De Hypotheker Enschede

Ben jij op zoek naar een hypotheek in Enschede? De Hypotheker Enschede is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. Ons ervaren en enthousiaste team van hypotheekadviseurs staan dagelijks voor je klaar met deskundig advies.

Goede hypotheek in Enschede

We brengen jouw huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ons hypotheekadvies is volstrekt onafhankelijk.

Hypotheekadvies in Enschede

Omdat De Hypotheker een volkomen onafhankelijke financiële dienstverlener is, hebben wij de mogelijkheid om tijdens het hypotheekadvies meer dan 40 aanbieders met elkaar te vergelijken. Wij bestaan al 35 jaar en hebben in die periode meer dan 1 miljoen klanten geholpen.

Uitgebreide kennis in Enschede en omstreken

Door onze uitgebreide kennis van de lokale markt in Enschede, Glanerbrug, Boekelo en Lonneker te combineren met jarenlange ervaring weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent voor jouw hypotheek. Onze hypotheekadviseurs staan 24/7 voor je klaar, dus kom gerust langs voor een vrijblijvend intakegesprek!

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Op zaterdag zijn wij op afspraak geopend.

De Hypotheker Enschede

De Hypotheker Enschede

Kuipersdijk 18
7512 CH Enschede

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl verzamelt klantreviews van financiële dienstverleners.

Bekijk de reviews

Klantenvertellen.nl

9.2
star star star star star 181 beoordelingen

Wat onze klanten van ons vinden.

Even voorstellen: het team van De Hypotheker Enschede

Onze medewerkers van links naar rechts zijn: Janine Smit, Henk Arkema, Daniël Tigelaar, Damien Dikkers, Esther Holtkamp, Edwin Leppen en Katja Koop.

Wij van de Hypotheker voorzien jou graag van hypotheekadvies op maat. Maak nu vrijblijvend een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs aan de Kuipersdijk 18 in Enschede.

Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten! arrow_forward


Oversluiten van jouw hypotheek

Uiteraard is de hypotheek verantwoordelijk voor een groot deel van je maandlasten. Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige hypotheek en je persoonlijke situatie is het goed mogelijk dat je op deze lasten kunt besparen. Je doet dit door je hypotheek over te sluiten naar een andere geldverstrekker die op dit moment een lagere rente biedt. Bij het oversluiten van een hypotheek vergelijken wij de voorwaarden en rentestanden van alle banken inclusief jouw eigen bank. We brengen het voordeel ten opzichte van je huidige hypotheek in kaart en regelen vervolgens voor jou de beste deal.

Maak een afspraak arrow_forward

Het All In Woonpakket, een uitgebreid pakket woonverzekeringen

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een:

  • Opstalvezekering;
  • Inboedelverzekering;
  • Aansprakelijkheidsverzekering;
  • Rechtsbijstandverzekering.

Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Kies dan voor het All In Woonpakket. Enkele voordelen op een rij:

  • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade;
  • Garantie tegen onderverzekering;
  • Meest uitgebreide dekking;
  • 24-uurs schadeservice.

Compleet verzekeringspakket

Het All In Woonpakket bestaat uit alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven. Het pakket bevat standaard dekkingen voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Uiteraard zijn de verschillende verzekeringen ook los af te sluiten.

Uitbreidingen mogelijk

Je kunt het All In Woonpakket uitbreiden. Denk aan een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering of een auto- en motorverzekering. Informeer naar de mogelijkheden bij één van onze hypotheekadviseurs in Enschede.

Maak een afspraak arrow_forward

Maak nu een afspraak met jouw persoonlijke hypotheekadviseur in Enschede

Ook benieuwd wat wij voor jouw hypotheek kunnen betekenen? Of wil je een hypotheek oversluiten? Kom langs voor een gratis intakegesprek op onze locatie aan de kuipersdijk in hartje Enschede. Ons kantoor is tevens gespecialiseerd in hypotheken in de directe omgeving van Enschede waaronder Glanerbrug, Boekelo en Lonneker.

Maak een afspraak arrow_forward

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.