De Hypotheker Den Helder

De Hypotheker Den Helder is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
-
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
-
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
De Hypotheker Den Helder

Bezoek & contact

Julianaplein 34c
1781 HC Den Helder
(0223) 617 400
E-mail deze vestiging

Wonen in Tapuit in Den Helder?

Als belangrijkste onafhankelijke adviesorganisatie heeft De Hypotheker een aantrekkelijk nieuwbouwpakket samengesteld voor iedereen die een woning koopt in het nieuwbouwproject Wonen in Tapuit, in Den Helder. Het nieuwbouwproject biedt ruime kavels gelegen in Den Helder, op de hoek van de Scheldestraat en Texelstroomlaan.

Meer weten over Wonen in Tapuit en jouw financiële mogelijkheden? Kom bij ons langs. We vertellen je alles over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

 

 

Nieuwbouw

Laagste maandlasten?

laagste maandlasten

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten, dan kan De Hypotheker je verder helpen.

We onderhandelen met geldverstrekkers over de beste financiële productvoorwaarden die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke positie. Met de geldverstrekkers hebben we afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Vandaar dat wij je de laagste maandlasten voor je hypotheek kunnen garanderen.

Meer informatie?

Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging. Onze adviseurs kunnen dan op basis van de meest actuele ontwikkelingen de laagste maandlasten voor je uitrekenen en vastleggen.

Afspraak maken

Eerste huis kopen? Starterslening biedt mogelijkheden

De Starterslening geeft startende huizenkopers de kans om een woning te kopen die alleen met eigen inkomen niet betaalbaar is. De Hypotheker:

  • Zoekt uit of je in aanmerking komt voor de Starterslening;
  • Informeert je over de voorwaarden;
  • Helpt je bij de aanvraag van de Starterslening.
Starterslening

Starterslening

De Starterslening is een aanvullende lening op je reguliere hypotheek. Dit kan het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en je maximale hypotheek.

Voorwaarden

De Starterslening kent wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Ook verschillen de voorwaarden voor de lening per gemeente. 

SVn

Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) is verantwoordelijk voor deze Startersleningen. De Hypotheker informeert je er graag over.

Afspraak maken

Onze diensten

We laten je graag precies weten wat je van ons kunt verwachten. In een dienstverleningsdocument kun je lezen wat wij voor je kunnen doen. En hoeveel dat kost. Zo kun je ons goed vergelijken met anderen. 

Naar het dienstverleningsdocument

 

Geef je mening