De Hypotheker Nootdorp

Ga je in Nootdorp een huis kopen, dan komt er veel op je af. Er is immers ontzettend veel mogelijk op het gebied van hypotheken. Hoe vind je de hypotheek die het best past bij jouw situatie? Daar helpt De Hypotheker Nootdorp je graag bij. De adviseurs van De Hypotheker brengen je huidige financiële situatie in kaart en geven je advies over een passende hypotheek.

Hypotheekadvies in Nootdorp en Den Haag Ypenburg

Omdat De Hypotheker een volkomen onafhankelijke aanbieder is, hebben wij de mogelijkheid om meer dan 40 aanbieders met elkaar te vergelijken. Wij bestaan al meer dan 30 jaar en hebben in die periode ruim 1 miljoen klanten geholpen. Door onze uitgebreide kennis van de lokale markt in Nootdorp en Den Haag Ypenburg te combineren met jarenlange ervaring weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent voor jouw hypotheek. Onze hypotheekadviseurs staan dagelijks voor je klaar dus kom gerust langs voor een vrijblijvend intakegesprek!

Liever een afspraak inplannen via Skype of Facetime? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:00
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur. Op zaterdag zijn wij geopend op afspraak.

De Hypotheker Nootdorp

De Hypotheker Nootdorp

Dorpsstraat 12A
2631 CT Nootdorp

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl verzamelt klantreviews van financiële dienstverleners.

Bekijk de reviews

Klantenvertellen.nl

9.0
star star star star star 9 beoordelingen

Wat onze klanten van ons vinden.

Jazeker! De Hypotheker nu ook in Pijnacker

De Hypotheker is al jaren gevestigd in Nootdorp en heeft daar een mooie klantenkring opgebouwd. Een lang gekoesterde wens is om klanten uit Pijnacker te bedienen vanuit een eigen kantoor. Pijnacker is een bloeiende en groeiende gemeente waar veel nieuwe woningen worden gebouwd. Reden genoeg om hier een vestiging van De Hypotheker te openen.

Om de klanten uit Pijnacker goed te kunnen ontvangen, is er natuurlijk een professioneel kantoor nodig op de juiste locatie. Deze plek hebben wij gevonden op een A-locatie in Pijnacker in het pand van Post Makelaardij. Maarten Post is een goede bekende van De Hypotheker: hij heeft er in een ver verleden zelfs gewerkt! Maarten zag de toegevoegde waarde van een Hypotheker als buurman, dus de samenwerking was snel beklonken.

Inmiddels is het pand omgebouwd naar een full service vestiging van De Hypotheker. De vestiging wordt bezet door ervaren adviseurs Roger Pot en Olaf Verschoor. Vanaf heden ben je van harte welkom in onze nieuwe vestiging!

Persoonlijk advies

Bij De Hypotheker Nootdorp gaan we voor de beste service en persoonlijk hypotheekadvies. Op www.advieskeuze.nl zeggen onze klanten over ons:

'Vakman, begrijpelijke taal hanterend, komt betrouwbaar over, geen onnodige informatie meegegeven' 

'De adviseur heeft zeer adequaat geholpen bij een probleem met een verzekeraar. Was een last minute probleem waarbij hij direct tijd vrij heeft gemaakt, ondanks het feit dat hij niet mijn adviseur op dit product was. Ook in de nabehandeling verder goed geholpen. Prima service van De Hypotheker en de adviseur.'

Even voorstellen: Het team van De Hypotheker Nootdorp

De Hypotheker Nootdorp (en binnenkort Pijnacker) en Delft worden gerund door een enthousiast en hecht team. Dit team wordt geleid door Olaf Verschoor, die inmiddels 17 jaar werkzaam bij De Hypotheker is. Verder bestaat het team uit onze financiële adviseurs Michel, Arjan, Sascha, Manfred en Roger. Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken en verzekeringen en de lokale mogelijkheden die er zijn. Door hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt in de markt. Sanne, Monique en Krista zijn de assistenten van de backoffice. Zij nemen de administratieve afhandeling van je dossier voor hun rekening. De directie van De Hypotheker Nootdorp wordt gevormd door Olaf Verschoor en Harpert Holtkamp.

De Hypotheker Nootdorp steunt Grieks Restaurant Olympia!

Sluit nu je hypotheek af bij De Hypotheker Nootdorp en ontvang een waardebon t.w.v. €25,-

De horeca is één van de sectoren die zwaar wordt getroffen door de coronacrisis. Wij steken de lokale horecaondernemer graag een hart onder de riem. Iedere klant die een hypotheek bij ons afsluit ontvangt daarom een waardebon t.w.v. €25,- van het Grieks Restaurant Olympia.

