Ik ga met pensioen

Neem de juiste beslissing

Als je straks met pensioen gaat, wil je er natuurlijk niet op achteruitgaan. Daarom is het belangrijk om te kijken of je financiële situatie van nu aansluit op je wensen voor later. De vragen die je in deze situatie kunt stellen zijn:

Voor het beantwoorden van deze en andere vragen op basis van jouw persoonlijke situatie staan onze deskundige adviseurs voor je klaar!

Kun je je hypotheeklasten na je pensioen nog opbrengen?

De Hypotheker regelt alles rond je hypotheek en je oude dag.

Maak een afspraak of stel je vraag aan één van onze specialisten.

Maak een afspraak

Heb ik een pensioentekort?

Als je straks met pensioen gaat, wil je er natuurlijk niet op achteruitgaan. Daarom is het belangrijk om te kijken of je financiële situatie van nu aansluit op je wensen voor later. Benieuwd of je een pensioentekort hebt? Test het zelf en je komt erachter of je wel of geen extra maatregelen moet nemen.


Ontvang per e-mail de actuele rentes

Blijven de hypotheekrentes zo laag? Of gaan ze binnenkort omhoog? Blijf op de hoogte en neem een gratis rentestanden abonnement.

Gebruik de actuele hypotheekrente als achtergrondinformatie bij het afsluiten van je hypotheek, of om te checken of je bestaande hypotheek nog wel up-to-date is.

 En bekijk de renteverwachtingen

  • Ontvang wekelijks een overzicht van de actuele hypotheekrentes
  • Bekijk de Rentebarometer, met de trends en prognoses voor de rentestanden
  • Lees de verwachtingen voor de rentes van onze experts. 

Meld je aan voor een gratis rentestandenmailing

Dit is het verhaal van Harry en Mieke

De Hypotheker heeft hen geadviseerd over de mogelijkheden van hun lijfrenteverzekering op het moment dat ze met pensioen gingen.

Actualiteit en met pensioen gaan

Wat speelt er op de woningmarkt?

Wij houden het nieuws over wonen, hypotheken en andere financiële onderwerpen scherp voor je in de gaten. In begrijpelijke taal vertellen we je wat er speelt op financieel gebied. En verandert de regelgeving, dan leggen we je uit wat dit voor jou als huizenkoper of -bezitter betekent.