De Hypotheker Den Haag Laan van Meerdervoort

Op zoek naar je optimale hypotheek? 

Het kopen van een huis en het verkrijgen van de meest gunstige hypotheek is een complex proces. Een hypotheek sluit je af voor vele jaren. Niet onverstandig dus om je hier goed in te laten adviseren. Dit doet de Hypotheker Den Haag Laan van Meerdervoort graag voor je. Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos.

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Op zaterdag zijn wij geopend op afspraak.
hypotheekadviseur voor hypotheken bij de hypotheker den haag meedervoort

Bezoek & contact

Laan van Meerdervoort 334 d
2563 AM Den Haag
(070) 361 40 52
E-mail deze vestiging

Bespaar duizenden euro’s

Wij ontzorgen je volledig en geven je echt onafhankelijk en persoonlijk advies. We vergelijken meer dan 30 hypotheekaanbieders voor je en regelen de beste deal. Afhankelijk van de situatie, het hypotheekbedrag en de rentevaste periode kun je bij De Hypotheker duizenden euro’s besparen.

Gratis offertecheck

Als je ergens anders al een hypotheekofferte hebt aangevraagd, kun je bij ons altijd terecht voor een gratis onafhankelijke offertecheck.

Wist je dat de advies- en bemiddelingskosten volledig fiscaal aftrekbaar zijn? Bij De Hypotheker regelen we meteen je voorlopige teruggave.

Bel mij voor een afspraak

Je verzekeringen kunnen beter en goedkoper!

De Hypotheker checkt kosteloos of jij wel de beste en goedkoopste verzekeringen hebt. Wij zorgen dat je de beste dekking voor de laagste prijs krijgt, zonder eigen risico. Hiermee kun je tientallen euro’s per maand besparen.

Enkele voordelen op een rij:

 • Meest gunstige prijs met de beste voorwaarden, na vergelijking van 16 verzekeraars
 • Persoonlijke service (ook bij schadeafwikkeling) staat bij ons voorop
 • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade
 • Meest uitgebreide dekking, dus ook bijv. telefoon/tablet
 • 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar
 • Altijd een deskundig herstelbedrijf tot je beschikking
 • Geen geld voorschieten

Verzekeringen bij De Hypotheker

Vraag naar het Hypotheker All In Woonpakket om verzekerd te zijn tegen alle risico’s m.b.t. tot je huis. Ook voor bijvoorbeeld de scherpste premie auto- of reisverzekering kun je bij ons terecht.

Gratis premiecheck

De Hypotheker doet graag een gratis onafhankelijke premie-check voor je. Wij bellen je om je huidige premie door te lopen en bieden je in veruit de meeste gevallen een goedkopere premie tegen betere voorwaarden. 

Bel mij voor een betere verzekeringspremie

Ben je een starter? Er is veel mogelijk!

Veel starters vragen zich af of een eerste huis kopen in deze tijd wel mogelijk is. Is het bijvoorbeeld haalbaar voor een huurder om over te stappen van huur naar koop? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Wij helpen je bijvoorbeeld met het financieren van de kosten koper.

Je-Eerste-Huis pakket

Ben je op zoek naar je eerste huis? Kom dan langs bij De Hypotheker voor Je-Eerste-Huis pakket.
Voor Je-Eerste-Huis pakket betaal je 14,95 euro per maand. Je krijgt hiervoor een jaar lang begeleiding bij de zoektocht naar je eerste huis. Sluit je binnen een jaar een hypotheek af via De Hypotheker, dan profiteer je van een aantrekkelijk starterstarief.

Enkele voordelen op een rij:

  • De hypotheekadviseur staat continu voor je klaar tijdens je zoektocht
  • Onbeperkt vragen stellen aan de adviseur
  • Informatie en tips over het kopen van je eerste huis
  • Berekening van je maximale hypotheekbedrag en de bijbehorende maandlasten
  • Up-to-date berekeningen bij het wijzigen van de rente of na een nieuwe bezichtiging

Wist je dat de advies- en bemiddelingskosten volledig aftrekbaar zijn? Bij De Hypotheker regelen we meteen je voorlopige teruggave.

Afspraak

Wil je meer weten over Je-Eerste-Huis pakket van De Hypotheker? Maak dan nu een afspraak. Het eerste gesprek is voor onze rekening. Geen tijd voor een afspraak? Mail gerust je vraag naar één van onze specialisten.

Bel mij voor een afspraak

De Jazeker Makelaars- en notarisservice

Stel kijkend naar een huis op een berg

De Hypotheker is een samenwerking aangegaan met enkele lokale makelaars. Ze kennen je buurt en kunnen voor jou de beste verkoop- en aankoopprijs realiseren. Ook werken wij samen met enkele notarissen. Je krijgt bij ons aanzienlijke kortingen op de tarieven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Combinatiegesprek

Maak je een afspraak, geef dan aan of je naast hypotheekadvies ook een afspraak wilt bij de makelaar en/of de notaris. In dit gesprek krijg je informatie over de huizenmarkt, je onderhandelingspositie en (als je al zover bent) over je koopcontract. De makelaar kan je een objectief oordeel geven over de woning en de vraagprijs. 

Bel mij voor een afspraak

De Hypotheker komt ook bij je langs

Geen tijd of mogelijkheid om naar onze vestiging te komen voor een advies- of oriënterend gesprek? We komen graag naar je toe: bij je thuis, op je werk of op een andere plek waar je graag afspreekt.

Nog meer gemak en een extra service voor als je woont in de Bomenbuurt, Bloemenbuurt, Vruchtenbuurt, Heesterbuurt, Valkenboskwartier, Regentessekwartier, Duinoord of Zorgvliet.

Bel mij voor een afspraak

Geef je mening