Home Campagne

Wonen in nieuwbouwproject Reesvelt? De Hypotheker Gouda helpt je bij de financiering!

Droom jij van een huis in nieuwbouwproject Reesvelt in Reeuwijk-Dorp? De Hypotheker Gouda vertelt je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning en helpt je bij de financiering.

Nieuwbouwproject Reesvelt: idyllisch en groen wonen

In Reeuwijk-Dorp wordt nieuwbouwproject Reesvelt ontwikkeld. Een nieuwbouwproject waarin verschillende woningtypen gebouwd zullen worden. Totaal komen er 53 woningen onderverdeeld in 29 rijtjeshuizen, 12 twee-onder-een-kapwoningen en 12 luxe vrijstaande woningen. Project Reesvelt ligt midden in het Groene Hart. Je kunt er genieten van het polderlandschap met weidse uitzichten. In Reesvelt woon je rustig, maar ben je aan de andere kant binnen vijf minuten op de A12, waardoor steden als Den-Haag, Utrecht en Rotterdam makkelijk te bereiken zijn. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Reeuwijkse Plassen, waar je binnen no-time naartoe fietst. Alle woningen die gebouwd worden zijn volledig gasloos. De woningen worden aangesloten op een duurzaam energiesysteem.

Start verkoop staat gepland voor januari 2020. Meer weten?

Meer over nieuwbouwproject Reesvelt arrow_forward

 

 

Hypotheek bij een nieuwbouwwoning

Kies je voor een nieuwbouwwoning, dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Bovendien kun je het huis en de tuin helemaal naar eigen smaak inrichten. Soms is het mogelijk om een huis "kaal" te laten opleveren. Dan zijn alleen de buitenmuren en de kozijnen aanwezig. De rest laat je zelf naar eigen voorkeur afbouwen. Dit wordt aangeduid met de term casco.

Koop je alleen een kavel grond, dan kun je een huis laten bouwen naar eigen smaak. Je krijgt bij nieuwbouw dus te maken met allerlei extra kosten, zoals tuinaanleg en erfafscheiding, wand- en vloeraankleding en eventueel meerwerk van de aannemer. Houd bij de aankoop van een nieuwbouwwoning ook rekening met de kosten van bouwrente of depotrente.Wil jij weten of jij je droomhuis in nieuwbouwproject Reesvelt kunt betalen?

Ontdek de mogelijkheden arrow_forward


Kosten aankoop nieuwbouwwoning

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komen er allerlei extra kosten. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor de aanleg van de tuin en erfafscheiding. De bijkomende kosten bij aankoop van een nieuwbouwwoning bedragen gemiddeld 9 procent van de koopprijs. Je kunt drie type kosten onderscheiden: kosten voor de aankoop, kosten voor het verkrijgen van de hypotheek en kosten aan het huis zelf. 

Onder kosten voor de aankoop valt de bouwrente en eventuele notariskosten om eigenaar te worden van de grond. Bij kosten voor het verkrijgen van de hypotheek moet je denken aan advies- en bemiddelingskosten, het opstellen van de hypotheekakte door de notaris, taxatiekosten, rente en kosten van een eventueel overbruggingskrediet, bereidstellingsprovisie en renteverlies. Tot slot heb je natuurlijk ook kosten aan het huis zelf. Hierbij moet je denken aan de inrichting, schilderen / behangen en meerwerk. 

Alles weten over het kopen van een nieuwbouwhuis

Meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning? Kom langs bij De Hypotheker in Gouda om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

Afspraak maken arrow_forward