De Hypotheker Den Haag Valeriusstraat

Op zoek naar je optimale hypotheek in Den Haag? Het kopen van een huis en het verkrijgen van de meest gunstige hypotheek is een complex proces. Een hypotheek sluit je af voor vele jaren. Niet onverstandig dus om je hier goed in te laten adviseren. Dit doet De Hypotheker Den Haag Valeriusstraat graag voor je. Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos.

 

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

De Hypotheker Den Haag Valeriusstraat

De Hypotheker Den Haag Valeriusstraat

Valeriusstraat 91
2517 HP Den Haag

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl verzamelt klantreviews van financiële dienstverleners.

Bekijk de reviews

Bespaar duizenden euro’s

Wij ontzorgen je volledig en geven je echt onafhankelijk en persoonlijk advies. We vergelijken meer dan 30 hypotheekaanbieders voor je en regelen de beste deal. Afhankelijk van de situatie, het hypotheekbedrag en de rentevaste periode kun je bij De Hypotheker duizenden euro’s besparen.

Gratis offertecheck

Als je ergens anders al een hypotheekofferte hebt aangevraagd, kun je bij ons altijd terecht voor een gratis onafhankelijke offertecheck.

Wist je dat de advies- en bemiddelingskosten volledig fiscaal aftrekbaar zijn? Bij De Hypotheker regelen we meteen je voorlopige teruggave.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Je verzekeringen kunnen beter en goedkoper!

De Hypotheker checkt kosteloos of jij wel de beste en goedkoopste verzekeringen hebt. Wij zorgen dat je de beste dekking voor de laagste prijs krijgt, zonder eigen risico. Hiermee kun je tientallen euro’s per maand besparen.

Enkele voordelen op een rij:


 • Meest gunstige prijs met de beste voorwaarden, na vergelijking van 16 verzekeraars
 • Persoonlijke service (ook bij schadeafwikkeling) staat bij ons voorop
 • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade
 • Meest uitgebreide dekking, dus ook bijv. telefoon/tablet
 • 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar
 • Altijd een deskundig herstelbedrijf tot je beschikking
 • Geen geld voorschieten

Verzekeringen bij De Hypotheker

Vraag naar het Hypotheker All In Woonpakket om verzekerd te zijn tegen alle risico’s m.b.t. tot je huis. Ook voor bijvoorbeeld de scherpste premie auto- of reisverzekering kun je bij ons terecht.

Gratis premiecheck

De Hypotheker doet graag een gratis onafhankelijke premie-check voor je. Wij bellen je om je huidige premie door te lopen en bieden je in veruit de meeste gevallen een goedkopere premie tegen betere voorwaarden. 

Bel mij voor een betere verzekeringspremie

Ben je een starter? Er is veel mogelijk!

Veel starters vragen zich af of een eerste huis kopen in deze tijd wel mogelijk is. Is het bijvoorbeeld haalbaar voor een huurder om over te stappen van huur naar koop? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Wij helpen je bijvoorbeeld met het financieren van de kosten koper.

Je-Eerste-Huis pakket

Ben je op zoek naar je eerste huis? Kom dan langs bij De Hypotheker voor Je-Eerste-Huis pakket.
Voor Je-Eerste-Huis pakket betaal je 14,95 euro per maand. Je krijgt hiervoor een jaar lang begeleiding bij de zoektocht naar je eerste huis. Sluit je binnen een jaar een hypotheek af via De Hypotheker, dan profiteer je van een aantrekkelijk starterstarief.

Enkele voordelen op een rij:

  • De hypotheekadviseur staat continu voor je klaar tijdens je zoektocht
  • Onbeperkt vragen stellen aan de adviseur
  • Informatie en tips over het kopen van je eerste huis
  • Berekening van je maximale hypotheekbedrag en de bijbehorende maandlasten
  • Up-to-date berekeningen bij het wijzigen van de rente of na een nieuwe bezichtiging

Wist je dat de advies- en bemiddelingskosten volledig aftrekbaar zijn? Bij De Hypotheker regelen we meteen je voorlopige teruggave.

Afspraak

Wil je meer weten over Je-Eerste-Huis pakket van De Hypotheker? Maak dan nu een afspraak. Het eerste gesprek is voor onze rekening. Geen tijd voor een afspraak? Mail gerust je vraag naar één van onze specialisten.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

De Hypotheker komt ook bij je langs

Geen tijd of mogelijkheid om naar onze vestiging te komen voor een advies- of oriënterend gesprek? We komen graag naar je toe: bij je thuis, op je werk of op een andere plek waar je graag afspreekt.

Nog meer gemak en een extra service voor als je woont in de Bomenbuurt, Bloemenbuurt, Vruchtenbuurt, Heesterbuurt, Valkenboskwartier, Regentessekwartier, Duinoord of Zorgvliet.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward