De Hypotheker Almelo

Welkom bij De Hypotheker in Almelo. Met onze jarenlange ervaring in huis weten wij jou als geen ander van hypotheekadvies te voorzien. Door onze uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Almelo, Almelo de Riet, Wierden, Vasse, Reutum, Haarle, Aadorp, Vriezenveen, Tubbergen, Mariaparochie en omstreken weten wij als geen ander wat er speelt in de regio. Voor een hypotheek die volledig aansluit bij jouw financiële situatie ben je bij De Hypotheker in Almelo aan het juiste adres.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Twente

De Hypotheker is een volkomen onafhankelijke aanbieder en kan hypotheekadvies op maat geven. Wij zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Door onze kennis van de lokale woningmarkt in de gehele regio van Twente en omstreken ben je hier aan het juiste adres. Ons kantoor is gevestigd aan de Oranjestraat 29 in het centrum van Almelo. Met ruime parkeergelegenheid in de straat zijn wij makkelijk te bereiken met elk soort vervoer. Onze ervaren hypotheekadviseurs staan dagelijks voor je klaar dus bel gerust voor een vrijblijvend intakegesprek via beeldbellen.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

De Hypotheker Almelo

De Hypotheker Almelo

Oranjestraat 29
7607 BH Almelo

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl verzamelt klantreviews van financiële dienstverleners.

Bekijk de reviews

Klantenvertellen.nl

8.9
star star star star star 33 beoordelingen

Wat onze klanten van ons vinden.

Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten! arrow_forward


Voor het eerst een woning kopen

Een huis kopen is een erg spannend proces. Als je eenmaal je droomhuis gevonden hebt, wil je het liefst alles zo snel mogelijk regelen. Hierbij komen natuurlijk veel vragen naar boven:

  • Moet je voor nieuwbouw of bestaande bouw gaan?
  • Hoeveel mag je lenen
  • Moet je wel of niet overbieden en hoeveel dan?
  • Wat gebeurt er als je bod geaccepteerd is? 
De Hypotheker helpt je graag op weg. Kom langs voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Afspraak maken arrow_forward

Hypotheek oversluiten? Misschien kun je wel geld besparen!

Veel Nederlanders hebben de laatste maanden hun hypotheek overgesloten en besparen zo op hun hypotheeklasten. De Hypotheker helpt je hier graag mee. Zeker nu de rente laag staat, is het goed om te kijken of je je huidige hypotheekrente kunt laten aanpassen en te besparen op je maandlasten. Kom daarom langs. We bekijken of je hypotheek oversluiten in jouw situatie aantrekkelijk kan zijn.

Kom langs voor een analyse

In ons eerste gesprek inventariseren jouw financiële situatie. Op basis hiervan geven we je een globale inschatting of oversluiten voor jou mogelijk is. Dit eerste gesprek is voor onze rekening.

Komt uit het eerste gesprek dat oversluiten een optie voor jou is? Dan maken we ter voorbereiding op het tweede gesprek een analyse waaruit blijkt of oversluiten zinvol is en zetten we de kosten en baten op een rij. De kosten van deze analyse worden van te voren met je besproken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Afspraak maken arrow_forward

Tijd voor je volgende koopwoning

Is het tijd voor je volgende koopwoning? Als je leven verandert, veranderen ook je woonwensen. Het is tijd voor je volgende huis. In deze situatie komen een hoop vragen naar boven.

Heb ik overwaarde mijn huidige woning? Of heb ik een restschuld?
  • Wat gebeurt er met mijn huidige hypotheek? Kan en wil ik die meenemen?
  • Wat zijn de bijkomende kosten naast de koopsom van het huis?
  • Hoe kan ik mijn huidige woning zo snel mogelijk verkopen? 
Voor het antwoord op deze en al je andere vragen staan onze adviseurs voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op met onze vestiging voor een eerste oriëntatie.

Afspraak maken arrow_forward

 

Hoe kan ik mijn woning verduurzamen?

Uit onderzoek van De Hypotheker blijkt dat ruim 60% van de huizenbezitters het belangrijk vindt om hun eigen woning te verduurzamen. Echter zijn er veel mensen die nog niet kiezen voor verduurzaming van hun woning, terwijl ze dat misschien wel zouden willen. Vaak is dit omdat het een grote investering is en ze niet over de juiste informatie beschikken rondom een financiering. De Hypotheker helpt je graag bij de financiering van je duurzame investering! Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden om je huis te verduurzamen? Maak een afspraak met één van onze adviseurs in Almelo en kom gerust langs. Dan kijken we samen naar jouw plannen voor een duurzame toekomst.

Online duurzaamheidsscan

Met de vrijblijvende online scan bekijk je de verschillende mogelijkheden om je woning te verduurzamen en bereken je in een paar minuten hoeveel je kunt besparen met verschillende energiebesparende voorzieningen.

Doe hier online de scan of plan een gratis adviesgesprek bij De Hypotheker in Almelo.

Afspraak maken arrow_forward

Hypotheek na je 57e? Dit zijn de mogelijkheden!

Als het gaat om hypotheken voor senioren, wordt er vaak gedacht in onmogelijkheden. Wij laten graag zien welke mogelijkheden er nog wél zijn als je ouder bent. Vanaf 57 jaar houden hypotheekverstrekkers rekening met je pensioeninkomen en kun je vaak minder lenen. Gelukkig zijn er nog voldoende opties, bijvoorbeeld een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) of het meenemen van inkomen uit privé afgesloten pensioenvoorzieningen, beleggingen of spaargeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Afspraak maken arrow_forward


Bel vrijblijvend voor een hypotheek analyse

Je hebt zojuist je eerste hypotheekofferte ontvangen via een bank of andere tussenpersoon. Maar is dat wel de beste aanbieding? Veel Nederlanders hebben de laatste maanden hun hypotheek overgesloten en besparen zo op hun hypotheeklasten. Onze hypotheekadviseurs in Almelo helpen je hier graag bij. Zeker nu de rente laag staat, is het goed om te kijken of je je huidige hypotheekrente kunt laten aanpassen en zo te besparen op je maandlasten. Maak een (video)belafspraak met een hypotheekadviseur van De Hypotheker in Almelo, want wij kunnen:

  • Een betere aanbieding maken met lagere maandlasten;
  • Gratis en volstrekt onafhankelijk een offertecheck maken;
  • Een analyse maken met de mogelijkheden voor het oversluiten van jouw hypotheek.
Afspraak maken arrow_forward

Maak nu een (video)belafspraak met onze hypotheekadviseur in Almelo

Wil je een huis kopen in de omgeving van Almelo? En ben je benieuwd wat je aan hypotheekrente gaat betalen? Maak nu kosteloos een (video)belafspraak met één van onze hypotheekadviseurs wat betreft hypotheekadvies op maat. Ook kunnen onze adviseurs jouw huidige hypotheek oversluiten en kijken we samen welke hypotheekvorm het beste bij jouw financiële situatie past. Jazeker, ook in tijden van crisis staan onze hypotheekadviseurs in Almelo voor je klaar!

Afspraak maken arrow_forward

Jazekerweten