Huizenprijzen Overijssel

Huizenmarkt Overijssel

Loop je met plannen rond om een huis in Overijssel te gaan kopen? Of woon je al in deze provincie en is het de bedoeling om je huidige huis of appartement in Overijssel te gaan verkopen? Zorg er vooraf dan voor dat je inzicht krijgt in de ontwikkeling van de huizenprijzen in Overijssel. Bekijk de onderstaande grafieken maar eens en dan wordt al snel veel duidelijk. Ook bieden die gegevens je extra inzicht in de ontwikkeling van de woningprijzen in Overijssel door de jaren heen.   

Huizenprijzen Overijssel 2024 in een grafiek

In de onderstaande grafieken zie je de gemiddelde verkoopprijs van eengezinswoningen en appartementen. De grafieken geven ook goed aan wat de ontwikkeling van de huizenprijzen van Overijssel in de afgelopen 25 jaar geweest is. We hebben al deze cijfers en gegevens verkregen van het Kadaster.

Appartementen

Aantal Koopsom Wijziging koopsom
Maart 181 € 288.144 +1,20%
April 169 € 303.006 +4,90%
Mei 168 € 305.765 +0,90%

Eengezinswoningen

Aantal Koopsom Wijziging koopsom
Maart 882 € 403.905 +4,60%
April 908 € 407.929 +1,00%
Mei 954 € 408.274 +0,10%

Appartementen

Eengezinswoningen


Huizenmarkt Overijssel: zelf een huis kopen?

Van plan om zelf een huis te kopen in Overijssel en wil je weten wat de financiële mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie zijn? Bereken eenvoudig wat jij maximaal kunt lenen. Pas bij De Hypotheker weet je het zeker. 

Zou je daarnaast ook willen profiteren van deskundig hypotheekadvies? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van De Hypotheker in Overijssel.


Voor inzicht in de waarde van je eigen woning of juist van een huis dat je op het oog hebt, maak je slim gebruik van onze Woningwaardemeter
 

Hoe zit het met de huizenprijzen in andere provincies?

Benieuwd naar de ontwikkeling van de huizenmarkt in andere Nederlandse provincies? Bezoek dan de pagina’s hieronder en ontdek wat de gemiddelde huizenprijzen per provincie zijn:


Bekijk ook de gemiddelde huizenprijzen in heel Nederland.