De Hypotheker Oosterhout

De Hypotheker Oosterhout is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

Oosterhout

Oosterhout

Bredaseweg 35
4901 KN Oosterhout

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening.

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is onafhankelijk en een autonoom onderdeel van De Consumentenbond.

Bekijk de reviews

Even voorstellen: het team van De Hypotheker in Oosterhout

Jubileum Oosterhout Teamfoto

 

De Hypotheker Oosterhout bestaat 25 jaar

In 1993 nemen Henk en Annemarie Rothengatter De Hypotheker Oosterhout, destijds gevestigd aan de Mathildastraat 30, over. Na twee jaar is uitbreiding al gewenst en verhuizen ze naar de Bredaseweg 8.

De persoonlijke benadering, onafhankelijkheid en deskundigheid van de adviseurs wordt al gauw bekend. Mond-tot-mondreclame werkt uitstekend in Oosterhout. Veel klanten vinden via familie en kennissen hun weg naar het kantoor waarvan ze inmiddels weten dat service hoog in het vaandel staat. Dit in combinatie met de landelijke bekendheid en het uitgebreide assortiment van De Hypotheker maakt het een succesvol geheel.   

Nog eens 10 jaar later groeit De Hypotheker Oosterhout opnieuw uit haar jas en verhuizen zij naar een groter pand aan de Bredaseweg 35. Daar wordt de geheel nieuwe huisstijl van de formule optimaal vormgegeven. Ook het team groeit: er komen twee adviseurs en twee assistentes bij. Zo kan de grote vraag naar betrouwbaar en deskundig advies volledig beantwoord worden. Door het sterk toegenomen klantenbestand is nazorg een belangrijk onderdeel van de taken van het kantoor geworden.

Tijdens de crisisjaren weet het kantoor zich goed staande te houden. Dankzij de sterke service blijven de klanten trouw en weten ook nieuwe klanten hun weg naar De Hypotheker Oosterhout te vinden. Hierdoor kan het personeelsbestand ongewijzigd blijven. Tijdens deze periode leeft er veel onzekerheid bij de consument: reden temeer om juist dan te kiezen voor een bekende naam, een vertrouwd adres.

De afgelopen jaren is de woningmarkt weer in een opwaartse spiraal gekomen. De wereld is weliswaar veranderd door de crisisjaren, maar De Hypotheker speelt hier goed op in door haar kennis van zaken. Alle medewerkers worden constant bijgeschoold, waardoor zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Dat dit zijn vruchten afwerpt, is terug te zien op de vergelijkingssites. Het kantoor van De Hypotheker Oosterhout krijgt een rapportcijfer van 9,8 op advieskeuze.nl en een 8,2 op independer.nl. Dit geeft de consument nog eens extra vertrouwen.

De Hypotheker aan de Bredaseweg is inmiddels een begrip geworden in Oosterhout en omgeving. Henk en Annemarie zijn dan ook enorm trots en dankbaar. Trots op hun 25-jarig bestaan en op het hele team. Dankbaar voor het vertrouwen dat zij al zo lang van hun klanten hebben gekregen. Het is mooi om te zien dat veel klanten tijdens belangrijke mijlpalen in hun leven terugkomen voor een aangepast advies.

Woningverhuur Hypotheek Woonfonds

Onze franchisenemer Henk Rothengatter is bevoegd om de Woningverhuur Hypotheek van Woonfonds af te sluiten!

De Woningverhuur Hypotheek maakt het voor jou als particulier mogelijk om 1-3 woningen te kopen met als doel die te verhuren. Bijvoorbeeld wanneer je een woning wilt kopen voor je kind in de stad waar hij / zij studeert. Je kunt met de hypotheek tot 70% van de marktwaarde in verhuurde staat financieren.

  • Je kunt een woning kopen in héél Nederland
  • Lagere maandlasten
  • Meer leencapaciteit
  • Tot 50% van de waarde van de woning mag je aflossingsvrij aflossen. De overige waarde mag je in 30 jaar aflossen!

Kom langs bij De Hypotheker Oosterhout!

woningverhuurhypotheek
}