De Hypotheker Vlissingen

De Hypotheker Vlissingen is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.
Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

De Hypotheker Vlissingen

De Hypotheker Vlissingen

Badhuisstraat 4
4381 LS Vlissingen

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl verzamelt klantreviews van financiële dienstverleners.

Bekijk de reviews

Klantenvertellen.nl

9.6
star star star star star 12 beoordelingen

Wat onze klanten van ons vinden.

Even voorstellen: het team van De Hypotheker VlissingenVan links naar rechts: commercieel assistentes José van Olst en Joyce Tiggelman, adviseur Sander Feelders, eigenaar Rob van Deemter, commercieel assistente Jacolien Boonman en adviseur Erwin Klippel.

Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten! arrow_forward


Het Terugverdienpotje

Kent u het Terugverdienpotje al? Dat is onze naam voor het Energie Bespaar Budget. Hiermee voeg je een extra bedrag aan je hypotheek toe, voor het verduurzamen van je nieuwe woning. In het potje zit maximaal 6% van de woningwaarde om de woning energiezuiniger te maken. Wij van De Hypotheker helpen u graag om dit potje slim te gebruiken. Zodat u snel en simpel duurzamer gaat wonen. Meer weten? 

Lees verder arrow_forward

Je hypotheek oversluiten?

Veel Nederlanders hebben de laatste maanden hun hypotheek overgesloten en besparen zo op hun hypotheeklasten. De Hypotheker helpt je hier graag mee.  Zeker nu de hypotheekrente historisch laag staat, is het goed om te kijken of je je huidige hypotheekrente kunt laten aanpassen en te besparen op je maandlasten. Kom daarom langs. We bekijken of je hypotheek oversluiten in jouw situatie aantrekkelijk kan zijn.

Kom langs voor een analyse

In ons eerste gesprek inventariseren we jouw financiële situatie. Op basis hiervan  geven we je een globale inschatting of oversluiten voor jou mogelijk is. Dit eerste gesprek is voor onze rekening.

Komt uit het eerste gesprek dat oversluiten een optie voor jou is? Dan maken we ter voorbereiding op het tweede gesprek een analyse waaruit blijkt of oversluiten zinvol is en zetten we de kosten en baten op een rij. De kosten van deze analyse worden van te voren met je besproken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Afspraak maken arrow_forward

Aankoopbegeleiding

Al surfend langs de verschillende sites sta je plotseling oog in oog met jouw droomhuis. Je klimt zo snel mogelijk in de telefoon om een afspraak te maken en te ontdekken of de foto’s de werkelijkheid eer aandoen. Maar wat schetst je verbazing? De woning is inmiddels al verkocht en moet nog offline gehaald worden. De zoektocht vervolgt…

Het is een scenario dat steeds vaker voorkomt. Zeker bij de populaire woningen waar de vraag het aanbod aan alle kanten overstijgt. Je kunt in de huidige markt bijna niet meer zonder aankoopmakelaar. De voordelen zijn legio. Zij die juist hierop proberen te besparen, merken al snel dat goedkoop uiteindelijk duurkoop is.

Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wat houdt de aankoopbegeleiding in?

Je makelaar zal de waarde van de woning bepalen en je adviseren over de maximaal te betalen prijs. Hij zal de onderhandelingen voor je voeren en als de woning is aangekocht bespreekt hij de koopovereenkomst met je. Vlak voor de sleuteloverdracht bij de notaris is er een opleveringsinspectie van de woning waar hij je ook zal begeleiden. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

Bespaar tijd, moeite en geld

  • De aankoopbegeleiding kan je veel tijd, moeite en geld besparen;
  • Laat je informeren door een hypotheekadviseur van De Hypotheker;
  • Vraag naar de voorwaarden op de vestiging.
Afspraak maken arrow_forward

Je droomhuis bereikbaar met Duokoop

Je bent jong en wilt een huis kopen. Waar dit vroeger vrij eenvoudig viel te verwezenlijken, is het tegenwoordig voor een starter steeds moeilijker de koop van een woning financieel rond te krijgen. Een redelijke koopwoning ligt helaas niet altijd binnen bereik door strengere financieringsnormen die de hoogte van de hypotheek beperken. Het komt dan ook regelmatig voor dat men pas een woning kan betalen met de hulp van familie.

Dat er aan dit probleem een eind is gekomen, heeft alles te maken met de nieuwe constructie "Duokoop". Rob van Deemter, hypotheekadviseur van De Hypotheker-vestigingen op Walcheren, is enthousiast en vertelt: "Duokoop probeert een positieve bijdrage te leveren aan het maatschappelijke probleem dat starters en doorstromers worden beperkt in hun mogelijkheden door de gekte op de woningmarkt."

Lees het volledige artikel arrow_forward