De Hypotheker Hengelo

Ben jij op zoek naar een hypotheek adviseur in Hengelo? De Hypotheker Hengelo is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart zodat we niks over het hoofd zien. We zetten alle mogelijkheden op een rijtje en berekenen een hypotheek die aansluit bij jouw wensen. Zoo weet je precies weet waar je aan toe bent.

Maak nu een afspraak bij De Hypotheker in Hengelo. Het eerste intakegesprek is vrijblijvend en voor onze rekening. Ons kantoor is gevestigd aan de Deldernerstraat 55 ter hoogte van de kruising met Markskant en vlakbij het treinstation.

Hypotheekadvies in Hengelo

Omdat De Hypotheker een volkomen onafhankelijke aanbieder is, hebben wij de mogelijkheid om tijdens het hypotheekadvies meer dan 40 aanbieders met elkaar te vergelijken. Wij bestaan al 30 jaar en hebben in die periode meer dan 1 miljoen klanten geholpen.

Door onze uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Hengelo en de directe omgeving zoals Deurningen, Borne, Rossum OV en onder andere Zenderen kunnen wij een advies geven dat past bij jouw situatie en gewenste woning.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

De Hypotheker Hengelo

De Hypotheker Hengelo

Deldenerstraat 55
7551 AB Hengelo

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

2990
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Eerste huis kopen? Starterslening biedt mogelijkheden

De Starterslening geeft startende huizenkopers de kans om een woning te kopen die alleen met eigen inkomen niet betaalbaar is. De Hypotheker:

  • Zoekt uit of je in aanmerking komt voor de Starterslening;
  • Informeert je over de voorwaarden;
  • Helpt je bij de aanvraag van de Starterslening.

Wat is een Starterslening?

Een Starterslening is een aanvullende lening op je reguliere hypotheek, speciaal bedoeld voor starters. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) is verantwoordelijk voor deze Startersleningen. 

De lening kan het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en je maximale hypotheek.De Starterslening kent wel een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen: je adviseur kan je hier meer over vertellen.

Maak een afspraak arrow_forward

 

De Financieel Planner bij De Hypotheker

Kan je op dit moment je wensen op financieel terrein realiseren? Loop je financiële risico's? Zijn alle onderdelen van je financiële huishouding, zoals je hypotheek, verzekeringen en spaarproducten, wel goed op elkaar afgestemd? Onze Financieel Planner geeft je inzicht in je financiële situatie en helpt je een antwoord te vinden op je financiële vragen.

De Financieel Planner:

  • Maakt al je financiële zaken inzichtelijk;
  • Geeft antwoord op je financiële vragen;
  • Zet je financiële producten op een rijtje.
Maak een afspraak arrow_forward

Aanbiedingen bij De Hypotheker

Op zoek naar een bestaande woning of een nieuwbouwwoning? De Hypotheker heeft een aantal zeer aantrekkelijke aanbiedingen.

  • Een unieke hypotheekrenteaanbieding.
  • Begeleiding van het aankopen van je woning tegen een sterk gereduceerd tarief.
  • Korting op notaristarief en op taxatietarief.

Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging.

Maak nu een kosteloze afspraak voor hypotheekadvies in Hengelo

Kom langs bij De Hypotheker in Hengelo. Met onze jarenlange ervaring en deskundig personeel ben je bij De Hypotheker op het juiste adres voor hypotheekadvies in jouw regio.

Maak een afspraak arrow_forward