De Hypotheker

Hypotheekadviseur in Emmen

Bij De Hypotheker Emmen ben je aan het juiste adres voor al jouw hypotheekbehoeften in Emmen. Of je nu op zoek bent naar een eerste hypotheek, een hypotheek wil oversluiten of hypotheekadvies nodig hebt over je huidige hypotheek, ons team van hypotheekadviseurs staat voor je klaar. Met onze kennis van de lokale Emmense markt en de landelijke hypotheekmarkt kunnen wij je voorzien van het beste advies en de meest gunstige hypotheekvoorwaarden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak!

 

Onze vestiging is ook via WhatsApp bereikbaar.

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Openingstijden
remove add
Maandag 08:45 - 19:30
Dinsdag 08:45 - 19:30
Woensdag 08:45 - 19:30
Donderdag 08:45 - 19:30
Vrijdag 08:45 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Emmen voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Emmen.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Het team van De Hypotheker Emmen

Wij van De Hypotheker voorzien jou graag van hypotheekadvies op maat. Maak nu vrijblijvend een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs aan Marktplein 152 in Emmen.

 

Onze medewerkers van links naar rechts en boven naar onderen zijn: Renate Warta, Bryan Pathuis, Hennie Koops van 't Jagt, Stefan Sterken, Zoë Hartman en Corrie de Boer.

Hypotheekadviseurs van De Hypotheker Emmen

Onze beoordelingen

10,0
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
Op basis van 109 beoordelingen
Bekijk de reviews op Advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Robert
29 november 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Bryan neemt de tijd voor je en is erg betrokken bij het hele proces. Hij heeft ons goed geholpen en heeft ons daarbij voorzien van de juiste informatie met betrekking tot het verkrijgen van de hypotheek voor onze nieuwe woning. Mochten wij ooit zijn hulp weer nodig zijn, dan weten we waar wij naar toe moeten!

Mike en Anouk
16 oktober 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Vlotte, duidelijke gesprekken. Waarin wij direct een duidelijk inzichtelijk antwoord kregen.

Amanda Soppe
2 augustus 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Ik ben super goed geholpen, zowel door Bryan als Zoë. Ik kon met al mijn vragen bij hun terecht, dat was heel fijn. Ik voelde me gehoord, en daarom ook deze review. Ze nemen de tijd voor je, zowel fysiek als via de mail of telefonisch. Ik vind het kanjers!

Linus
14 juli 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Chappo voor Bryan Pathuis topper hoor. En de rest van het personeel ook chappo

Ellie
28 juni 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Bryan weet de weg in ‘hypotheekland’ en kon ons direct inzicht geven in de mogelijkheden voor aankoop van de door ons gewenste woning. Hij was goed bereikbaar voor vragen, zowel digitaal als telefonisch en had antwoorden waar we weer verder mee konden, of hij ging zelf direct weer aan de slag met nieuwe informatie die wij hem geven. Achter de schermen werkte hij hard om offertes van banken te regelen en al snel hadden we een afspraak om te tekenen voor een hypotheek aanbod. Dit heeft geresulteerd in een snelle aankoop van de woning die wij zo graag wilde kopen. We zijn zeer tevreden over de adviezen en bemiddeling van Bryan.

Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Emmen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Jazekerweten Vliegvissen Klein
Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!

De Hypotheker Emmen houdt je op de hoogte

Marktontwikkelingen, rentewijzigingen en slimme tips om je huis te verduurzamen. De Hypotheker Emmen houdt je graag op de hoogte!

 

Naar onze columns
J8a2504 Social Media
J8a1572 Social Media

Hypotheekadvies in Emmen

Bij De Hypotheker Emmen bieden we jouw het beste hypotheekadvies in Emmen. Onze hypotheekadviseurs hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Emmen en helpen je bij het vinden van een hypotheek die perfect bij jou past. Of je nu een starter bent, een nieuwe woning wil kopen of je hypotheek wil  oversluiten, wij nemen de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren. Onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders om zo de beste hypotheekvoorwaarden voor jou te selecteren. Wij begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste adviesgesprek tot aan het passeren van de hypotheekakte bij de notaris.

 

Afspraak maken

Hypotheekadviseurs in Emmen

Bij De Hypotheker Emmen kun je rekenen op de ervaring en expertise van professionele hypotheekadviseurs. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in de financiële sector en zijn volledig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de hypotheekmarkt. We helpen jou bij het maken van weloverwogen beslissingen en het vinden van de hypotheek die het beste aansluit bij jouw financiële situatie en toekomstplannen. Of je nu vragen hebt over de maximale hypotheek die je kunt krijgen, de mogelijkheden voor Nationale Hypotheek Garantie of de verschillende hypotheekvormen, onze hypotheekadviseurs in Emmen staan voor je klaar. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

Afspraak maken
J8a2188 Social Media
De Hypotheker Caha Shoot 25

Zorg dat je hypotheek up-to-date is

Wanneer je al een tijdje in je eigen huis woont, kan het gebeuren dat je niet meer precies weet hoe het met je hypotheek zit. Misschien zit je met vragen zoals: welk type hypotheek heb ik eigenlijk? Wat is de huidige rentestand? Hoe lang loopt mijn huidige renteperiode nog? Bij De Hypotheker geven we graag antwoord op al jouw vragen.


Het is prettig om op zo'n moment even je geheugen op te frissen over je hypotheek. Gedurende de tijd zijn er waarschijnlijk veranderingen in je leven opgetreden. Wellicht is het nodig je hypotheek aan te passen en wie weet kun je zelfs geld besparen op je maandelijkse lasten!


