De Hypotheker Enschede

Ben jij op zoek naar een hypotheek in Enschede? De Hypotheker Enschede is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. Ons ervaren en enthousiaste team staat voor je klaar met deskundig advies. We brengen jouw huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Hypotheekadvies in Enschede

Omdat De Hypotheker een volkomen onafhankelijke aanbieder is hebben wij de mogelijkheid om tijdens het hypotheekadvies meer dan 40 aanbieders met elkaar te vergelijken. Wij bestaan al 30 jaar en hebben in die periode meer dan 1 miljoen klanten geholpen. Door onze uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Enschede en de directe omgeving zoals Glanerbrug, Boekelo en Lonneker kunnen wij een advies geven dat past bij jouw situatie en gewenste woning.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Op zaterdag zijn wij op afspraak geopend.

De Hypotheker Enschede

De Hypotheker Enschede

Kuipersdijk 18
7512 CH Enschede

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Oversluiten van jouw hypotheek

Uiteraard is de hypotheek verantwoordelijk voor een groot deel van je maandlasten. Afhankelijk van de voorwaarden van je huidige hypotheek en je persoonlijke situatie is het goed mogelijk dat je op deze lasten kunt besparen. Je doet dit door je hypotheek over te sluiten naar een andere geldverstrekker die op dit moment een lagere rente biedt. Bij het oversluiten van een hypotheek vergelijken wij de voorwaarden en rentestanden van alle banken inclusief jouw eigen bank. We brengen het voordeel ten opzichte van je huidige hypotheek in kaart en regelen vervolgens voor jou de beste deal.

Maak een afspraak arrow_forward

Het All In Woonpakket, een uitgebreid pakket woonverzekeringen

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een:

  • Opstalvezekering;
  • Inboedelverzekering;
  • Aansprakelijkheidsverzekering;
  • Rechtsbijstandverzekering.

Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Kies dan voor het All In Woonpakket. Enkele voordelen op een rij:

  • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade;
  • Garantie tegen onderverzekering;
  • Meest uitgebreide dekking;
  • 24-uurs schadeservice.

Compleet verzekeringspakket

Het All In Woonpakket bestaat uit alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven. Het pakket bevat standaard dekkingen voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Uiteraard zijn de verschillende verzekeringen ook los af te sluiten.

Uitbreidingen mogelijk

Je kunt het All In Woonpakket uitbreiden. Denk aan een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering of een auto- en motorverzekering. Informeer naar de mogelijkheden op de vestiging.

Maak een afspraak arrow_forward

Maak nu een afspraak in Enschede

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek bij onze vestiging in Enschede

Maak een afspraak arrow_forward