Huizenprijzen Gelderland

Huizenmarkt Gelderland

De gemiddelde woningprijs in Gelderland steeg de afgelopen jaren flink, net als eigenlijk in de rest van het land. Ben je op zoek naar een koopwoning in Gelderland of wil je je huis of appartement in Gelderland verkopen? Duik dan eerst dieper in de ontwikkeling van de huizenprijzen in Gelderland. Hoe je dat doet? Bijvoorbeeld door te beginnen met de onderstaande grafieken te bekijken. Je ziet dan meteen hoe het met de gemiddelde verkoopprijzen van huizen in Gelderland gesteld is. Je krijgt inzicht in de ontwikkeling van de huizenprijzen en wat de invloed was op de woningmarkt in Gelderland.  

 

Huizenprijzen Gelderland 2023: grafiek

De volgende grafieken tonen duidelijk aan wat de gemiddelde prijs was van de huizen die de afgelopen drie maanden in Gelderland werden verkocht. De cijfers zijn afkomstig van het Kadaster en de grafieken geven een goed beeld van de huizenmarkt in Gelderland. Je kunt daarbij ook de historische huizenprijzen van Gelderland van de afgelopen 25 jaar zien. En we zeiden het al in het begin: de gemiddelde huizenprijs in Gelderland is in de afgelopen 25 jaar enorm veel gestegen.

Appartementen

AantalKoopsomWijziging koopsom
Februari 281 € 292.822 -2,50%
Maart 394 € 300.824 +2,70%
April 300 € 303.750 +1,00%

Eengezinswoningen

AantalKoopsomWijziging koopsom
Februari 1166 € 444.365 +1,50%
Maart 1466 € 433.367 -2,50%
April 1180 € 425.973 -1,70%

Appartementen

Eengezinswoningen


Huizenmarkt Gelderland: zelf een huis kopen?

Ben je van plan om zelf een huis te kopen in Gelderland en wil je je financiële mogelijkheden weten? Bereken eenvoudig wat jij maximaal kunt lenen. Pas bij De Hypotheker weet je het zeker. 

Zou je daarnaast ook willen profiteren van deskundig hypotheekadvies? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van De Hypotheker in Gelderland.

Voor inzicht in de waarde van je eigen woning of juist de waarde van een huis dat je op het oog hebt, maak je slim gebruik van onze Woningwaardemeter

 

Hoe zit het met de huizenprijzen in andere provincies?

Ook geïnteresseerd in wat de ontwikkelingen op de huizenmarkt in andere provincies dan Gelderland zijn? Bezoek dan de pagina’s hieronder en ontdek wat de tendens is van de gemiddelde woningprijzen per provincie.

Drenthe
Flevoland
Friesland
Groningen
Limburg  
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Gemiddelde huizenprijzen voor heel Nederland.