De Hypotheker Oldenzaal

Ben jij op zoek naar een hypotheek in Oldenzaal of Losser? De Hypotheker in Oldenzaal is jouw lokale hypotheekadviseur voor volledig hypotheekadvies in deze regio. Ook voor andere financiële vraagstukken staan wij dagelijks voor je klaar met deskundig advies.

Goed hypotheekadvies in Oldenzaal

We helpen je jouw financiële situatie in kaart te brengen en zetten de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek op een rijtje. Waarbij we je adviseren over alle facetten van je hypotheek, zoals de hypotheekrente. Daarnaast kunnen wij jouw ook helpen met het oversluiten van een hypotheek.

De Hypotheker bij jou in de regio

Door onze uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in de gehele regio waaronder steden en dorpen zoals Oldenzaal, Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte en Denekamp kunnen wij hier als geen ander lokaal hypotheekadvies geven. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw persoonlijke situatie.

Onafhankelijk lokaal hypotheekadvies

Omdat De Hypotheker een volkomen onafhankelijke aanbieder is, hebben wij de mogelijkheid om tijdens het hypotheekadvies meer dan 40 aanbieders met elkaar te vergelijken. Wij bestaan al 30 jaar en hebben in die periode meer dan 1 miljoen klanten geholpen.

Onze vestiging in het centrum van Oldenzaal is zowel per bus als auto goed te bereiken. Ben je geïnteresseerd? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

De Hypotheker Oldenzaal

De Hypotheker Oldenzaal

Spoorstraat 5
7573 AL Oldenzaal

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl verzamelt klantreviews van financiële dienstverleners.

Bekijk de reviews

Klantenvertellen.nl

9.4
star star star star star 52 beoordelingen

Wat onze klanten van ons vinden.

Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten! arrow_forward


Hypotheekadviseur Oldenzaal

Onze hypotheekadviseur geeft je onafhankelijk en persoonlijk advies. Wij hebben een groot netwerk en hebben de keuze uit vrijwel alle hypotheekaanbieders uit het land. Je kunt langs komen voor een offertecheck of deskundig advies over een hypotheek die bij jouw situatie past. Bij De Hypotheker bij jou in de regio ben je aan het juiste adres.

Maak een afspraak arrow_forward

Kom langs voor een gratis offerte-check

Je hebt een mooi huis op het oog en zojuist je eerste hypotheekofferte ontvangen via een bank of andere tussenpersoon. Maar is dat wel de beste keuze?

De Hypotheker in Oldenzaal kan:
  • Kosteloos en volstrekt onafhankelijk een offertecheck uitvoeren
  • Kijken of er een betere deal met lagere maandlasten mogelijk is
Maak een afspraak arrow_forward

Oversluiten van jouw hypotheek

Een hypotheek oversluiten kan een flinke besparing op je maandlasten opleveren. Je doet dit door je hypotheek over te sluiten naar een andere geldverstrekker die op dit moment een lagere rente biedt. Uiteraard houden we hierbij rekening met je huidige persoonlijke situatie en de voorwaarden van je huidige hypotheek.

Bij het oversluiten van een hypotheek vergelijken wij de voorwaarden en rentestanden van alle banken inclusief jouw eigen bank. We brengen het voordeel ten opzichte van je huidige hypotheek in kaart en regelen vervolgens voor jou de beste deal.

Maak een afspraak arrow_forward

Het All In Woonpakket, een uitgebreid pakket woonverzekeringen

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een:
  • opstalverzekering;
  • inboedelverzekering;
  • Aansprakelijkheidsverzekering;
  • Rechtsbijstandverzekering.

Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Kies dan voor het All In Woonpakket. Enkele voordelen op een rij:

  • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade;
  • Garantie tegen onderverzekering;
  • Meest uitgebreide dekking;
  • 24-uurs schadeservice.

Compleet verzekeringspakket

Het All In Woonpakket bestaat uit alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven. Het pakket bevat standaard dekkingen voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Uiteraard zijn de verschillende verzekeringen ook los af te sluiten.

Uitbreidingen mogelijk

Je kunt het All In Woonpakket uitbreiden. Denk aan een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering of een auto- en motorverzekering. Informeer naar de mogelijkheden op de vestiging.

Maak een afspraak arrow_forward

Maak nu een afspraak voor hypotheekadvies in Oldenzaal

Ook benieuwd wat wij voor jouw hypotheek kunnen betekenen? Kom langs voor een gratis intakegesprek op onze locatie in Oldenzaal. Ons kantoor is tevens gespecialiseerd in hypotheken in de directe omgeving van Oldenzaal, waaronder de plaatsen Overdinkel, Losser, De Lutte en Denekamp.

Maak een afspraak arrow_forward