De Hypotheker Vlissingen

hypotheekadviseur voor hypotheken bij de hypotheker vlissingen

Je bent van harte welkom

Om je niet te laten wachten op de vestiging, werkt De Hypotheker volgens afspraak. Samen plannen we een geschikt tijdstip voor een afspraak.

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken in de avonduren zijn in overleg mogelijk.

Bezoek & contact

Badhuisstraat 4
4381 LS Vlissingen
Bekijk op kaart


Waarom deze vestiging? Even voorstellen

De Hypotheker Vlissingen is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Laagste maandlasten?

Laagste Maandlasten

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten, dan kan De Hypotheker je verder helpen.

We onderhandelen met geldverstrekkers over de beste financiële voorwaarden voor de producten die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke positie. Met de geldverstrekkers hebben we afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Vandaar dat wij je de laagste maandlasten voor je hypotheek kunnen garanderen.

Verder volgt De Hypotheker de ontwikkelingen op de geldmarkt op de voet.Meer informatie?

Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging. Onze adviseurs kunnen dan op basis van de meest actuele ontwikkelingen de laagste maandlasten voor je uitrekenen en vastleggen.

Afspraak maken

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wat houdt de aankoopbegeleiding in?

Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

Meer lezen over Aankoopbegeleiding

Bespaar tijd, moeite en geld

De aankoopbegeleiding kan je veel tijd, moeite en geld besparen.

Laat je informeren door een hypotheekadviseur van De Hypotheker.

Vraag naar de voorwaarden op de vestiging.

Afspraak maken

Kosten koper deal

Kosten Koper Deal

Bij De Hypotheker kan je terecht voor de Kosten koper Deal. Hiermee betaal je het grootste gedeelte van de extra kosten (exclusief de overdrachtsbelasting) in één keer voor een vaststaand lager bedrag, zodat je een aanzienlijke hoeveelheid geld bespaart. Voordelen van de Kosten koper Deal:

  • Je betaalt het grootste gedeelte van de extra kosten (exclusief de overdrachtsbelasting) in één keer voor een vaststaand lager bedrag;
  • Je bespaart een aanzienlijke hoeveelheid geld.

Honderden euro’s voordeel
Met dit exclusieve, door De Hypotheker ontwikkelde all-in pakket dek je de volgende kosten koper:

  • de leveringsakte
  • de hypotheekakte
  • het taxatierapport
  • legeskosten
  • kadasterkosten
  • administratiekosten
Meer lezen over Kosten koper deal

Kosten voor de koper

Als je van plan bent een bestaande woning te kopen, krijg je te maken met de kosten koper (K.K.), namelijk de overdrachtsbelasting en leveringsakte.

Extra kosten

Daarbij komen ook extra kosten, zoals bijvoorbeeld de kosten voor de hypotheekakte en het taxatierapport. Extra kosten die je als kopende partij moet ophoesten.

Kosten in je hypotheek opnemen

Bij het bepalen van de hoogte van je hypotheek moet je daarom niet alleen maar met de koopsom van het huis rekening houden. Ook de kosten koper zullen vaak (gedeeltelijk) in je hypotheek opgenomen worden.

Afspraak maken