Huizenprijzen Flevoland

Huizenmarkt Flevoland

De huizenmarkt in Flevoland loopt behoorlijk in de pas met de rest van de provincies van Nederland. Wil je een woning in Flevoland kopen of ben je van plan om je huidige huis of appartement in Flevoland te gaan verkopen? Zorg dan dat je allereerst goed op de hoogte bent van de ontwikkeling van de huizenprijzen in Flevoland. De grafieken hieronder helpen je direct met inzien hoe het met de gemiddelde verkoopprijzen van huizen gesteld is. En krijg je een beeld van hoe de huizenprijzen in Flevoland zich de afgelopen tijd ontwikkeld hebben en wat dat betekende voor de woningmarkt. 

Huizenprijzen Flevoland 2024: grafiek

De onderstaande grafieken laten goed zien wat de gemiddelde prijs was waarvoor appartementen en eengezinswoningen in de afgelopen maanden in Flevoland werden verkocht. Deze cijfers komen van het Kadaster en de grafiek geeft direct een helder beeld van de huizenmarkt in Flevoland. Ook de historische huizenprijzen van Flevoland van de afgelopen 25 jaar zijn in deze grafieken zichtbaar. En wat natuurlijk niet heel verrassend zal zijn: de gemiddelde huizenprijs in Flevoland is de afgelopen jaren fors gestegen.

Appartementen

Aantal Koopsom Wijziging koopsom
Januari 72 € 330.938 +6,30%
Februari 73 € 286.427 -15,50%
Maart 101 € 278.999 -2,70%

Eengezinswoningen

Aantal Koopsom Wijziging koopsom
Januari 323 € 425.491 -0,20%
Februari 277 € 441.130 +3,50%
Maart 337 € 443.200 +0,50%

Appartementen

Eengezinswoningen


Huizenmarkt Flevoland: zelf een huis kopen?

Van plan om zelf een huis te kopen in Flevoland en wil je je financiële mogelijkheden weten? Bereken eenvoudig wat jij maximaal kunt lenen. Pas bij De Hypotheker weet je het zeker. 

Daarnaast ook profiteren van deskundig hypotheekadvies? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van De Hypotheker in Flevoland.


Voor inzicht in de waarde van je eigen woning of juist van een huis dat je op het oog hebt, maak je slim gebruik van onze Woningwaardemeter
 

Hoe zit het met de huizenprijzen in andere provincies?

Wil je ook weten wat de ontwikkelingen op de huizenmarkt in andere provincies zijn? Bezoek dan de pagina’s hieronder en zie hoe het per provincie gesteld is met de woningprijzen:

 
Bekijk ook de gemiddelde huizenprijzen in heel Nederland.