De Hypotheker Middelburg

De Hypotheker Middelburg is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

Middelburg

Middelburg

Segeersstraat 9
4331 JM Middelburg

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening.

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is onafhankelijk en een autonoom onderdeel van De Consumentenbond.

Bekijk de reviews

Klantenvertellen.nl

9,1

Wat onze klanten van ons vinden.

Even voorstellen: het team van De Hypotheker Middelburg

Teamfoto Middelburg en Vlissingen

Van links naar rechts: commercieel assistente Joyce Tiggelman, adviseur Sander Feelders, eigenaar Rob van Deemter, adviseur Dave Oldeman, commercieel assistente Jacolien Boonman en adviseur Erwin Klippel.

Droomhuis zonder zorgen?

laagste maandlasten

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten om zorgeloos te kunnen wonen, dan kan De Hypotheker je verder helpen.

Nadat we samen met jou de best passende samenstelling van je financiering hebben vastgesteld onderhandelen met geldverstrekkers over de beste financiële productvoorwaarden die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke positie. Met de geldverstrekkers hebben we afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Vandaar dat wij je de laagste maandlasten voor je hypotheek kunnen garanderen.

Aankoopbegeleiding

Al surfend langs de verschillende sites sta je plotseling oog in oog met jouw droomhuis. Je klimt zo snel mogelijk in de telefoon om een afspraak te maken en te ontdekken of de foto’s de werkelijkheid eer aandoen. Maar wat schetst je verbazing? De woning is inmiddels al verkocht en moet nog offline gehaald worden. De zoektocht vervolgt…

Het is een scenario dat steeds vaker voorkomt. Zeker bij de populaire woningen waar de vraag het aanbod aan alle kanten overstijgt. Je kunt in de huidige markt bijna niet meer zonder aankoopmakelaar. De voordelen zijn legio. Zij die juist hierop proberen te besparen, merken al snel dat goedkoop uiteindelijk duurkoop is.

Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wat houdt de aankoopbegeleiding in?

Je makelaar zal de waarde van de woning bepalen en je adviseren over de maximaal te betalen prijs. Hij zal de onderhandelingen voor je voeren en als de woning is aangekocht bespreekt hij de koopovereenkomst met je. Vlak voor de sleuteloverdracht bij de notaris is er een opleveringsinspectie van de woning waar hij je ook zal begeleiden. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

Bespaar tijd, moeite en geld

  • De aankoopbegeleiding kan je veel tijd, moeite en geld besparen.
  • Laat je informeren door een hypotheekadviseur van De Hypotheker.
  • Vraag naar de voorwaarden op de vestiging.

Afspraak maken

Aankoopbegeleiding

Kosten koper deal

Als je van plan bent een bestaande woning te kopen, krijg je te maken met de kosten koper (k.k.), namelijk de overdrachtsbelasting en leveringsakte. Daarbij komen ook extra kosten kijken, zoals kosten voor de hypotheekakte en het taxatierapport, die je als kopende partij moet ophoesten.

Honderden euro’s voordeel

Met dit exclusieve door De Hypotheker ontwikkelde pakket dek je de volgende onderdelen van de kosten koper:

  • De leveringsakte;
  • De hypotheekakte;
  • Het taxatierapport;
  • Legeskosten;
  • Kadasterkosten;
  • Administratiekosten.

Daarnaast heeft De Hypotheker scherpe prijsafspraken met de notaris voor andere documenten zoals de samenlevingsovereenkomst en/of testamenten.

Afspraak maken

Hand schudden adviseur

Vergroot je bereik op de huizenmarkt met Duokoop: meer huis, lagere maandlasten

In Friesland betekent 'ken net': het kan niet. Jammer, maar helaas. Bij ons in Zeeland ligt dat anders. 'Ken net', dat betekent hier dat het wél gaat. Dat het plannetje lukt. Net die extra ruimte, zodat een nee een ja gaat worden: dat duurdere huis, toch binnen je bereik. Tegen lagere maandlasten zelfs. 

We introduceren het nu ook in Zeeland: Duokoop. In een samenwerking tussen De Hypotheker en Casco Makelaars in Middelburg, maar ook voor woningen die bij andere makelaars te koop staan. Ben je op zoek naar je droomhuis? Dan kan Duokoop misschien net dat verschil maken. Je krijgt meer huis voor je geld, doordat je (tijdelijk) de grond loskoppelt van de woning. Wil je meer weten over Duokoop?

Klik hier voor het filmpje met een uitleg of lees hier meer over Duokoop

Je hypotheek oversluiten?

Veel Nederlanders hebben de laatste maanden hun hypotheek overgesloten en besparen zo op hun hypotheeklasten. De Hypotheker helpt je hier graag mee.  Zeker nu de hypotheekrente historisch laag staat, is het goed om te kijken of je je huidige hypotheekrente kunt laten aanpassen en te besparen op je maandlasten. Kom daarom langs. We bekijken of je hypotheek oversluiten in jouw situatie aantrekkelijk kan zijn.

Kom langs voor een analyse

In ons eerste gesprek inventariseren we jouw financiële situatie. Op basis hiervan  geven we je een globale inschatting of oversluiten voor jou mogelijk is. Dit eerste gesprek is voor onze rekening.

Komt uit het eerste gesprek dat oversluiten een optie voor jou is? Dan maken we ter voorbereiding op het tweede gesprek een analyse waaruit blijkt of oversluiten zinvol is en zetten we de kosten en baten op een rij. De kosten van deze analyse worden van te voren met je besproken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Gesprek Oversluiten
}