De Hypotheker Vlaardingen

De Hypotheker Vlaardingen bestaat alweer ruim 20 jaar. Iets waar we heel erg trots op zijn. Er kunnen immers maar weinig financieel adviseurs zeggen dat ze al 20 jaar de inwoners van Vlaardingen bijstaan in de leukste, maar vaak ook de grootste aankoop van hun leven.

Deze 20 jaar, waarvan de eerste 14 jaar aan de Van Hogendorplaan, zijn voorbij gevlogen. Er is in deze jaren veel veranderd. Zowel binnen het Vlaardingse woningaanbod, als zeker ook binnen de regelgeving rondom hypotheken. Door onze jaren lange ervaring, onze contacten in de Vlaardingse woningmarkt en onze Jazekerheden kunnen we nog steeds met trots zeggen: "Jazeker, wij zijn van De Hypotheker!".

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag Gesloten
hypotheekadviseur voor hypotheken bij de hypotheker vlaardingen

Bezoek & contact

Schiedamseweg 10b
3134 BJ Vlaardingen

Klantbeoordelingen

Klantenvertellen.nl

8,6

Wat onze klanten van ons vinden.

Beoordeel zelf

Even voorstellen: het team van De Hypotheker Vlaardingen

Het team van de hypotheker Vlaardingen

Nieuwbouw Vlaardingen

Wij zijn trots de financieel adviseur te mogen zijn van de toekomstige bewoners van het prachtige nieuwbouw project "De Buitenplaats van Ruytenburch". Wij zijn nauw betrokken bij dit nieuwbouwproct. Voor toekomstige bewoners hebben we een aantrekkelijk aanbod. Ook hebben we goed contact met de projectontwikkelaar en de verkopende makelaar. 

Heb je interesse in De Buitenplaats van Ruytenburch? Maak dan een afspraak en bekijk of jouw "Buitenplaats" haalbaar is of kijk op www.vanruytenburch.nl

Ook bij de onderstaande nieuwbouwprojecten zijn wij betrokken en ben je bij ons aan het juiste adres:

Vanruytenburch

Jazeker Makelaarsservice bij De Hypotheker Vlaardingen

De makelaars van de Witte Garantiemakelaars geven je meer inzicht in de waarde van je huidige woning of de aankoopbegeleiding van je nieuwe huis. Samen met de makelaars van De Witte Garantiemakelaars zorgen wij er voor dat je zorgeloos kunt kopen en/of verkopen.

Voor meer informatie over De Witte Garantiemakelaars, kijk op www.dewittegarantiemakelaars.nl. Uiteraard brengen we je ook graag in contact met hen.

 

 

de witte garantie makelaars

Eerste huis kopen? Starterslening biedt mogelijkheden

De Starterslening geeft startende huizenkopers de kans om een woning te kopen die alleen met eigen inkomen niet betaalbaar is. De Hypotheker:

  • Zoekt uit of je in aanmerking komt voor de Starterslening;
  • Informeert je over de voorwaarden;
  • Helpt je bij de aanvraag van de Starterslening.
Starters op de bank

Wat is een Starterslening?

Een Starterslening is een aanvullende lening op je reguliere hypotheek, speciaal bedoeld voor starters. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) is verantwoordelijk voor deze Startersleningen. 

De lening kan het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en je maximale hypotheek.De Starterslening kent wel een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen: je adviseur kan je hier meer over vertellen.

Afspraak maken

Uit elkaar? De Mediator biedt begeleiding

Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de hypotheek. Blijf jij in het huis wonen en gaat je ex-partner ergens anders wonen? Wat komt hier dan bij kijken? De Hypotheker biedt je scheidingsbemiddeling via de Mediator. Lees meer op www.samen-uit-elkaar.nl.

De Mediator

  • Je krijgt persoonlijk advies over al je financiële zaken bij de scheiding
  • Wij ontzorgen je gedurende de scheiding
  • Wij werken uitsluitend met professionele scheidingsadviseurs
  • Alle zaken rondom je scheiding worden geregeld

 

scheiden