De Hypotheker Dronten

De Hypotheker Dronten heeft een hecht, betrokken en dynamisch team voor al je vragen over hypotheken en verzekeringen. We zijn gevestigd in het pand van Makelaardij Flipse, in het centrum van Dronten. We werken nauw samen met de vestiging van De Hypotheker in Harderwijk.  Het persoonlijke contact en het direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis!
Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

De Hypotheker Dronten

De Hypotheker Dronten

De Helling 228
8251 GH Dronten

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening.

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl verzamelt klantreviews van financiële dienstverleners.

Bekijk de reviews

Even voorstellen: het team van De Hypotheker in DrontenAdviseurs Melvin Bakker, Ingrid van de Braak en Erik Teunisse zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt.

Jolanda Wenum, José Jansen en Christa de Bruin zijn de assistentes. Zij verzorgen de communicatie tussen de diverse partijen en zorgen dat de afhandeling van hypotheken en verzekeringen zorgvuldig en voorspoedig verloopt. 

Gegarandeerd de laagste maandlasten

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten, dan helpt De Hypotheker Dronten je graag verder! Of je nu zoekt bent naar een nieuwbouwwoning in Harderwijk of Zeewolde of voor een bestaande woning gaat, we helpen je graag met een gedegen hypotheekadvies. 

Hoe wij je de laagste maandlasten voor jouw hypotheek kunnen bieden? Simpel, we onderhandelen met geldverstrekkers over de voorwaarden van de producten die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke onderhandelingspositie, waardoor we de beste financiële voorwaarden kunnen regelen. Bovendien hebben we met de geldverstrekkers afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Hierdoor garanderen wij dat je bij De Hypotheker altijd de laagste maandlasten krijgt voor jouw hypotheek. 

Wil je een woning kopen om te verhuren?

Dan is een woningverhuur hypotheek misschien iets voor jou! Er zijn meerdere redenen waarom je woningverhuur kunt overwegen:
  • Je wilt een woning kopen voor je kind(eren)
  • Je hebt overwaarde waar je iets mee wilt doen
  • Je spaargeld rendeert niet
  • Je hebt eigen geld nodig

Bij woningverhuur of een investeringshypotheek vindt een bank de inbreng van eigen geld nóg belangrijker dan bij een eigen woning. Banken vragen je minimaal 30% van de getaxeerde marktwaarde van de woning in verhuurde staat in te brengen. Hieronder vind je wat handige links naar sites over hoe je bijvoorbeeld de hoogte van de huur bepaalt. Of een voorbeeld van een huurcontract.

De Hypotheker biedt misschien meer mogelijkheden dan je eigen bank. Dit komt omdat wij een onafhankelijk kantoor zijn en meerdere aanbieders met elkaar kunnen vergelijken.

Persoonlijk advies


Bij De Hypotheker Dronten gaan we voor de beste service en persoonlijk hypotheekadvies. Op www.advieskeuze.nl zeggen onze klanten over ons:

"Duidelijk, extra uitleg als je het niet begrijpt. Snel hulp/contact via mail of telefoon."

"Zeer duidelijk over alle voorkomende zaken rondom het regelen van een hypotheek."

"De adviseur heeft ons alles goed uitgelegd. De financiële zaken voor nu en in de toekomst zijn besproken. Aan de hand hiervan hebben wij de juiste beslissingen kunnen maken. Voor vragen konden wij terecht en hadden binnen een paar uur antwoord."