De Hypotheker

Hypotheekadviseur in Deventer

Als je een eerste huis koopt, valt er op financieel gebied heel wat te regelen. Dan is het fijn als je hulp krijgt om alles in goede banen te leiden. Dat geldt natuurlijk ook wanneer je een hypotheek wilt oversluiten of aanpassen. Woon je in Deventer of omgeving? Kom dan naar De Hypotheker voor het beste hypotheekadvies van Deventer. Wij voorzien je van deskundig, onafhankelijk advies, waarmee je de voor jou meest geschikte financiële keuze kunt maken.

 

Ervaren hypotheekadviseur in Deventer

Met al onze kennis en ervaring zijn wij een betrouwbare partner in de markt van hypotheekaanbieders. Je kunt met al jouw vragen over het regelen van een hypotheek in Deventer en alles wat daarbij komt kijken, bij ons terecht. Als je een nieuwe hypotheek wilt afsluiten of je huidige hypotheek wilt oversluiten of aanpassen, brengen we om te beginnen jouw financiële situatie in kaart. Op basis daarvan werken we stapsgewijs toe naar een passend hypotheekadvies. Ook voor advies over financiële zaken, zoals bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering, staan onze hypotheekadviseurs dagelijks voor je klaar.

 

Jouw hypotheek in Deventer

Als je onze hypotheekadviseurs in Deventer raadpleegt, kun je rekenen op onafhankelijk advies. We kunnen ruim 40 hypotheekaanbieders en hun hypotheekmogelijkheden, met alle voor- en nadelen (zoals de rente van de hypotheek), voor je op een rijtje zetten. Vervolgens krijg je van ons eerlijk advies over de voor jou meest gunstige optie. Met het daadwerkelijk afsluiten van een hypotheek helpen we je vanzelfsprekend ook graag.

 

Jazeker! Ons hypotheekadvies óók in Deventer

Sinds 1985 vroegen al meer dan 1 miljoen mensen De Hypotheker om advies en natuurlijk kun je voor hypotheekadvies ook in Deventer bij ons terecht. We kennen de woningmarkt in Deventer, Twello, Diepenveen, Olst en omstreken goed. Daarom ben je voor een gesprek over een geschikte hypotheek in Deventer of omgeving, of andere financiële zaken, van harte welkom in ons kantoor aan de Pikeursbaan. Maak direct een afspraak. Het eerste gesprek is geheel kosteloos!

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Deventer voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Deventer.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Onze beoordelingen

9,7
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Op basis van 244 beoordelingen
Bekijk de reviews op Advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Falco
30 oktober 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Laurens geeft duidelijk uitleg over de mogelijkheden die aansluiten bij je wensen.

Roel
19 september 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Prettig en deskundig geholpen. Veel en intensief contact nodig gehad, maar dit was nooit te veel.

Jordi
21 februari 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Wij konden Sharon en Dieter eigenlijk elke dag wel bereiken en ze stonden ons heel goed te woord met de vragen waar wij meezaten. Ze regelen alles ook super snel !!

FC
26 januari 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Goede advisering, vlotte en vriendelijke afwikkeling, plezierig contact

G.G.
3 januari 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Laurens heeft me geholpen om in een best complexe situatie (voor mij althans) alle mogelijke hypotheekscenario's boven tafel te krijgen. Met geduld en vertrouwen heeft dit uiteindelijk geresulteerd in een hypotheek waarbij ik kon blijven wonen én prettig kan leven.

Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Deventer

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Jazekerweten Vliegvissen Klein
Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!

Hypotheekadvies in Deventer

Ook benieuwd wat wij voor jouw hypotheek kunnen betekenen in tijden van crisis? Plan vrijblijvend een telefonische afspraak met één van onze hypotheekadviseurs van onze vestigingen in Deventer en Raalte. Voor hypotheekadvies op maat staan onze adviseurs 24/7 voor je klaar. Jazeker, dit kan allemaal bij jouw lokale Hypotheker.

