De Hypotheker Harderwijk

De Hypotheker Harderwijk is een hecht, betrokken en dynamisch team voor al je vragen over hypotheken en verzekeringen. Wij zijn gevestigd aan de Luttekepoortstraat 136, vlakbij het historische centrum van Harderwijk.

Het persoonlijke contact en het direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis!

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

Harderwijk

Harderwijk

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening.

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is onafhankelijk en een autonoom onderdeel van De Consumentenbond.

Bekijk de reviews

Klantenvertellen.nl

8,9

Wat onze klanten van ons vinden.

Even voorstellen: het team van De Hypotheker in Harderwijk

Het team van de hypotheker harderwijk

Adviseurs Erik Teunisse en Melvin Bakker zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt.

Christa de Bruin, Jolanda Wenum en Patricia Materman zijn de assistentes. Zij verzorgen de communicatie tussen de diverse partijen en zorgen dat de afhandeling van hypotheken en verzekeringen zorgvuldig en voorspoedig verloopt. 

Gegarandeerd de laagste maandlasten

huisje met rekenmachine

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten, dan helpt De Hypotheker Harderwijk je graag verder! Of je nu zoekt bent naar een nieuwbouwwoning in Harderwijk of Zeewolde of voor een bestaande woning gaat, we helpen je graag met een gedegen hypotheekadvies. 

Hoe wij je de laagste maandlasten voor jouw hypotheek kunnen bieden? Simpel, we onderhandelen met geldverstrekkers over de voorwaarden van de producten die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke onderhandelingspositie, waardoor we de beste financiële voorwaarden kunnen regelen. Bovendien hebben we met de geldverstrekkers afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Hierdoor garanderen wij dat je bij De Hypotheker altijd de laagste maandlasten krijgt voor jouw hypotheek. 

Persoonlijk advies

Jazeker

Bij De Hypotheker Harderwijk gaan we voor de beste service en persoonlijk hypotheekadvies. Op www.advieskeuze.nl zeggen onze klanten over ons:

“Kennis van zaken. Helder en duidelijk verhaal.”

“Duidelijke uitleg, goed meedenken met alles en zeer goede adviezen geven.”

“De adviseur heeft ons van start tot einde uitstekend geïnformeerd. Hij is, door jarenlange ervaring, zeer kundig. Daarbij hadden wij de uitdaging dat we maar zeer kort de tijd hadden om de hypotheek helemaal rond te krijgen. Dit is, mede door de inspanningen van de adviseur, binnen de gestelde tijd geslaagd! We zouden hem dus zeker adviseren aan vrienden, bekenden of de lezers van deze review.”

“Duidelijk, overzichtelijk en zelf de klant laten ontdekken wat juiste keuzen zijn.”

“- Duidelijke uitleg - Geduldig - Neemt de tijd - Luistert naar je wensen”

}