De Hypotheker Hardenberg

De Hypotheker Hardenberg is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
hypotheekadviseur voor hypotheken bij De Hypotheker Hardenberg

Bezoek & contact

Bruchterweg 27
7772 BE Hardenberg
(0523) 268 070
E-mail deze vestiging

Laagste maandlasten?

laagste maandlasten

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten, dan kan De Hypotheker je verder helpen.

We onderhandelen met geldverstrekkers over de beste financiële productvoorwaarden die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke positie. Met de geldverstrekkers hebben we afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Vandaar dat wij je de laagste maandlasten voor je hypotheek kunnen garanderen.

Meer informatie?

Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging. Onze adviseurs kunnen dan op basis van de meest actuele ontwikkelingen de laagste maandlasten voor je uitrekenen en vastleggen.

Afspraak maken

Nieuwbouw Marslanden

Verhuisdozen in de handEr staat een nieuwbouwproject gepland in de woonwijk Marslanden in Hardenberg. De ontwikkelende bouwer Roosdom Tijhuis verwacht haar eerste woningaanbod rond september 2017 in verkoop te brengen. Wil je het nieuws hierover volgen? Kijk dan op de Facebookpagina van Nieuwbouw Marslanden en/of op de website van Roosdom Tijhuis. 

Wij hebben een speciaal tarief voor advies en bemiddeling voor jouw nieuwbouwhypotheek! Maak een afspraak, dan vertellen we je er graag meer over. 

Afspraak maken

Wat kan de Erkend Hypothecair Planner voor jou doen?

Bij De Hypotheker kan je terecht bij een Erkend Hypothecair Planner. Deze adviseur kijkt net iets verder dan een gemiddelde (erkende) hypotheekadviseur. 

  • De eventuele inkomensrisico’s worden in kaart gebracht.
  • Bespreking welke risico’s je loopt of wilt lopen.
  • Advies in de beste oplossing.

 

Hypothecair Planner