Voel je Jazeker met het beste hypotheekadvies

Met ruim 180 vestigingen zijn we altijd bij je in de buurt.
Jouw Hypotheker
is altijd in de buurt
Jazeker
Campagne Danser
Waar kunnen we je mee helpen?
  • Ruim 35 jaar ervaring

    Al sinds 1985 zijn wij de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Voor het beste advies kun je terecht bij onze ervaren en erkende hypotheekadviseurs.

  • Advies op maat

    We kijken uitvoerig naar je persoonlijke situatie en financiële plaatje. Hierdoor kunnen we de hypotheek adviseren die het best past bij jouw wensen en verwachtingen.

  • Alles onder 1 dak

    Bij De Hypotheker kun je niet alleen terecht voor hypotheekadvies, ook voor ander financieel advies over bijvoorbeeld verzekeringen ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer dan 40 aanbieders

Onze hypotheekadviseurs vergelijken meer dan 40 banken, óók jouw bank, en zoeken de beste deal voor jou. Nu en in de toekomst.

* Rentepercentage op basis van 10 jaar rentevast
* Rentepercentage op basis van 10 jaar rentevast

Wat klanten van ons vinden

Bij een huis kopen komt veel kijken. Goed en betrouwbaar hypotheekadvies is daarom belangrijk. Deze klanten delen graag hun ervaring met De Hypotheker.

Bieden Met Zekerheid

Bieden met Zekerheid

De huizenmarkt is krap. Om je kansen te vergroten lijkt het soms aantrekkelijk om te bieden zonder voorbehoud van financiering. Maar dat is niet zonder risico! De Hypotheker adviseert daarom altijd een financieringsvoorbehoud op te nemen als je gaat bieden op een woning. Komt de financiering onverhoopt niet rond? Dan wordt de koop ontbonden.

 

Met Bieden met Zekerheid kun je wél een bod uitbrengen zonder voorbehoud. Deze verzekering dekt de kosten die je moet betalen als de financiering toch niet lukt. Zo ben jij verzekerd van een beter bod!

 

Bieden met Zekerheid

 

Meer weten?

Een woning kopen, verbouwen of je hypotheek aanpassen. Wij voorzien je graag van informatie.

02 Mensen Bij Een Huis@4X

Hypotheker Certificaat

Goed voorbereid een bod doen

Lees meer
25 Huizenprijzen Prijskaartje

Overwaarde berekenen?

Bereken in 1 minuut de hoogte van je overwaarde

Naar de berekening
03 Mensen Met Een Device 2@4X

Actuele rentestanden

Dagelijks bijgewerkt

Rentestanden
J8a2158 Social Media Klein

Kom jij ons team versterken?

De Hypotheker is hard op zoek naar collega's. We hebben enthousiaste hypotheekadviseurs, commercieel assistenten, en franchisenemers nodig op onze 178 vestigingen door het hele land. Ook op ons hoofdkantoor staan er een paar mooie vacatures open. Wil jij meebouwen aan Jazeker. De Hypotheker? Bekijk hier onze vacatures!