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek, zodat je weer helemaal up-to-date bent over jouw hypotheek.

 

Afspraak maken

Woning verduurzamen?

Uit onderzoek van De Hypotheker blijkt dat ruim 60% van de huizenbezitters het belangrijk vindt om hun eigen woning te verduurzamen. Ongeveer tweederde van de ondervraagden let op duurzaamheid bij de aankoop van een woning. Toch zijn er ook veel mensen die (nog) niet kiezen voor verduurzaming van hun woning, terwijl ze dat misschien wel zouden willen. Veelal is dit omdat ze niet over de juiste informatie beschikken of niet weten hoe ze dit moeten financieren. De Hypotheker helpt je hier graag bij!

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden om je huis te verduurzamen? Maak een afspraak en kom langs. Dan kijken we samen naar jouw plannen voor de toekomst. Die is misschien wel dichterbij dan je denkt!

 

Online duurzaamheidsscan

 

Met de vrijblijvende online scan bekijk je de verschillende mogelijkheden om je woning te verduurzamen en bereken je in een paar minuten hoeveel je kunt besparen met verschillende energiebesparende voorzieningen.

 

Mijn woning verduurzamen
Campagne foto zonnepanelen
J8a2228 Social Media

De financieel planner bij De Hypotheker

Kan je op dit moment je wensen op financieel terrein realiseren? Loop je financiële risico's? Zijn alle onderdelen van je financiële huishouding, zoals je hypotheek, verzekeringen en spaarproducten, wel goed op elkaar afgestemd? Onze Financieel Planner geeft je inzicht in je financiële situatie en helpt je een antwoord te vinden op je financiële vragen.


De Financieel Planner:

 • Maakt al je financiële zaken inzichtelijk;
 • Geeft antwoord op je financiële vragen;
 • Zet je financiële producten op een rijtje.

 

Afspraak maken

Hypotheek na je 57e?

Als het gaat om hypotheken voor senioren, wordt er vaak gedacht in onmogelijkheden. Wij laten graag zien welke mogelijkheden er nog wél zijn als je ouder bent. Vanaf 57 jaar houden hypotheekverstrekkers rekening met je pensioeninkomen en kun je vaak minder lenen. Gelukkig zijn er nog voldoende opties, bijvoorbeeld een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) of het meenemen van inkomen uit privé afgesloten pensioenvoorzieningen, beleggingen of spaargeld.

 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

Afspraak maken
Hypotheker8710
J8A0215 Social Media

Hypotheek zonder werkgeversverklaring?

Bij De Hypotheker kun je ook zonder werkgeversverklaring terecht voor een hypotheek. Dit kan via de Inkomensbepaling Loondienst, een nieuwe methode waarbij je bij de hypotheekaanvraag gebruik maakt van het UWV Verzekeringsbericht in plaats van de werkgeversverklaring. Het UWV Verzekeringsbericht is een digitaal document met het loon en werkgeversverleden dat te downloaden is via mijnuwv.nl. Door hier zorgvuldig ontwikkelde beleids- en rekenregels op toe te passen, bereken je het maximale inkomen dat kan worden gebruikt voor de berekening van het toetsinkomen: de Inkomensbepaling Loondienst. Een werkgeversverklaring wordt hiermee overbodig.

 
Voordelen Inkomensbepaling Loondienst:

 

 • Je bent niet meer afhankelijk van je werkgever voor het aanleveren van loongegevens;
 • Het is betrouwbaar;
 • Je hebt snel zekerheid;
 • Je hypotheekaanvraag is sneller rond.

 

Afspraak maken

Verzamel je documenten binnen één app

De Hypotheker maakt gebruik van Ockto Connect voor het ophalen van enkele benodigde documenten tijdens de hypotheekaanvraag. Momenteel loopt hiervoor een pilot waarbij we ervaringen op willen doen om te onderzoeken wat jij hier als klant van vindt. De adviseur vertelt je hier graag meer over op het moment dat je hiervoor in aanmerking komt. Ockto is een gratis app waarmee je inlogt met je Digi-D gegevens. De app haalt gegevens op bij verschillende instanties:

 

 • Mijn Overheid
 • BasisRegistratiePersonen
 • Belastingdienst
 • UWV
 • Mijn Pensioenoverzicht

 

Met een druk op de knop wordt de informatie doorgestuurd naar je adviseur. Omdat je de documenten zelf niet meer hoeft te verzamelen, scheelt dat een hoop tijd en moeite.

 

Je gegevens delen via Ockto is volkomen veilig. Ockto versleutelt jouw persoonlijke informatie en bewaart deze nooit. Voor vragen over Ockto kun je altijd terecht bij je adviseur.

J8a9284 Social Media 1140X960
Hypotheekrenteaftrek

Hypotheek meenemen naar nieuwe woning?

Als je een nieuwe woning koopt is het mogelijk om de huidige hypotheek af te lossen en een nieuwe hypotheek af te sluiten. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je niet meer tevreden bent over de huidige voorwaarden of wanneer de  hypotheekrente niet meer gunstig is vergeleken met de actuele rente. Wist je dat je in sommige gevallen je je hypotheek mee kunt nemen naar je nieuwe huis? Wanneer je een nieuw huis koopt, blijkt het in veel gevallen gunstig om je hypotheek gewoon mee te nemen, (mits deze nog goed aansluit bij je toekomstige woning). 

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Klein Adviseur23

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze experts neemt contact met je op voor een telefonische kennismaking. Op de vestiging ontvang je een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Maak een afspraak bij De Hypotheker Emmen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak