Welkom bij

De Hypotheker Nootdorp

Ga je in Nootdorp een huis kopen, dan komt er veel op je af. Er is immers ontzettend veel mogelijk op het gebied van hypotheken. Hoe vind je de hypotheek die het best past bij jouw situatie? Daar helpt De Hypotheker Nootdorp je graag bij. De adviseurs van De Hypotheker brengen je huidige financiële situatie in kaart en geven je advies over een passende hypotheek.

Hypotheekadvies in Nootdorp en Den Haag Ypenburg

Omdat De Hypotheker een volkomen onafhankelijke aanbieder is, hebben wij de mogelijkheid om meer dan 40 aanbieders met elkaar te vergelijken. Wij bestaan al meer dan 30 jaar en hebben in die periode ruim 1 miljoen klanten geholpen. Door onze uitgebreide kennis van de lokale markt in Nootdorp en Den Haag Ypenburg te combineren met jarenlange ervaring weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent voor jouw hypotheek. Onze hypotheekadviseurs staan dagelijks voor je klaar dus kom gerust langs voor een vrijblijvend intakegesprek!


Liever een afspraak inplannen via Skype of Facetime? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Pandfoto De Hypotheker Nootdorp.jpg (1)
Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 12:00
Zondag Gesloten
Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur. Op zaterdag zijn wij geopend op afspraak.
Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur. Op zaterdag zijn wij geopend op afspraak.

Onze reviews

9,8
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Bekijk de reviews op advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
LZ
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

De manier van contact, het meedenken en het zoeken naar oplossingen was voor ons een geruststellende waarde in een onrustige tijd. Niet alleen met Manfred maar ook met Monique Wisse, zij zorgde voor de putjes op i en was zeer benaderbaar en meedenkend!!

Lees meer
Dennis
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Vriendelijk en inhoudelijk goed gesprek. Heldere voorlichting, waardoor het maken van een passende keuze wordt vergemakkelijkt. Goede begeleiding gedurende het gehele proces. Reageert snel op vragen en opmerkingen die er waren.

Lees meer
Anoniem
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Reageerde snel, en gaf kundig advies passend bij onze specifieke situatie. Hierdoor konden we deze grote beslissing met vertrouwen maken.

Lees meer
Bert
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

De gesprekken met Manfred zijn vanaf 't begin altijd uitermate plezierig geweest, waarbij Manfred ook heel duidelijk zijn deskundigheid op dat gebied (oversluiting hypotheek) heeft aangetoond. Ook Monique Wisse was zeer hulpvaardig 't (toch wel langdurige) proces. Het enige minpuntje dat wij kunnen bedenken is dat de telefonische bereikbaarheid van Monique vaak slecht was. De keren dat wij getracht hadden Monique te bellen, werden we steeds doorverbonden naar een centrale afdeling, die geen inzicht hadden in de agenda van haar, en ons dus ook niet konden vertellen wanneer zij wel, of niet, op kantoor aanwezig was.

Lees meer
Marja
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Soms is afwijkend verzoek best lastig voor een hypotheekverstrekker. Dan is het fijn als je adviseur zich vasthoudend en alert toont. En dan ook nog eens er goed over communiceert zodat je goed op de hoogte blijft van de voortgang. En niet onbelangrijk: het beoogde resultaat is bereikt. Bedankt Manfred Meijers en Monique Wisse

Lees meer
Arrow
Even voorstellen

Het team van De Hypotheker Nootdorp

De Hypotheker Nootdorp, Pijnacker en Delft worden gerund door een enthousiast en hecht team. Dit team wordt geleid door Olaf Verschoor, die inmiddels 17 jaar werkzaam bij De Hypotheker is. Verder bestaat het team uit onze financiële adviseurs Michel, Arjan, Sascha, Manfred en Roger. Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken en verzekeringen en de lokale mogelijkheden die er zijn. Door hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt in de markt. Sanne, Monique en Krista zijn de assistenten van de backoffice. Zij nemen de administratieve afhandeling van je dossier voor hun rekening. De directie van De Hypotheker Nootdorp wordt gevormd door Olaf Verschoor en Harpert Holtkamp.

De oversluitweken zijn weer begonnen!

Jazeker! De Hypotheker Nootdorp richt zich deze maand op oversluiten. De rente is historisch laag, dus het oversluiten van je hypotheek kan interessant zijn. Je kunt je woonlasten verlagen, een goed begin van het nieuwe jaar.  

Als je je hypotheek oversluit, krijg je in de meeste gevallen te maken met boeterente. Wij kijken met een kritisch oog naar de boete bij oversluiting van de hypotheek. Door goed te kijken naar de voorwaarden van de bank en de manier van berekenen, komen wij vaak tot een lagere boete dan in eerste instantie door de bank is gepresenteerd. Kom dus ook bij een hoge boete zeker even bij ons langs. De Hypotheker brengt de mogelijkheden in kaart.

Jazeker!

De Hypotheker nu ook in Pijnacker

De Hypotheker is al jaren gevestigd in Nootdorp en heeft daar een mooie klantenkring opgebouwd. Een lang gekoesterde wens is om klanten uit Pijnacker te bedienen vanuit een eigen kantoor. Pijnacker is een bloeiende en groeiende gemeente waar veel nieuwe woningen worden gebouwd. Reden genoeg om hier een vestiging van De Hypotheker te openen.

Om de klanten uit Pijnacker goed te kunnen ontvangen, is er natuurlijk een professioneel kantoor nodig op de juiste locatie. Deze plek hebben wij gevonden op een A-locatie in Pijnacker in het pand van Post Makelaardij. Maarten Post is een goede bekende van De Hypotheker: hij heeft er in een ver verleden zelfs gewerkt! Maarten zag de toegevoegde waarde van een Hypotheker als buurman, dus de samenwerking was snel beklonken.

Inmiddels is het pand omgebouwd naar een full service vestiging van De Hypotheker. De vestiging wordt bezet door ervaren adviseurs Roger Pot en Olaf Verschoor. Vanaf heden ben je van harte welkom in onze nieuwe vestiging!

Wij steunen Grieks Restaurant Olympia

Sluit nu je hypotheek af bij De Hypotheker Nootdorp en ontvang een waardebon t.w.v. €25,-
De horeca is één van de sectoren die zwaar wordt getroffen door de coronacrisis. Wij steken de lokale horecaondernemer graag een hart onder de riem. Iedere klant die een hypotheek bij ons afsluit ontvangt daarom een waardebon t.w.v. €25,- van het Grieks Restaurant Olympia.

Sinds 1.5 jaar is de Hypotheker Nootdorp gevestigd aan de Dorpsstraat, tegenover Grieks Restaurant Olympia. Toen bleek dat de horeca haar deuren weer moest sluiten dacht Manfred Meijers, van De Hypotheker Nootdorp, “Een goede buur is beter dan een verre vriend.” Daarom besloot hij contact op te nemen met Jana van Olympia om te kijken hoe De Hypotheker hen kan steunen in deze moeilijke tijd. Daarom ontvangt iedere klant die in de maand november een hypotheek afsluit bij De Hypotheker Nootdorp een waardebon t.w.v. €25,- cadeau. Bij Olympia kun je heerlijke Griekse gerechten afhalen of thuis laten bezorgen. Op die manier haal je een stukje Griekenland in huis.

Alles onder één dak

Shop-in-Shop

Je wilt hypotheekadvies, maar je hebt ook vragen voor een makelaar. En misschien heb je een notaris nodig. Bij de shop-in-shop van De Hypotheker, combineer je al deze afspraken op één locatie. Nog meer gemak en een extra service! De Hypotheker Nootdorp is gevestigd in het pand van Dijksman & Partners Woningmakelaars aan de Dorpsstraat 12 in Nootdorp. 

Een combinatieafspraak?

Maak je een afspraak, geef dan aan of je naast onafhankelijk hypotheekadvies ook een afspraak wilt bij de makelaar en/of de notaris.

Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!

Speciale arrangementen voor nieuwbouwprojecten

Heb je een woning in een nieuwbouwproject op het oog? De Hypotheker Nootdorp heeft een aantrekkelijk nieuwbouwpakket samengesteld. Zo kunnen we een ontvangen projectaanbieding objectief beoordelen en vergelijken met eventuele alternatieven. Daarnaast begeleiden we je met alle financiële en fiscale zaken die komen kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Voor nieuwbouw werken wij samen met diverse makelaars, waaronder Dijksman & Partners Woningmakelaars. Heb je interesse, informeer dan naar de voorwaarden op de vestiging.

Hypotheek oversluiten?

De Hypotheker Nootdorp geeft advies

Wil je je hypotheek oversluiten? Zeker nu de rente laag staat, is het goed om te kijken of je je huidige hypotheekrente kunt laten aanpassen en te besparen op je maandlasten. Kom daarom eens langs bij De Hypotheker Nootdorp. We bekijken of je hypotheek oversluiten in jouw situatie aantrekkelijk kan zijn. In ons eerste gesprek inventariseren jouw financiële situatie. Op basis hiervan geven we je een globale inschatting of oversluiten voor jou mogelijk is. Dit eerste gesprek is voor onze rekening.

Komt uit het eerste gesprek dat oversluiten een optie voor jou is? Dan maken we ter voorbereiding op het tweede gesprek een analyse waaruit blijkt of oversluiten zinvol is en zetten we de kosten en baten op een rij. De kosten van deze analyse worden van te voren met je besproken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Uit elkaar?

De Mediator biedt begeleiding

Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de hypotheek. Blijf jij in het huis wonen en gaat je ex-partner ergens anders wonen? Wat komt hier dan bij kijken? De Hypotheker biedt je scheidingsbemiddeling via de Mediator.

De Mediator

 • Je krijgt persoonlijk advies over al je financiële zaken bij de scheiding;
 • Wij ontzorgen je gedurende de scheiding;
 • Wij werken uitsluitend met professionele scheidingsadviseurs;
 • Alle zaken rondom je scheiding worden geregeld.

Rijtjeshuizen modern

Vastgoed

Overweeg je om een woning te kopen om te verhuren? De Hypotheker Nootdorp kan je helpen bij de financiering van een tweede woning. Ook als je in het bezit bent van meerdere beleggingspanden kunnen wij je verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan advies over de financiering van een nieuw object of de herfinanciering van je bestaande portefeuille. Voor de waardering van je (toekomstige) bezit werken wij o.a. samen met Nadorp Bedrijfsmakelaars.

Meer weten? Stap dan eens binnen of maak hieronder een afspraak. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Arrangement TU Delft

Speciaal voor medewerkers van de TU Delft heeft De Hypotheker Nootdorp een op maat gemaakt arrangement samengesteld met meerdere hypotheekverstrekkers. Voor meer informatie kun je een afspraak maken met een van onze financiële adviseurs.

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Nootdorp voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Nootdorp.

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Path Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Path Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Path Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Path Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.
Jouw hypotheek, op jouw manier

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

klein-Adviseur2.3.png

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Nootdorp

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Path Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Path Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Aanhef *