen: het team van De Hypotheker Amsterdam Buikslotermeerplein

Het team van de hypotheker amsterdam buikslotermeerplein

Ons team bestaat uit adviseurs Jochen Brouwers, die de vestiging in 2007 is gestart, en Lahcen Salamat, die begin 2016 de overstap maakte van de Rabobank naar De Hypotheker. Zij worden ondersteund door Rebiela Noerkhan, werkzaam sinds de opstart in 2007, en Khadra Ouaali, werkzaam bij De Hypotheker sinds 2011.

amsterdam noord

Welkom in Amsterdam Noord

Dijken, dorpen en wijken ten noorden van het IJ vormen samen Amsterdam Noord. Eeuwenoude dijkhuisjes, tuindorpen, industriële architectuur en nieuwbouw wisselen elkaar af. De vele parken en het water geven het stadsdeel ruimte. Soms waan je je in een klein dorp, dan weer in een grote stad. Amsterdam Noord kent vele leuke restaurants en gezellige cafés. En uiteraard mag je de A'dam toren en het filmmuseum EYE niet missen. 

Laagste maandlasten?

laagste maandlasten

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten, dan kan De Hypotheker je verder helpen.

We onderhandelen met geldverstrekkers over de beste financiële productvoorwaarden die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke positie. Met de geldverstrekkers hebben we afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Vandaar dat wij je de laagste maandlasten voor je hypotheek kunnen garanderen.

Beleggingspanden

De huurprijzen zijn de afgelopen jaren enorm gestegen in Amsterdam. Het centraal planbureau verwacht dat de bevolking in Amsterdam de komende jaren verder toeneemt. Heeft u interesse in het kopen van een beleggingspand? De Hypotheker kan u meer vertellen over wat er allemaal bij komt kijken. Houd er wel rekening mee dat u maximaal 70% van de waarde van de woning kan financieren.

Afspraak maken