Welkom bij

De Hypotheker Almelo

Het vinden van de juiste hypotheek en bijbehorende financiering is een lastige klus. Dat weten wij als geen ander. Kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij de zoektocht naar een geschikte hypotheek in Almelo? Kom dan eens langs bij De Hypotheker Almelo. We voorzien je met alle plezier van een passend hypotheekadvies. Met al onze kennis en ervaring lukt het ons vast om een hypotheek te vinden die helemaal aansluit bij jouw wensen en financiële situatie.

 

Hypotheek Almelo

Wanneer je met vragen zit over alles wat met een hypotheek in Almelo te maken heeft, kun je altijd bij De Hypotheker Almelo aankloppen. We helpen je graag verder. Als je een hypotheek wilt afsluiten, oversluiten of aanpassen, dan bespreken we allereerst jouw wensen en huidige financiële situatie. Op basis daarvan zetten we alle mogelijkheden naast elkaar en berekenen we de voor jou meest gunstige hypotheek. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We maken het je graag makkelijk!


Hypotheekadvies Almelo

De Hypotheker Almelo is volstrekt onafhankelijk. Daarom kunnen we meer dan 40 hypotheekaanbieders met elkaar vergelijken en ben jij verzekerd van het beste hypotheekadvies in Almelo. Op basis van jouw financiële situatie geven we je eerlijk advies over wat je zou kunnen verbeteren. Natuurlijk helpen we je ook graag met het realiseren van jouw ideale hypotheek. We hebben sinds 1985 al meer dan 1 miljoen klanten blij gemaakt met ons hypotheekadvies. Vanzelfsprekend bepaal je zelf of je wat met ons advies wilt doen.

 

Jouw persoonlijke hypotheekadviseur in Almelo

Worstel je met vragen over maandlasten, het maximale hypotheek bedrag, de rente of andere financiële zaken? Dan is het fijn als je een beroep kunt doen op iemand die je hierbij kan helpen. De Hypotheker Almelo is jouw persoonlijke hypotheekadviseur in Almelo. Wij kennen de lokale woningmarkt in Almelo, Almelo de Riet, Wierden, Vasse, Reutum, Haarle, Aadorp, Vriezenveen, Tubbergen, Mariaparochie en omstreken goed en staan altijd voor je klaar. Kom dus gerust langs bij ons kantoor (met ruime parkeergelegenheid) aan de Oranjestraat 29 in het centrum van Almelo. Het eerste gesprek is altijd gratis!

Wij vergelijken 40 aanbieders

Pandfoto De Hypotheker Almelo.jpg
Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Almelo voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Almelo.

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Path Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Path Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Path Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Path Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Onze beoordelingen

10
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
Bekijk de reviews op advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Ben
25 mei 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Veel verstand van zaken en heeft me goed geholpen om in mijn ingewikkelde situatie de hypotheek rond te krijgen. Edwin heeft er veel energie in gestoken en ben zeer blij dat alles is gelukt.

Lees meer
Matthew
9 mei 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Wij hadden geen eerdere ervaring met hypotheken. Marco heeft ons stap voor stap door het proces gepraat en gaf ons veel rust bij het kopen van ons eerste huis en het regelen van de zaken rondom de hypotheek.

Lees meer
Ruben
8 mei 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Adviseur denkt mee op alle vlakken en kijkt naar wat specifiek aantrekkelijk is voor uw situatie.

Lees meer
F.A.S
4 mei 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

een goede en deskundige adviseur, prettig in de omgang,

Lees meer
Fruke
19 april 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Marco is een zeer kundige hypotheekadviseur. Hij weet waar hij het over heeft en neemt tijd voor zijn cliënten. Daarnaast is hij helder en duidelijk en zijn we uiterst tevreden over hem.

Lees meer
Arrow
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Almelo

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak date_range
Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! 
Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.


Meer informatie?

Jazekerweten!
De Hypotheker helpt je bij de financiering!

Woning verduurzamen?

Je woning in Almelo verduurzamen? Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Als je je woning verduurzaamt, verbeter je het energielabel, waardoor je woning meer waard wordt. Ook ga je flink besparen op je maandelijkse energielasten. Benieuwd hoe je dat kan financieren? De Hypotheker Almelo adviseert je graag over de financiële mogelijkheden.

 

Financieringsmogelijkheden

 

Welke opties zijn er om je financiering rond te krijgen voor het verduurzamen van je woning?

