De Hypotheker Harderwijk

Het persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. We zoeken voor jou de optimale hypotheek tegen de scherpste prijs. We nemen de rompslomp rond het afsluiten van je hypotheek volledig uit handen
We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis!

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Parkeren kun je het beste in parkeergarage Houtwal. De eerste 2 uur zijn gratis.

Klantbeoordelingen

6 beoordelingen

Wat onze klanten van ons vinden.

8,5
Beoordeel zelf
hypotheekadviseur voor hypotheken bij de hypotheker harderwijk

Bezoek & contact

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

 

Het team van De Hypotheker Harrderwijk

Even voorstellen: het team van De Hypotheker in Harderwijk

Adviseur Erik Teunisse en Melvin Bakker zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt.
Denise Lindsay en Christa zijn de assistentes en verzorgen alle communicatie tussen de diverse partijen en zorgen dat alles zorgvuldig en voorspoedig verloopt.

Jouw optimale hypotheek

Het persoonlijk contact vinden we bij De Hypotheker Harderwijk erg belangrijk. We zoeken voor jou de optimale hypotheek tegen de scherpste prijs. We nemen de rompslomp rond het afsluiten van je hypotheek volledig uit handen. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis!

Laagste maandlasten?

laagste maandlasten

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten, dan kan De Hypotheker je verder helpen.

We onderhandelen met geldverstrekkers over de beste financiële productvoorwaarden die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke positie. Met de geldverstrekkers hebben we afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Vandaar dat wij je de laagste maandlasten voor je hypotheek kunnen garanderen.

Meer informatie?

Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging. Onze adviseurs kunnen dan op basis van de meest actuele ontwikkelingen de laagste maandlasten voor je uitrekenen en vastleggen.

Afspraak maken

Execution only of toch liever meer advies?

De woningmarkt is in grote delen van Nederland weer flink aangetrokken. Dat is ook te merken aan het aantal nieuwe aanbieders dat op de markt verschenen. Veel nieuwe partijen bieden ‘execution only’ hypotheken aan. Wij hebben de voor- en nadelen ten opzichte van een onafhankelijke adviseur op een rij gezet.

De kosten
De kosten voor een execution only hypotheek zijn een stuk lager dan het gemiddelde tarief voor advies en bemiddeling via een onafhankelijke hypotheekadviseur. Dit kan je tot €2.000,- schelen. Execution only is voordeliger omdat je zelf uitkiest welke hypotheek het beste bij je past en alle documenten verzamelt die de geldverstrekker nodig heeft. Er is geen adviseur die je hierbij helpt.
Echter, als je het adviesbedrag verdeelt over de totale looptijd van de hypotheek, dan komt het neer op zo’n € 2,- tot € 3,- netto extra per maand. Een overzienbaar bedrag dus.

Het aanbod
Execution only partijen hebben vaak een beperkt hypotheekaanbod, terwijl een onafhankelijke adviseur bijna alle aanbieders op de plank heeft. Hierdoor kan een adviseur scherpere rentes en premies bieden. Zo kun je kiezen voor een hypotheek met lagere maandlasten, zeker als je de rente lang vastzet.

Complexe situaties
Execution only kan een goede optie zijn als in een ‘simpele’ situatie zit (vast dienstverband, veel eigen geld, geen (studie) schuld etc. Maar als je situatie er iets anders uitziet, is het vaak prettiger als er een adviseur met je meekijkt. Bijvoorbeeld als je zzp’er bent, niet zoveel hebt gespaard, het oude huis nog moet verkopen, in het verleden al een hypotheek hebt gehad of als jullie uit elkaar gaan. De adviseur zoekt een oplossing en een hypotheek die goed bij jou en je situatie past. Daarnaast kijkt de adviseur ook naar de ‘onzichtbare voorwaarden’, zoals de optimale offerteduur zonder overbodige verlengingskosten en een goede verhuisregeling.

Behoefte aan advies
Uit recent onderzoek van de ING blijkt dat starters op de woningmarkt veel behoefte hebben aan ondersteuning bij het zoeken en kopen van een huis. Vaak wordt dit proces als stressvol ervaren, omdat je vooraf meestal niet goed kan inschatten wat er op je af komt. Het marktaandeel van de execution only hypotheken is dan ook niet zo groot. Bij 97% van de hypotheken kiest de klant voor ondersteuning van een adviseur, zij het vanaf het begin van het begin of gedurende het proces.

Meer weten?
Wanneer je op een rijtje zet wat een adviseur allemaal voor je doet en waar hij voor jou financieel voordeel kan realiseren, dan verdient een adviseur zich op de lange termijn wel degelijk terug. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Wij laten je graag zien wat wij precies voor jou kunnen betekenen, welke taken wij uit handen nemen en wat het jou uiteindelijk oplevert.

 

Geef je mening