Je droomhuis kopen op IJburg?

De nieuwe wijk IJburg is één van de meest populaire buurten van Amsterdam. Op het IJmeer verrijst in de komende jaren een hele nieuwe buurt. Er wordt nog volop gebouwd aan IJburg, maar deze nieuwe wijk heeft al meer dan 20.000 inwoners. Als de wijk IJburg klaar is, zijn er 18.000 woningen voor 45.000 inwoners. Er worden vele verschillende soorten huizen en appartementen gebouwd. Zit er voor jou ook je droomhuis tussen? 

IJburg in Amsterdam

IJburg De Hypotheker

Wonen op IJburg

IJburg 2 is de nieuwste uitbreiding van de wijk IJburg. De tweede fase bestaat uit de aanleg van Centrumeiland, Middeneiland, Strandeiland en Buiteneiland. Het project start met de aanleg van Centrumeiland. Het grootste deel van de woningen op Centrumeiland, 70 procent, zijn zelfbouwwoningen. Ook wordt een school, een huisartsenpost en een kinderdagverblijf gebouwd. Ook wordt het eiland de eerste energieneutrale woonwijk van Amsterdam. 

Na de zomer van 2016 worden de eerste 355 woningen op de markt gebracht, waarna begin 2018 de bouw kan beginnen. 

Wat je niet wist over wonen op IJburg

Een hypotheek voor je woning op IJburg

Wil jij ook meer meters voor minder geld? En wil je een fijne plek aan het water voor je gezin? De adviseurs van De Hypotheker staan graag voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomhuis op IJburg. Maak direct een afspraak met De Hypotheker Amsterdam Zuidoost of De Hypotheker ZuidAs WTC voor een persoonlijk hypotheekadvies. 

Een volgende woning op het oog? Weet wat er met je huidige hypotheek mogelijk is.

De Hypotheker regelt alles rond je hypotheek en je volgende huis.

Maak een afspraak of stel je vraag aan één van onze specialisten.

Maak een afspraak
Deel dit artikel:
Linkedin