De Hypotheker Harderwijk

Het persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. We zoeken voor jou de optimale hypotheek tegen de scherpste prijs. We nemen de rompslomp rond het afsluiten van je hypotheek volledig uit handen
We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis!

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Parkeren kun je het beste in parkeergarage Houtwal. De eerste 2 uur zijn gratis.

Klantbeoordelingen

6 beoordelingen

Wat onze klanten van ons vinden.

8,5
Beoordeel zelf
hypotheekadviseur voor hypotheken bij de hypotheker harderwijk

Bezoek & contact

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

 

Het team van De Hypotheker Harrderwijk

Even voorstellen: het team van De Hypotheker in Harderwijk

Adviseur Erik Teunisse en Melvin Bakker zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt.
Denise Lindsay en Christa zijn de assistentes en verzorgen alle communicatie tussen de diverse partijen en zorgen dat alles zorgvuldig en voorspoedig verloopt.

Jouw optimale hypotheek

Het persoonlijk contact vinden we bij De Hypotheker Harderwijk erg belangrijk. We zoeken voor jou de optimale hypotheek tegen de scherpste prijs. We nemen de rompslomp rond het afsluiten van je hypotheek volledig uit handen. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis!

Laagste maandlasten?

Laagste Maandlasten

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten, dan kan De Hypotheker je verder helpen.

We onderhandelen met geldverstrekkers over de beste financiële productvoorwaarden die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke positie. Met de geldverstrekkers hebben we afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Vandaar dat wij je de laagste maandlasten voor je hypotheek kunnen garanderen.

Meer informatie?

Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging. Onze adviseurs kunnen dan op basis van de meest actuele ontwikkelingen de laagste maandlasten voor je uitrekenen en vastleggen.

Afspraak maken

Kosten koper deal

Bij De Hypotheker kan je terecht voor de Kosten koper Deal. Hiermee betaal je het grootste gedeelte van de extra kosten (exclusief de overdrachtsbelasting) in één keer voor een vaststaand lager bedrag, zodat je een aanzienlijke hoeveelheid geld bespaart. Voordelen van de Kosten koper Deal:

  • Je betaalt het grootste gedeelte van de extra kosten (exclusief de overdrachtsbelasting) in één keer voor een vaststaand lager bedrag;
  • Je bespaart een aanzienlijke hoeveelheid geld.
Kosten Koper Deal

Kosten voor de koper

Als je van plan bent een bestaande woning te kopen, krijg je te maken met de kosten koper (K.K.), namelijk de overdrachtsbelasting en leveringsakte. 

Extra kosten

Daarbij komen ook extra kosten, zoals bijvoorbeeld de kosten voor de hypotheekakte en het taxatierapport. Extra kosten die je als kopende partij moet ophoesten.

Kosten in je hypotheek opnemen

Bij het bepalen van de hoogte van je hypotheek moet je daarom niet alleen maar met de koopsom van het huis rekening houden. Ook de kosten koper zullen vaak (gedeeltelijk) in je hypotheek opgenomen worden. 

Honderden euro’s voordeel

Met dit exclusieve, door De Hypotheker ontwikkelde all-in pakket dek je de volgende kosten koper:

  • de leveringsakte
  • de hypotheekakte
  • het taxatierapport
  • legeskosten
  • kadasterkosten
  • administratiekosten

Afspraak maken

Geef je mening