Welkom bij

De Hypotheker Vlaardingen

De Hypotheker Vlaardingen is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Vlaardingen voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Vlaardingen.

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Path Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Path Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Path Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Path Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.
Even voorstellen

Het team van De Hypotheker Vlaardingen

Onze beoordelingen

9
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Bekijk de reviews op advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
An
15 augustus 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half

Prima adviseur, weet de weg en geeft, op basis van de uitleg van je situatie, open en eerlijk advies.

Lees meer
Paul
13 april 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half

De adviseur was beleefd, vriendelijk en heeft alles rustig uitgelegd en besproken. Ik heb het gesprek als duidelijk, oprecht en helder ervaren. Ook had ik zeker niet het gevoel afhankelijk te zijn van van hem of het kantoor.

Lees meer
Ingrid
11 januari 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Snelle , vriendelijke en professionele afwikkeling van mijn hypotheekaanvragen.

Lees meer
Meneer en mevrouw Krijgsman
8 december 2021
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Goed en snel advies op basis van onze vraagstelling. Betrouwbaar en goed gevoel.

Lees meer
Richard
29 oktober 2021
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

We zijn al meerdere keren bij deze Hypotheeker geweest en we worden hier altijd perfect geholpen. Alles word goed uitgelegd en er word mee gedacht. Perfect!!!

Lees meer
Arrow
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Vlaardingen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Path Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Path Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Jazekerweten!
Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!

Dienstverlening De Hypotheker Vlaardingen

‘Het kopen van een huis is een van de belangrijkste en spannendste gebeurtenissen in je leven. Hierbij gaat het altijd om ‘maatwerk’. Iedere persoon en iedere situatie is weer anders.

Door 22 jaar ervaring en een ijzersterk netwerk in Vlaardingen en omgeving kunnen wij op eerlijke en onafhankelijke wijze adviseren wat voor jou de passende, maar ook realistische oplossing is. Wij ontzorgen je volledig, staan voor je klaar en zijn duidelijk over wat er wel en niet mogelijk is in jouw situatie.’
 

Robert van Marwijk, De Hypotheker Vlaardingen.

Kernwaarden De Hypotheker Vlaardingen

Wij adviseren je graag. Hierbij hanteren wij altijd de volgende kernwaarden:

 • Wij nemen ruim de tijd
  Ons eerste gesprek is altijd vrijblijvend en duurt anderhalf uur. Wij hechten grote waarde aan een prettige kennismaking en goede situatieschets, zodat we ons optimaal in jouw situatie kunnen inleven. De juiste beslissing maak je op basis van gevoel en een gegronde onderbouwing. Daarom is het belangrijk hier goed de tijd voor te nemen.
 • Je ontvangt altijd juiste en volledige informatie
  Als onafhankelijk hypotheekadviseur kan De Hypotheker je als geen ander adviseren over de producten van alle relevante banken en hypotheekverstrekkers. Wij zetten alle keuzes op een rijtje, zodat je een optimale vergelijking kunt maken. Ook zijn wij op de hoogte van actuele trends. Zo kunnen we je bijvoorbeeld adviseren over de verduurzaming of het klimaatneutraal financieren van je woning. Naast hypotheekadvies kunnen wij je ook op andere gebieden adviseren. Denk aan het afsluiten van verschillende (woon)verzekeringen en aankoopbegeleiding, maar ook voor mediation kun je bij ons terecht.
 • Wij zijn thuis in jouw stad
  Binnen ons marktgebied beschikken wij over een breed netwerk binnen banken, verzekeringsmaatschappijen, makelaars en projectorganisaties. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen en kunnen wij ook snel resultaat boeken.
 • Je kunt rekenen op persoonlijke service en betrouwbaarheid
  De Hypotheker staat garant voor een persoonlijke aanpak, is betrouwbaar en gaat honderd procent voor de oplossing waarbij jij je volledig comfortabel voelt. Wij willen ons inleven in jouw situatie, goed inschatten wat mogelijk is, creatief zijn in het bedenken van oplossingen, maar bovenal samen doordachte keuzes maken waar je een leven lang plezier van hebt. Daarom mogen wij met recht zeggen: Jazeker! De Hypotheker!