Sinds 1.5 jaar is de Hypotheker Nootdorp gevestigd aan de Dorpsstraat, tegenover Grieks Restaurant Olympia. Toen bleek dat de horeca haar deuren weer moest sluiten dacht Manfred Meijers, van De Hypotheker Nootdorp, “Een goede buur is beter dan een verre vriend.” Daarom besloot hij contact op te nemen met Jana van Olympia om te kijken hoe De Hypotheker hen kan steunen in deze moeilijke tijd. Daarom ontvangt iedere klant die in de maand november een hypotheek afsluit bij De Hypotheker Nootdorp een waardebon t.w.v. €25,- cadeau. Bij Olympia kun je heerlijke Griekse gerechten afhalen of thuis laten bezorgen. Op die manier haal je een stukje Griekenland in huis.

Alles onder één dak: shop-in-shop

Je wilt hypotheekadvies, maar je hebt ook vragen voor een makelaar. En misschien heb je een notaris nodig. Bij de shop-in-shop van De Hypotheker, combineer je al deze afspraken op één locatie. Nog meer gemak en een extra service! De Hypotheker Nootdorp is gevestigd in het pand van Dijksman & Partners Woningmakelaars aan de Dorpsstraat 12 in Nootdorp. 

Een combinatieafspraak?

Maak je een afspraak, geef dan aan of je naast onafhankelijk hypotheekadvies ook een afspraak wilt bij de makelaar en/of de notaris.

Afspraak maken arrow_forward

Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten! arrow_forward


Speciale arrangementen voor nieuwbouwprojecten

Heb je een woning in een nieuwbouwproject op het oog? De Hypotheker Nootdorp heeft een aantrekkelijk nieuwbouwpakket samengesteld. Zo kunnen we een ontvangen projectaanbieding objectief beoordelen en vergelijken met eventuele alternatieven. Daarnaast begeleiden we je met alle financiële en fiscale zaken die komen kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Voor nieuwbouw werken wij samen met diverse makelaars, waaronder Dijksman & Partners Woningmakelaars. Heb je interesse, informeer dan naar de voorwaarden op de vestiging.

Afspraak maken arrow_forward

Hypotheek oversluiten? De Hypotheker Nootdorp geeft advies

Wil je je hypotheek oversluiten? Zeker nu de rente laag staat, is het goed om te kijken of je je huidige hypotheekrente kunt laten aanpassen en te besparen op je maandlasten. Kom daarom eens langs bij De Hypotheker Nootdorp. We bekijken of je hypotheek oversluiten in jouw situatie aantrekkelijk kan zijn. In ons eerste gesprek inventariseren jouw financiële situatie. Op basis hiervan geven we je een globale inschatting of oversluiten voor jou mogelijk is. Dit eerste gesprek is voor onze rekening.

Komt uit het eerste gesprek dat oversluiten een optie voor jou is? Dan maken we ter voorbereiding op het tweede gesprek een analyse waaruit blijkt of oversluiten zinvol is en zetten we de kosten en baten op een rij. De kosten van deze analyse worden van te voren met je besproken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Afspraak maken arrow_forward

Uit elkaar? De Mediator biedt begeleiding

Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de hypotheek. Blijf jij in het huis wonen en gaat je ex-partner ergens anders wonen? Wat komt hier dan bij kijken? De Hypotheker biedt je scheidingsbemiddeling via de Mediator.

De Mediator

  • Je krijgt persoonlijk advies over al je financiële zaken bij de scheiding;
  • Wij ontzorgen je gedurende de scheiding;
  • Wij werken uitsluitend met professionele scheidingsadviseurs;
  • Alle zaken rondom je scheiding worden geregeld.
Afspraak maken arrow_forward

Vastgoed

Overweeg je om een woning te kopen om te verhuren? De Hypotheker Nootdorp kan je helpen bij de financiering van een tweede woning. Ook als je in het bezit bent van meerdere beleggingspanden kunnen wij je verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan advies over de financiering van een nieuw object of de herfinanciering van je bestaande portefeuille. Voor de waardering van je (toekomstige) bezit werken wij o.a. samen met Nadorp Bedrijfsmakelaars.

Meer weten? Stap dan eens binnen of maak hieronder een afspraak. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Afspraak maken arrow_forward

Arrangement TU Delft

Speciaal voor medewerkers van de TU Delft heeft De Hypotheker Nootdorp een op maat gemaakt arrangement samengesteld met meerdere hypotheekverstrekkers. Voor meer informatie kun je een afspraak maken met een van onze financiële adviseurs. 

Afspraak maken arrow_forward

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.