De Hypotheker Dronten

De Hypotheker Dronten heeft een hecht, betrokken en dynamisch team voor al je vragen over hypotheken en verzekeringen. We zijn gevestigd in het pand van Makelaardij Flipse, in het centrum van Dronten. We werken nauw samen met de vestiging van De Hypotheker in Harderwijk.

Het persoonlijke contact en het direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis!

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
hypotheekadviseur voor hypotheken bij De Hypotheker Dronten

Bezoek & contact

De Helling 228
8251 GH Dronten

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is onafhankelijk en een autonoom onderdeel van De Consumentenbond.

Bekijk de reviews

Even voorstellen: het team van De Hypotheker in Dronten

Het team van de hypotheker harderwijk

Adviseurs Erik Teunisse en Melvin Bakker zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt.

Christa de Bruin, Jolanda Wenum en Patricia Materman zijn de assistentes. Zij verzorgen de communicatie tussen de diverse partijen en zorgen dat de afhandeling van hypotheken en verzekeringen zorgvuldig en voorspoedig verloopt. 

Hypotheek aanvragen zonder werkgeversverklaring?

Onze vestiging is ambassadeur van de pilot Handig!, waarmee we het aanvraagproces voor hypotheken kunnen vereenvoudigen. Door gebruik te maken van een digitaal document met jouw loon- en werkgeververleden kunnen we bij een aantal geldverstrekkers een hypotheek aanvragen zonder werkgeversverklaring.

Voordelen

  • Handig! logoJe bent niet meer afhankelijk van je werkgever voor het aanleveren van loongegevens
  • Je hebt snel zekerheid over op welk inkomen je hypotheek berekend kan worden
  • Je hypotheekaanvraag heeft een kortere doorlooptijd

Kom bij ons langs

Vraag naar de voorwaarden bij ons in de vestiging.

Afspraak maken

Gegarandeerd de laagste maandlasten

huisje met rekenmachine

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten, dan helpt De Hypotheker Dronten je graag verder! Of je nu zoekt bent naar een nieuwbouwwoning in Harderwijk of Zeewolde of voor een bestaande woning gaat, we helpen je graag met een gedegen hypotheekadvies. 

Hoe wij je de laagste maandlasten voor jouw hypotheek kunnen bieden? Simpel, we onderhandelen met geldverstrekkers over de voorwaarden van de producten die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke onderhandelingspositie, waardoor we de beste financiële voorwaarden kunnen regelen. Bovendien hebben we met de geldverstrekkers afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Hierdoor garanderen wij dat je bij De Hypotheker altijd de laagste maandlasten krijgt voor jouw hypotheek. 

Persoonlijk advies

Jazeker

Bij De Hypotheker Dronten gaan we voor de beste service en persoonlijk hypotheekadvies. Op www.advieskeuze.nl zeggen onze klanten over ons:

"Duidelijk, extra uitleg als je het niet begrijpt. Snel hulp/contact via mail of telefoon."

"Zeer duidelijk over alle voorkomende zaken rondom het regelen van een hypotheek."

"De adviseur heeft ons alles goed uitgelegd. De financiële zaken voor nu en in de toekomst zijn besproken. Aan de hand hiervan hebben wij de juiste beslissingen kunnen maken. Voor vragen konden wij terecht en hadden binnen een paar uur antwoord."