De Hypotheker

Hypotheekadviseur in Emmeloord

Bij De Hypotheker Emmeloord kun je terecht bij Klaas Westerdijk en zijn team voor deskundig hypotheekadvies en voor andere financiële zaken zoals woonverzekeringen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Zo komen we samen tot de beste hypotheek voor jou. Persoonlijk contact en direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis! Je vindt De Hypotheker Emmeloord aan de Nagelerstraat.

 

We hopen je snel te mogen verwelkomen voor een vrijblijvende eerste kennismaking! Maak via het afspraakformulier direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Klaas Westerdijk Hypotheekadviseur Emmeloord
Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Emmeloord voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Emmeloord.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Onze beoordelingen

9,8
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Op basis van 140 beoordelingen
Bekijk de reviews op Advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Klaas
23 februari 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Was allemaal goed gegaan en goed geregeld,mooi makkelijk werken met een klanten portaal

anoniem
23 februari 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Klaas heeft ons door het hele proces begeleid en meegenomen door de stappen. Op deze manier wisten wij wat er van ons verwacht werd en hadden we een gerust gevoel

J. T.
20 december 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Goede adviezen, duidelijke uitleg en een enthousiaste uitstraling.

Bosma
19 december 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Klaas vonden wij een hele aardige, vriendelijke man die met ons meedacht om de juiste hypotheek te verkrijgen.

J.B.
12 december 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Fijn dat alles geregeld wordt. Fijne gesprekken over de hypotheekaanvraag

Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Emmeloord

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Jazekerweten Vliegvissen Klein
Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!

Woning verduurzamen?

Uit onderzoek van De Hypotheker blijkt dat ruim 60% van de huizenbezitters het belangrijk vindt om hun eigen woning te verduurzamen. Ongeveer tweederde van de ondervraagden let op duurzaamheid bij de aankoop van een woning. Toch zijn er ook veel mensen die (nog) niet kiezen voor verduurzaming van hun woning, terwijl ze dat misschien wel zouden willen. Veelal is dit omdat ze niet over de juiste informatie beschikken of niet weten hoe ze dit moeten financieren. De Hypotheker helpt je hier graag bij!

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden om je huis te verduurzamen? Maak een afspraak en kom langs. Dan kijken we samen naar jouw plannen voor de toekomst. Die is misschien wel dichterbij dan je denkt!

 

Mijn woning verduurzamen
Campagne foto zonnepanelen
Man Uitgeput Na Klussen

Huis verbouwen? Dit zijn de mogelijkheden!

Wil je iets meer ruimte thuis, maar niet verhuizen, dan ligt een verbouwing voor de hand. Daar moet je natuurlijk wel de middelen voor hebben. Extra hypotheek voor verbouwing nodig? Je kunt een verbouwing op een aantal manieren financieren.


Zo kun je bijvoorbeeld voor een kleine verbouwing je spaargeld inzetten. Heb je een klein bedrag nodig? Dan kan een doorlopend krediet of persoonlijke lening een oplossing zijn. Een grotere verbouwing kun je bijvoorbeeld met een extra hypotheek financieren of je kunt kiezen voor een tweede hypotheek op hetzelfde onderpand. 


Wil je meer weten, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden. 

 

Afspraak maken

Gevestigd in het hart van de Noordoostpolder

Bent u op zoek naar professioneel en betrouwbaar advies over hypotheken in de Noordoostpolder? Dan is De Hypotheker Emmeloord de juiste keuze voor u. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de hypotheek die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Gevestigd in het hart van de Noordoostpolder is De Hypotheker Emmeloord dé plek voor deskundig en onafhankelijk advies over hypotheken. Of u nu uw eerste woning wilt kopen, wilt verhuizen naar een nieuwe woning of uw hypotheek wilt oversluiten, onze adviseurs zijn er om u te helpen.

 

De focus van De Hypotheker Emmeloord ligt op de regio Noordoostpolder, inclusief plaatsen als Urk, Marknesse, Kraggenburg, Bant, Luttelgeest en Rutten. Onze adviseurs kennen deze regio als geen ander en zijn daardoor in staat u optimaal te adviseren. Wees verzekerd van de juiste hypotheek voor uw persoonlijke situatie. Neem contact op met De Hypotheker Emmeloord en plan een afspraak in met één van onze deskundige adviseurs. 

