De Hypotheker Amersfoort Centrum

De Hypotheker Amersfoort Centrum is een hecht, betrokken en dynamisch team voor al je vragen over hypotheken en verzekeringen. Wij zijn gevestigd aan de Snouckaertlaan 2 nabij het historische centrum van Amersfoort.

Het persoonlijke contact en het direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We helpen je met al je vragen voor wat betreft hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis!

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag Gesloten
hypotheekadviseur voor hypotheken bij de hypotheker Amersfoort Snouckaertlaan

Bezoek & contact

Bezoekadres Snouckaertlaan 2
3811 MB Amersfoort
Achter onze vestiging kun je gratis parkeren. Vraag bij de vestiging om de exacte locatie. Postadres Postbus 1594
3800 BN Amersfoort
(033) 461 34 44
E-mail deze vestiging

Klantbeoordelingen

Klantenvertellen.nl

9,0

Wat onze klanten van ons vinden.

Beoordeel zelf

Even voorstellen: het team van De Hypotheker in Amersfoort Centrum

Adviseuren Hans de Heus en Marco Hendriks zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Door hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt op de huizenmarkt.

Warenka Veldhuizen en Yvonne Arnoldus zijn de assistentes en verzorgen alle communicatie over jouw hypotheek tussen de diverse partijen en zorgen dat alles zorgvuldig en voorspoedig verloopt.

We zien je graag op onze vestiging!

Het team van De Hypotheker Amersfoort Centrum

Kom langs voor een uitgebreide verzekeringscheck

Heb je al jouw schadeverzekeringen op een rijtje? Weet je welke schadeverzekering je bij welke maatschappij hebt lopen? Ben je misschien dubbel verzekerd of betaal je momenteel teveel premie? Kom langs voor een uitgebreide verzekeringscheck!

Alles weer op een rijtje

De Hypotheker kan een uitgebreide verzekeringscheck voor je uitvoeren en zet alles weer op een rijtje. De kans is groot dat we voor je kunnen besparen op je premies.

Verzekeringscheck

Alleen maar voordeel!

Als na de check wordt vastgesteld dat er niets te verbeteren valt aan je huidige verzekeringen, dan zijn er aan onze check absoluut geen kosten verbonden. Onze beoordeling kan je dus alleen maar voordeel opleveren! Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging.

Afspraak maken

Persoonlijk advies

Bij De Hypotheker Amersfoort Centrum gaan we voor persoonlijk hypotheekadvies. Onze klanten zeggen over ons:  

"Enorm tevreden over de service, contact en afhandeling. Duidelijk advies en alles wordt helder uitgelegd"

"Deze hypotheekadviseurs hebben mij goed geholpen bij de koop van mijn eerste huis. De aankoop in korte tijd was mogelijk en zij hielden goed contact over het proces van het aanvragen van de hypotheek en de verdere stappen die volgen. Een aanrader voor iedere starter."

"Ik heb De Hypotheker (Snouckaertlaan) ingeschakeld bij de aankoop van mijn eerste woning. Pluspunten: klantvriendelijk, vakkundig, meedenkend, goed advies op maat. Mocht ik in de toekomst nog eens advies nodig hebben, dan zal ik zeker terugkomen. Een aanrader!"

Kunnen we jou ook verder helpen met de aankoop van je eerste of volgende huis? Kom dan langs in onze vestiging De Hypotheker Amersfoort Centrum. Onze adviseurs kunnen op basis van de meest actuele ontwikkelingen de laagste maandlasten voor je uitrekenen en vastleggen. 

Afspraak maken

Laagste maandlasten?

laagste maandlasten

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten, dan kan De Hypotheker je verder helpen.

We onderhandelen met geldverstrekkers over de beste financiële productvoorwaarden die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke positie. Met de geldverstrekkers hebben we afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Vandaar dat wij je de laagste maandlasten voor je hypotheek kunnen garanderen.

Meer informatie?

Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging. Onze adviseurs kunnen dan op basis van de meest actuele ontwikkelingen de laagste maandlasten voor je uitrekenen en vastleggen.

Afspraak maken