Maak een afspraak bij De Hypotheker

De Hypotheker is de grootste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland. Met 184 vestigingen door heel het land zijn we altijd bij je in de buurt voor hypotheekadvies op maat. Samen vergelijken we ruim 40 verschillende aanbieders en kiezen we de hypotheek die het beste bij jou past. En onze eerste afspraak is altijd helemaal vrijblijvend.

Vind jouw Hypotheker

 • Inzicht in je financiële mogelijkheden
 • Eerste gesprek altijd kosteloos
 • 100% onafhankelijk advies
 • We vergelijken ruim 40 aanbieders
 • Telefonisch, digitaal of op de vestiging
Postcode of (woon)plaats
Afspraak maken
Carina Website Spiegel
 • Ruim 35 jaar ervaring

  Al sinds 1985 zijn wij de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Voor het beste advies kun je terecht bij onze ervaren en erkende hypotheekadviseurs.

 • Advies op maat

  We kijken uitvoerig naar je persoonlijke situatie en financiële plaatje. Hierdoor kunnen we de hypotheek adviseren die het best past bij jouw wensen en verwachtingen.

 • Alles onder 1 dak

  Bij De Hypotheker kun je niet alleen terecht voor hypotheekadvies, ook voor ander financieel advies over bijvoorbeeld verzekeringen ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer dan 40 aanbieders

Onze hypotheekadviseurs vergelijken meer dan 40 banken, óók jouw bank, en zoeken de beste deal voor jou. Nu en in de toekomst.

* Rentepercentage op basis van 10 jaar rentevast
* Rentepercentage op basis van 10 jaar rentevast

Wat klanten van ons vinden

Bij een huis kopen komt veel kijken. Goed en betrouwbaar hypotheekadvies is daarom belangrijk. Deze klanten delen graag hun ervaring met De Hypotheker.

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden onderstaande richtprijzen. De prijzen zijn gebaseerd op één aanvrager.
Eerste huis kopen
€ 2.495
Volgende woning
€ 3.095
Huis kopen als ondernemer
€ 2.995
Uit elkaar gaan
€ 3.795
Verduurzamen
€ 2.495
Verbouwen
€ 2.495
Overwaarde benutten
€ 2.495
Hypotheek oversluiten
€ 2.995

Veelgestelde vragen over De Hypotheker

Tijdens uw hypotheekgesprek nemen uitgebreid de tijd voor al uw vragen. Maar misschien heeft u nu ook al vragen. Deze vragen stellen onze klanten ons vaak.

Hoe bereid je je voor op een hypotheekgesprek?

open-item

Heb je voor een eventuele hypotheek een afspraak gemaakt met één van onze hypotheekadviseurs of wil je dat gaan doen? Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden op dit gesprek. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je papieren of online documenten paraat hebt met betrekking tot je inkomen, het inkomen van je eventuele partner en je huidige maandelijkse lasten. Heb je op dit moment al een huis met een bijbehorende hypotheek? Dan is het ook verstandig om de WOZ-waarde van de woning en de hypotheekgegevens (zoals de resterende hypotheekschuld, het rentpercentage en de maandlasten van de hypotheek) bij je te hebben. Heb je nog niet direct alles inzichtelijk? Dan is dat bij een eerste vrijblijvend gesprek met een hypotheekadviseur nog geen ramp. Wel heb je deze gegevens later nodig als je naar aanleiding van het eerste hypotheekgesprek daadwerkelijk besluit om van onze dienstverlening gebruik te gaan maken.

Wat kun je verwachten van een hypotheekadviseur?

open-item

Een eerste hypotheek adviesgesprek met een hypotheekadviseur van De Hypotheker is een gesprek waarbij de adviseur stap voor stap de belangrijkste zaken met je doorneemt. Hij of zij begeleidt je gedurende het gehele proces van een hypotheek afsluiten. Meestal wordt er tijdens zo’n gesprek ook alvast een berekening gemaakt van je maximale hypotheek. Zo weet je beter in welke prijscategorie je op zoek kunt naar een woning. Je kunt overigens vooraf ook altijd online alvast een berekening maken van je maximale hypotheek.

Hoe weet ik zeker dat advies van De Hypotheker onafhankelijk is?

open-item

Bij een onafhankelijk advies krijg je advies van een hypotheekadviseur waarbij jouw belang gegarandeerd voorop staat. De vier grootste onafhankelijke hypotheekadviesketens hebben daarom de Advieswijzer ontwikkeld. Die wijzer bestaat uit drie voorwaarden waaraan onafhankelijk hypotheekadvies moet voldoen: ongebonden, vergelijkend en persoonlijk advies. De Hypotheker voldoet aan die drie pijlers.

Hoe wordt de dienstverlening van De Hypotheker gemiddeld beoordeeld?

open-item

Op advieskeuze.nl zijn alle beoordelingen die klanten ons gegeven hebben voor je verzameld. Op basis van bijna dan 30.000 reviews worden wij door onze klanten gemiddeld met een 9,7 beoordeeld.

Hoe snel kan ik een afspraak maken?

open-item

Nadat we je afspraakverzoek hebben ontvangen, nemen we binnen 1 werkdag contact met je op. Tijdens het telefoongesprek stellen we nog wat vragen zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen en proberen we zo snel mogelijk een afspraak met je in te plannen. Wil je liever zelf direct een afspraak met ons inplannen? In dat geval kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Via de link hieronder vind je het telefoonnummer van de vestiging bij jou in de buurt. 

Wat kan ik zelf online doen?

open-item

Je maakt zelf online alle berekeningen, uploadt de benodigde documenten en geeft aan wat je voorkeuren en voorwaarden voor een hypotheek zijn.

Wat gaat advies en bemiddeling van De Hypotheker mij kosten?

open-item

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Daarover zijn we transparant en duidelijk. Het eerste gesprek is voor onze rekening. Tijdens dit intakegesprek krijg je inzicht in de stappen die nodig zijn om je plannen te realiseren en hoe wij je daarbij kunnen adviseren en helpen. De hypotheekadviseur informeert je vervolgens over de bijbehorende kosten voor de vervolgstappen. Voor ons advies en onze bemiddeling betaal je De Hypotheker eenmalig een bedrag. De hoogte van dit bedrag hangt af van het soort dienstverlening dat je kiest.

Maak een afspraak

Appointment form
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.