 

Afspraak maken
Hypotheker9443 1
J8a8802 Social Media

Een hypotheek aanvragen als starter?

Wil je als starter graag je eerste eigen woning kopen? Maar zie je op tegen de mogelijke hindernissen? Geen zorgen, bij De Hypotheker Emmeloord begrijpen we dat het een spannende tijd is en helpen je graag verder!

 

Hoewel de hypotheekrentes momenteel stijgen en inflatie een rol speelt, zijn er nog steeds veel mogelijkheden voor starters op de woningmarkt. Natuurlijk is het waar dat de huizenmarkt momenteel krap is en dat het aanbod beperkt kan zijn. Toch hoeft dit niet te betekenen dat je niet je droomhuis kunt vinden.

 

Bij De Hypotheker Emmeloord hebben we veel expertise in het verstrekken van hypotheken aan starters en denken we graag met je mee. Door onze uitgebreide kennis van de lokale markt in de gehele Noordoostpolder, weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent voor jouw startershypotheek.

 

We bieden je persoonlijk advies en kijken samen naar de mogelijkheden, zodat jij straks met een gerust hart je nieuwe woning kunt betrekken. Dus waar wacht je nog op? Kom gerust langs voor een kop koffie en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen! 

 

Afspraak maken

Het Hypotheker Certificaat

Als je van plan bent een woning te kopen, dan wil je daar natuurlijk goed aan beginnen. Het ‘Hypotheker Certificaat’ is een betrouwbare voorspelling van het maximale leenbedrag. Zo weet niet alleen jij waar je aan toe bent, maar de verkoper van jouw droomhuis ook.

 

Hoe werkt het certificaat?

 

Allereerst maak je een afspraak bij De Hypotheker Emmeloord. Hierdoor krijgt onze adviseur inzicht in jouw persoonlijke financiële situatie. Met deze informatie stelt de adviseur het Hypotheker Certificaat op. Met dit Certificaat kun je de verkoper laten zien dat je een hypotheek kunt krijgen. Hierdoor heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt. Sluit je jouw hypotheek af via De Hypotheker, dan ontvang je bij inlevering van het Hypotheker Certificaat twee maanden gratis woonverzekering.

 

Maak een afspraak en kom langs

 

Op zoek naar een woning en ben je benieuwd naar jouw maximale hypotheek? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs en kijk wat de mogelijkheden voor jou zijn!

 

Afspraak maken
Map De Hypotheker
Istock 1215788092Klein

Wonen op het pittoreske vissersdorp Urk?

Is Urk voor jou ook de ideale plek om te wonen? Dan staan onze hypotheekadviseurs voor jou klaar. Door onze jarenlange aanwezigheid op Urk kennen wij de lokale woningmarkt van Urk als geen ander. De Hypotheker Emmeloord helpt jou verder als je op zoek bent naar een hypotheek op Urk en biedt je hypotheekadvies op maat. 


Ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je jouw huidige hypotheek op Urk verbeteren? Wij geven altijd onafhankelijk hypotheekadvies. Samen vinden we een hypotheek die bij jouw persoonlijke en financiële situatie past. 

 

Afspraak maken

Een woning kopen?

Een woning kopen is een erg spannend proces. Als je eenmaal je droomhuis gevonden hebt, wil je het liefst alles zo snel mogelijk regelen. Hierbij komen natuurlijk veel vragen naar boven:

 

 

Wij beantwoorden al je vragen!

 

Afspraak maken
J8a8802 Social Media
Hypotheker8710

Hypotheek na je 57e?

Vaak wordt er gedacht dat het verkrijgen van een hypotheek voor senioren een uitdaging kan zijn. We willen graag laten zien welke financieringsmogelijkheden nog steeds beschikbaar zijn, zelfs als je al wat ouder bent. Na je 57e levensjaar nemen geldverstrekkers je pensioeninkomen in overweging, wat kan resulteren in een lagere leencapaciteit. Gelukkig zijn er nog diverse opties beschikbaar, waaronder het aanvragen van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) of het benutten van inkomen uit persoonlijke pensioenvoorzieningen, beleggingen of spaargeld.