Nieuwbouw Vlaardingen

Vlaardingen is volop in ontwikkeling. Momenteel worden er allerlei nieuwbouwprojecten gerealiseerd in Vlaardingen. Park vijfsluizen, De Nieuwe Vogelbuurt en de Rivierzone zijn hier enkele voorbeelden van:


Het kopen van een nieuwbouwhuis is net even anders dan het kopen van een bestaande woning. De nieuwbouwwoning koop je namelijk 'op papier'. Verder krijg je onder andere te maken met bouwtermijnen, een bouwdepot en bouwrente.


Zie je jezelf al wonen in een mooie nieuwbouwwoning in Vlaardingen of omgeving? De Hypotheker legt je graag uit wat er allemaal bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt kijken en helpt je bij de financiering!

Eerste huis kopen?

Starterslening biedt mogelijkheden

De Starterslening geeft startende huizenkopers de kans om een woning te kopen die alleen met eigen inkomen niet betaalbaar is. De Hypotheker:

 • Zoekt uit of je in aanmerking komt voor de Starterslening;
 • Informeert je over de voorwaarden;
 • Helpt je bij de aanvraag van de Starterslening.

Wat is een Starterslening?

Een Starterslening is een aanvullende lening op je reguliere hypotheek, speciaal bedoeld voor starters. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) is verantwoordelijk voor deze Startersleningen. 

De lening kan het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en je maximale hypotheek.De Starterslening kent wel een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen: je adviseur kan je hier meer over vertellen.

Profiteer van de overwaarde op je woning

Overwaarde op je woning?

Door de stijgende prijzen op de huizenmarkt hebben veel huizenbezitters overwaarde op hun koopwoning. Hoe kun je deze overwaarde het beste benutten? Mogelijke manieren zijn:

 1. Bespaar op je maandlasten door een nieuwe rente af te spreken of een andere hypotheekvorm te nemen;
 2. Verhoog je hypotheek voor verbouwing of verduurzaming van je woning;
 3. Sluit een opeethypotheek of verzilver-hypotheek af om bijv. je pensioen aan te vullen;
 4. Koop een nieuwe woning.

 

Heb jij een overwaarde op je huis die je wilt benutten? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. De adviseur kijkt naar je persoonlijke situatie en neemt de verschillende mogelijkheden met je door.

Dit zijn de mogelijkheden!

Huis verbouwen?

Wil je iets meer ruimte thuis, maar niet verhuizen, dan ligt een verbouwing voor de hand. Daar moet je natuurlijk wel de middelen voor hebben. Extra hypotheek voor verbouwing nodig? Je kunt een verbouwing op een aantal manieren financieren.

Zo kun je bijvoorbeeld voor een kleine verbouwing je spaargeld inzetten. Heb je een klein bedrag nodig? Dan kan een doorlopend krediet of persoonlijke lening een oplossing zijn. Een grotere verbouwing kun je bijvoorbeeld met een extra hypotheek financieren of je kunt kiezen voor een tweede hypotheek op hetzelfde onderpand. 

Wil je meer weten, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden. 

Man uitgeput na klussen
Uit elkaar?

De Mediator biedt begeleiding

Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de hypotheek. Blijf jij in het huis wonen en gaat je ex-partner ergens anders wonen? Wat komt hier dan bij kijken? De Hypotheker biedt je scheidingsbemiddeling via de Mediator.

De Mediator

 • Je krijgt persoonlijk advies over al je financiële zaken bij de scheiding;
 • Wij ontzorgen je gedurende de scheiding;
 • Wij werken uitsluitend met professionele scheidingsadviseurs;
 • Alle zaken rondom je scheiding worden geregeld.

Jouw hypotheek, op jouw manier

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

klein-Adviseur2.3.png

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Vlaardingen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Path Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Path Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.