Huizenprijzen Gelderland

Huizenmarkt Gelderland

De gemiddelde woningprijs in Gelderland steeg de afgelopen jaren flink, net als eigenlijk in de rest van het land. Ben je op zoek naar een koopwoning in Gelderland of wil je je huis of appartement in Gelderland verkopen? Duik dan eerst dieper in de ontwikkeling van de huizenprijzen in Gelderland. Hoe je dat doet? Bijvoorbeeld door te beginnen met de onderstaande grafieken te bekijken. Je ziet dan meteen hoe het met de gemiddelde verkoopprijzen van huizen in Gelderland gesteld is. Je krijgt inzicht in de ontwikkeling van de huizenprijzen en wat de invloed was op de woningmarkt in Gelderland.  

Huizenprijzen Gelderland 2024: grafiek

De volgende grafieken tonen duidelijk aan wat de gemiddelde prijs was van de huizen die de afgelopen drie maanden in Gelderland werden verkocht. De cijfers zijn afkomstig van het Kadaster en de grafieken geven een goed beeld van de huizenmarkt in Gelderland. Je kunt daarbij ook de historische huizenprijzen van Gelderland van de afgelopen 25 jaar zien. En we zeiden het al in het begin: de gemiddelde huizenprijs in Gelderland is in de afgelopen 25 jaar enorm veel gestegen.

Appartementen

Aantal Koopsom Wijziging koopsom
Januari 351 € 305.375 +1,00%
Februari 372 € 291.529 -4,70%
Maart 386 € 315.035 +7,50%

Eengezinswoningen

Aantal Koopsom Wijziging koopsom
Januari 1345 € 458.510 +1,90%
Februari 1238 € 464.331 +1,30%
Maart 1459 € 463.131 -0,30%

Appartementen

Eengezinswoningen


Huizenmarkt Gelderland: zelf een huis kopen?

Ben je van plan om zelf een huis te kopen in Gelderland en wil je je financiële mogelijkheden weten? Bereken eenvoudig wat jij maximaal kunt lenen. Pas bij De Hypotheker weet je het zeker. 

Zou je daarnaast ook willen profiteren van deskundig hypotheekadvies? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van De Hypotheker in Gelderland.


Voor inzicht in de waarde van je eigen woning of juist van een huis dat je op het oog hebt, maak je slim gebruik van onze Woningwaardemeter
 

Hoe zit het met de huizenprijzen in andere provincies?

Wil je ook weten wat de ontwikkelingen op de huizenmarkt in andere provincies zijn? Bezoek dan de pagina’s hieronder en zie hoe het per provincie gesteld is met de woningprijzen:


Bekijk ook de gemiddelde huizenprijzen in heel Nederland.