 

Benieuwd naar welke mogelijkheden er voor jou zijn? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Een eigen bedrijf en een hypotheek afsluiten

Steeds meer Nederlanders gaan als zelfstandig ondernemer aan de slag. Eigen baas zijn biedt ten slotte een hoop voordelen. Als zelfstandige kun je vaak een redelijk stabiel inkomen bij elkaar klussen, maar soms wisselen je inkomsten per maand. Dat kan lastig zijn als je een huis wilt kopen. Gelukkig is er vaak meer mogelijk dan je denkt! Speciaal voor ZZP'ers en andere zelfstandig ondernemers heeft De Hypotheker een test ontwikkeld om inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor een hypotheek.

 

Doe de test

 

Ben je zelfstandige en wil je meer weten over een huis kopen? 

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek op onze vestiging.

 

Afspraak maken
J8a1545 Social Media
Scheiden Sleutels

Uit elkaar? Raad & Daad biedt begeleiding

Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de hypotheek. Blijf jij in het huis wonen en gaat je ex-partner ergens anders wonen? Wat komt hier dan bij kijken? De Hypotheker biedt je scheidingsbemiddeling via Raad & Daad, Advies & Mediation.

 

Mediation via Raad & Daad

 

 • Je krijgt onafhankelijke en deskundige begeleiding bij de scheiding;
 • Wij ontzorgen je gedurende de scheiding;
 • Wij werken uitsluitend met MfN-registermediators;
 • Alle zaken rondom je scheiding worden goed geregeld.

 

Lees meer

Op zoek naar je volgende woning?

Ben jij al woonachtig in Emmeloord en op zoek naar een volgende koopwoning in Emmeloord? Dan krijg je te maken met diverse vragen waar je graag een goed antwoord op wil. Het begint met de verkoop van je huidige woning in Emmeloord. Belangrijke vragen kunnen zijn:

 

 • Heb ik overwaarde mijn huidige woning?
 • Kan ik mijn huidige hypotheek meenemen?
 • Wat zijn de bijkomende kosten naast de koopsom van het huis?
 • Hoe kan ik mijn huidige woning zo snel mogelijk verkopen?

 

Om jou goed te helpen en te begeleiden staan onze hypotheekadviseurs voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze vestiging voor een oriëntatiegesprek.

 

Afspraak maken
J8a1481 Social Media
Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Bij De Hypotheker in Emmeloord staan we natuurlijk voor je klaar om begeleiding te bieden bij de aanschaf van je toekomstige woning, evenals de eventuele verkoop van je huidige woning. Dit wordt mogelijk gemaakt door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar en dat alles tegen een aanzienlijk verlaagd tarief. 


Enkele voordelen van aankoopbegeleiding zijn:


•    De begeleiding bespaart jou veel tijd, moeite en geld.
•    De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract.
•    Pas bij de definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.


Wil jij hier meer over weten of wil je hier graag gebruik van maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Afspraak maken
Hypotheekrenteaftrek

Hypotheek berekenen Emmeloord

Overweeg je een huis te kopen in Emmeloord en ben je benieuwd naar je hypotheekmogelijkheden? Bij De Hypotheker in Emmeloord staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je te helpen met het berekenen van jouw hypotheek. Zo kun je precies zien wat er mogelijk is. Maak eenvoudig online een afspraak en kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Bij De Hypotheker is de eerste afspraak altijd kosteloos, zodat je zonder verplichtingen de eerste stap kunt zetten richting jouw nieuwe thuis in Emmeloord!

Afspraak maken

Nieuwbouw in Emmeloord

Ben jij geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning in Emmeloord? Bij De Hypotheker helpen we je graag verder bij het vinden van nieuwbouwwoningen in de regio Emmeloord. Maak eenvoudig online een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek zodat we allereerst samen jouw wensen bespreken en direct gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Afspraak maken
Nieuwbouwwijk
Klein Adviseur23

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze experts neemt contact met je op voor een telefonische kennismaking. Op de vestiging ontvang je een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Maak een afspraak bij De Hypotheker Emmeloord

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak