De Hypotheker Vlaardingen

De Hypotheker Vlaardingen is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

Vlaardingen

Vlaardingen

Schiedamseweg 10b
3134 BJ Vlaardingen

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening.

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Klantenvertellen.nl

8,8

Wat onze klanten van ons vinden.

Even voorstellen: het team van De Hypotheker Vlaardingen

Teamfoto Vlaardingen (1)

1993 - 2018: De Hypotheker Vlaardingen 25 jaar!

De Hypotheker Vlaardingen viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Iets waar we heel erg trots op zijn. Er kunnen immers maar weinig financieel adviseurs zeggen dat ze al 25 jaar de inwoners van Vlaardingen bijstaan in de leukste, maar vaak ook de grootste aankoop van hun leven.

Er is in 25 jaar veel veranderd. Dit geldt zowel voor de regelgeving en de fiscale aspecten rondom een eigen huis en hypotheek als voor de woningmarkt van Vlaardingen. Door de combinatie van onze jarenlange ervaring en onze betrokkenheid bij de stad kunnen wij je voorzien van een goed, persoonlijk en up to date advies. Daarnaast begeleiden wij je van A tot Z in het hele proces van aankoop tot verkoop en van taxatie tot notaris.

Zo krijg je de hypotheek die écht aansluit bij je wensen en kunnen wij blijven zeggen: ‘Jazeker, wij zijn van de Hypotheker!’

Wie jarig is, trakteert!

Maak kans op één van de twintig weekendjes weg in een Fletcher Hotel!
Elke klant ontvangt bij het afsluiten van een hypotheek een leuk presentje.

Nieuwbouw Vlaardingen

Wij zijn nauw betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten in Vlaardingen. Heb je interesse in een woning in onderstaande projecten? Laat je dan vrijblijvend door ons adviseren over de financieringsmogelijkheden.

Eerste huis kopen? Starterslening biedt mogelijkheden

De Starterslening geeft startende huizenkopers de kans om een woning te kopen die alleen met eigen inkomen niet betaalbaar is. De Hypotheker:

  • Zoekt uit of je in aanmerking komt voor de Starterslening;
  • Informeert je over de voorwaarden;
  • Helpt je bij de aanvraag van de Starterslening.

Wat is een Starterslening?

Een Starterslening is een aanvullende lening op je reguliere hypotheek, speciaal bedoeld voor starters. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) is verantwoordelijk voor deze Startersleningen. 

De lening kan het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en je maximale hypotheek.De Starterslening kent wel een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen: je adviseur kan je hier meer over vertellen.

Afspraak maken

Starters op de bank

Uit elkaar? De Mediator biedt begeleiding

Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de hypotheek. Blijf jij in het huis wonen en gaat je ex-partner ergens anders wonen? Wat komt hier dan bij kijken? De Hypotheker biedt je scheidingsbemiddeling via de Mediator. Lees meer op www.samen-uit-elkaar.nl.

De Mediator

  • Je krijgt persoonlijk advies over al je financiële zaken bij de scheiding
  • Wij ontzorgen je gedurende de scheiding
  • Wij werken uitsluitend met professionele scheidingsadviseurs
  • Alle zaken rondom je scheiding worden geregeld

 

scheiden
}