1. Je woning verduurzamen door spaargeld in te zetten
2. Je woning verduurzamen met je hypotheek
3. Je woning verduurzamen met een lening
4. Je woning verduurzamen met subsidies

 

Ook jij kan je woning in Almelo verduurzamen!

 

Het is belangrijk om te weten wat de huidige staat van je woning is als je gaat verduurzamen. Doe de duurzaamheidscheck en ontdek welke verduurzamingsregels jou de grootste kostenbesparing opleveren. Heb je behoefte aan meer inzicht en ondersteuning? Maak een afspraak bij De Hypotheker Almelo voor een adviesgesprek op maat.

Groen huisje gras duurzaam
Startershypotheek, wat zijn de opties?

Eerste woning kopen?

Een startershypotheek is voor mensen die voor het eerst een eigen huis kopen, maar het is geen specifieke hypotheekvorm. Als starter heb je de keuze uit twee hypotheekvormen: de annuïteitenhypotheek, of de lineaire hypotheek.

 

 • Een annuïteitenhypotheek is een hypotheekvorm waarbij de maandelijkse betalingen gedurende de gehele looptijd gelijk blijven. Deze betalingen bestaan uit een combinatie van rente en aflossing.
 • Bij een lineaire hypotheek los je gedurende de looptijd elke maand een vast bedrag af. De hoogte van het aflossingsbedrag wordt bepaald door de hoofdsom van de hypotheek en de looptijd ervan.

 

De Hypotheker helpt je bij het kiezen van de beste startershypotheek, passend bij jouw financiële situatie. We vergelijken net zo lang, tot we de optimale startershypotheek voor je hebben gevonden, tegen de scherpste prijs.

 

Maximale statershypotheek berekenen

 

Voordat je op zoek gaat naar jouw droomhuis, is het wel zo handig om te weten hoeveel startershypotheek je kunt krijgen. Wat je kunt lenen als starter, kun je online berekenen met de handige tool die De Hypotheker speciaal voor jou ontwikkeld heeft.

Wij beantwoorden je vragen

Een woning kopen?

Een woning kopen is een erg spannend proces. Als je eenmaal je droomhuis gevonden hebt, wil je het liefst alles zo snel mogelijk regelen. Hierbij komen natuurlijk veel vragen naar boven:

 

 

Wij beantwoorden al je vragen!

Dit zijn de mogelijkheden!

Hypotheek na je 57e?

Als het gaat om hypotheken voor senioren, wordt er vaak gedacht in onmogelijkheden. Wij laten graag zien welke mogelijkheden er nog wél zijn als je ouder bent. Vanaf 57 jaar houden hypotheekverstrekkers rekening met je pensioeninkomen en kun je vaak minder lenen. Gelukkig zijn er nog voldoende opties, bijvoorbeeld een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) of het meenemen van inkomen uit privé afgesloten pensioenvoorzieningen, beleggingen of spaargeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Senioren koppel dansend
Bel vrijblijvend

Hypotheek analyse

Je hebt zojuist je eerste hypotheekofferte ontvangen via een bank of andere tussenpersoon. Maar is dat wel de beste aanbieding? Veel Nederlanders hebben de laatste maanden hun hypotheek overgesloten en besparen zo op hun hypotheeklasten. Onze hypotheekadviseurs in Almelo helpen je hier graag bij. Zeker nu de rente laag staat, is het goed om te kijken of je je huidige hypotheekrente kunt laten aanpassen en zo te besparen op je maandlasten. Maak een (video)belafspraak met een hypotheekadviseur van De Hypotheker in Almelo, want wij kunnen:

 • Een betere aanbieding maken met lagere maandlasten;
 • Gratis en volstrekt onafhankelijk een offertecheck maken;
 • Een analyse maken met de mogelijkheden voor het oversluiten van jouw hypotheek.

Maak kosteloos een afspraak

Hypotheekadvies in Almelo?

Wil je een huis kopen in de omgeving van Almelo? En ben je benieuwd wat je aan hypotheekrente gaat betalen? Maak nu kosteloos een (video)belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs wat betreft hypotheekadvies op maat. Ook kunnen onze adviseurs jouw huidige hypotheek oversluiten en kijken we samen welke hypotheekvorm het beste bij jouw financiële situatie past. Jazeker, ook in tijden van crisis staan onze hypotheekadviseurs in Almelo voor je klaar!

Jouw hypotheek, op jouw manier

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

klein-Adviseur2.3.png

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Almelo

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak date_range