 

Afspraak maken
J8a1545 Social Media
J8a2248 Social Media

Hypotheekadviseur Deventer

Onze hypotheekadviseur in Deventer geeft je onafhankelijk en persoonlijk advies. Wij hebben een groot netwerk en hebben de keuze uit vrijwel alle hypotheekaanbieders uit het land. Je kunt langs komen voor een offertecheck, of in de huidige situatie een telefonisch consult plannen, om deskundig advies te krijgen over een hypotheek die bij jouw situatie past. Bij De Hypotheker in Deventer ben je ook in tijden van crisis aan het juiste adres. Onze vestiging in het centrum van Deventer aan de Pikeursbaan 1 is zowel per openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Je kunt voor de deur parkeren of in de centrumgarage. Maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een telefonisch intakegesprek met een van onze hypotheekadviseurs.

 

Afspraak maken

 

De Hypotheker in de regio Deventer

Bij De Hypotheker in Deventer zijn we op de hoogte van de lokale huizenmarkt en andere financiële onderwerpen. Ook zijn wij thuis in de lokale woningmarkt in onder andere Epse, Wilp, Twello, Teuge, Terwolde, Nijbroek, Colmschate, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Okkenbroek, Bathmen, Steenenkamer en Olst. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw persoonlijke situatie. Omdat de hypotheker een volkomen onafhankelijke aanbieder is hebben wij de mogelijkheid om tijdens het hypotheekadvies meer dan 40 aanbieders met elkaar te vergelijken. Wij bestaan al meer dan 30 jaar en hebben in die periode meer dan 1 miljoen klanten geholpen. 

 

Afspraak maken
J8a2158 Social Media Klein
J8a0280 Social Media

Het All In Woonpakket

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een opstal-, inboedel- aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering. Het All In Woonpakket bestaat uit alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven. Het pakket bevat standaard dekkingen voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Uiteraard zijn de verschillende verzekeringen ook los af te sluiten.

 

Enkele voordelen op een rij:

 

 • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade;
 • Garantie tegen onderverzekering;
 • Meest uitgebreide dekking;
 • 24-uurs schadeservice.

 

Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Maak een afspraak en kies dan voor het All In Woonpakket.

 

Afspraak maken

Woning verduurzamen?

Heb je een huis gekocht en wil je ook graag jouw huis verduurzamen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden om jouw woning te verduurzamen en de voordelen die het je oplevert. Wanneer jij namelijk effectieve energiebesparende maatregelen treft voor je woning, zorg je ervoor dat je minder, of zelfs helemaal geen gas en elektriciteit van het net nodig hebt. Op die manier kan jij op jaarbasis onderaan de streep weer geld besparen en is het ook nog eens goed voor het milieu!

 

Jouw huis energiezuinig maken kan op verschillende manieren. Hierbij kan je denken aan:

 • Zonnepanelen
 • Isolatie van muren, vloeren en ramen
 • Vloerverwarming

 

Maak je huis een stukje groener

 

Je woning verduurzamen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Per huis kan het echter verschillen waar de meeste winst valt te behalen. Heb je hier hulp bij nodig of wil jij meer weten over een verduurzamingshypotheek? Maak dan eenvoudig een afspraak voor persoonlijk advies over de mogelijkheden om je woning te verduurzamen!

 

Afspraak maken
Campagne foto zonnepanelen
Hypotheekrenteaftrek

Hypotheek meenemen naar een nieuwe woning?

Als je een nieuwe woning koopt, kun je ervoor kiezen om je huidige hypotheek af te lossen en een nieuwe hypotheek af te sluiten. Je bent bijvoorbeeld niet meer tevreden over de voorwaarden of je hypotheekrente is niet meer gunstig vergeleken met de actuele rente. Maar je kunt in sommige gevallen ook je huidige hypotheek meenemen naar een nieuwe woning.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onze hypotheekadviseurs helpen je graag.

 

Afspraak maken

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Klein Adviseur23

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze experts neemt contact met je op voor een telefonische kennismaking. Op de vestiging ontvang je een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Maak een afspraak bij De Hypotheker Deventer

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak