Ik ga met pensioen

Neem de juiste beslissing

Als je straks met pensioen gaat, wil je er natuurlijk niet op achteruitgaan. Daarom is het belangrijk om te kijken of je financiële situatie van nu aansluit op je wensen voor later. Is je huidige hypotheekvorm wel de beste? En wat is er mogelijk als je je pensioen nog aan zou willen vullen? De Hypotheker rekent verschillende scenario’s met je door en zegt waar je op moet letten. Zo ben je goed geïnformeerd en neem je de juiste beslissingen voor je oude dag.

  • We tonen je financiële situatie, nu en straks
  • We rekenen meerdere pensioenscenario’s door
  • We leggen uit hoe je verantwoord je pensioen aanvult

Heb ik een pensioentekort?

Als je straks met pensioen gaat, wil je er natuurlijk niet op achteruitgaan. Daarom is het belangrijk om te kijken of je financiële situatie van nu aansluit op je wensen voor later. Benieuwd of je een pensioentekort hebt? Test het zelf en je komt erachter of je wel of geen extra maatregelen moet nemen.


Dit is het verhaal van Harry en Mieke

De Hypotheker heeft hen geadviseerd over de mogelijkheden van hun lijfrenteverzekering op het moment dat ze met pensioen gingen.

Actualiteit en met pensioen gaan

Wat speelt er op de woningmarkt?

Wij houden het nieuws over wonen, hypotheken en andere financiële onderwerpen scherp voor je in de gaten. In begrijpelijke taal vertellen we je wat er speelt op financieel gebied. En verandert de regelgeving, dan leggen we je uit wat dit voor jou als huizenkoper of -bezitter betekent.