Welkom bij

De Hypotheker Emmeloord

Emmeloord, een fijne plek om te wonen. Heb je hier een mooi huis gevonden en is het tijd om de hypotheek te regelen? Kom dan eens langs bij De Hypotheker. Wij kunnen je helpen tijdens je zoektocht naar de meest gunstige hypotheek in Emmeloord. Een hypotheek die helemaal past bij jouw woonsituatie en -wensen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je je bestaande hypotheek wilt oversluiten of aanpassen of als je vragen hebt over andere financiële zaken, zoals bijvoorbeeld een opstalverzekering.

 

Hypotheekadvies Emmeloord

Ga je een huis kopen in Emmeloord, of heb je plannen naar Emmeloord te verhuizen? Dan valt er heel wat te regelen. Op het gebied van hypotheken is er immers veel mogelijk. Het is dan ook verstandig om deskundig advies in te winnen bij een hypotheekadviseur in Emmeloord. De Hypotheker Emmeloord is een hypotheekadviseur met ervaring en verstand van zaken. We kijken samen met jou naar je huidige financiële situatie en op basis daarvan voorzien we je van een passend hypotheekadvies.

 

Vind een geschikte hypotheek in Emmeloord

Van De Hypotheker Emmeloord kan je eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies verwachten. Dit betekent dat ons advies anders is dan het hypotheekadvies dat je bijvoorbeeld bij je bank krijgt. Wij vergelijken namelijk het aanbod van meer dan 40 verschillende hypotheekverstrekkers, zodat we jou de hypotheek in Emmeloord kunnen aanbieden, die helemaal past bij jouw situatie en woonwensen.

 

Dé hypotheekadviseur van Emmeloord

Bij De Hypotheker Emmeloord beschikken we over veel kennis en ervaring. Met al je vragen op hypotheekgebied (zoals rente, verzekeringen, maandlasten, etc.) kun je altijd bij ons terecht. Voor persoonlijk hypotheekadvies in Emmeloord ben je welkom onze vestiging in de Nagelerstraat in Emmeloord. Ook wanneer je elders in de Noordoostpolder of op Urk woont, nodigen we je graag uit in ons kantoor in Emmeloord. Maak direct een afspraak, het eerste gesprek is helemaal gratis!

Wij vergelijken 40 aanbieders

Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Emmeloord voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Emmeloord.

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Path Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Path Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Path Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Path Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.
Even voorstellen

Het team van De Hypotheker Emmeloord

Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt. Heb je vragen of behoefte aan advies? Maak een afspraak via het afspraakformulier.

 

Ons deskundige team bestaat uit: midden: Klaas Westerdijk (Hypotheekadviseur), rechts: Tiphanee Roos (Commercieel Assistent) en links: Alie Koffeman (Commercieel Assistent) en Kelly van Schaick (Hypotheekadviseur).

Onze beoordelingen

9,8
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Bekijk de reviews op advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Hans
31 december 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Deskundig, redelijk, ingetogen, correct, menselijk.

Lees meer
HH
30 december 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Duidelijk de verschillende mogelijkheden uitgelegd.

Lees meer
Douwe
8 december 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Goed en duidelijk advies. Probeert er het beste uit te halen voor de klant. Voor vragen konden we op elk moment terecht.

Lees meer
schouten
16 augustus 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

niet van toepassing omdat goede service geen toelichting nodig heeft

Lees meer
John Bakker
7 juni 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Uitstekende service verleend door Klaas en het team in Emmeloord. In hele korte tijd alles weten af te ronden

Lees meer
Arrow
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Emmeloord

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Jazekerweten
Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.
De Hypotheker helpt je bij de financiering

Woning verduurzamen?

Een duurzame woning is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Uit onderzoek van De Hypotheker blijkt dat ruim 60% van de huizenbezitters het belangrijk vindt om hun eigen woning te verduurzamen. Toch zijn er ook veel mensen die (nog) niet kiezen voor verduurzaming van hun woning, terwijl ze dat misschien wel zouden willen. Door te investeren in energiebesparende maatregelen, zoals isolatie en zonnepanelen, kan je op termijn aanzienlijk besparen op je energierekening. Daarnaast verhoog je de waarde van je woning en vergroot je het comfort. Er zijn tal van manieren om je woning te verduurzamen, zoals het plaatsen van LED-verlichting, het isoleren van muren, vloeren en het dak, en het aanschaffen van zonnepanelen.


Online duurzaamheidsscan

 

Met de vrijblijvende online scan bekijk je de verschillende mogelijkheden om je woning te verduurzamen en bereken je in een paar minuten hoeveel je kunt besparen met verschillende energiebesparende voorzieningen. Zoek voor jouw woning de beste oplossing en start vandaag nog met het verduurzamen ervan.

Man uitgeput na klussen
Dit zijn de mogelijkheden!

Huis verbouwen?

Wil je iets meer ruimte thuis, maar niet verhuizen, dan ligt een verbouwing voor de hand. Als je van plan bent om een huis te verbouwen, is het verstandig om op tijd te beginnen met het regelen van een hypotheek. Zo weet je zeker dat je financiële mogelijkheden voldoende zijn om de verbouwing te kunnen betalen. Bovendien kun je door middel van een hypotheek vaak voordeliger lenen dan bij andere vormen van financiering. Zo kun je bijvoorbeeld voor een kleine verbouwing je spaargeld inzetten. Heb je een klein bedrag nodig? Dan kan een doorlopend krediet of persoonlijke lening een oplossing zijn. Een grotere verbouwing kun je bijvoorbeeld met een extra hypotheek financieren of je kunt kiezen voor een tweede hypotheek op hetzelfde onderpand. Het is verstandig om goed na te denken over welke hypotheekvorm het beste bij jou past en professioneel advies te vragen.

 

Wil je meer weten, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden.

Jouw hypotheek, op jouw manier

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

klein-Adviseur2.3.png

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.